De Honderwijzer Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Entrenador/a de mascotas

Escrito por la empresa

De Honderwijzer onderwijst eigenaren van jachthonden met de positieve en welzijnsgerichte training van hun trouwe jachthond. De Honderwijzer is gespecialiseerd in de beloningsgerichte samenwerking tussen jachthonden en hun eigenaar. Jachttraining in groepjes, of privéles aan huis; Het welzijn van dier en mens staat voorop bij De Honderwijzer.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

6 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

De Honderwijzer 👍🏻

Saskia; De Honderwijzer; is een fijne en zeer deskundige hondentrainer; coach voor hond en eigenaar. Onze hond trok nog al aan de lijn. We dachten, zo’n bandje over de neus helpt. Dat klopte maar tegelijkertijd zagen we daarmee ook een onderdanige, wat ongelukkige hond die bijna geen eigen initiatief meer nam tijdens het wandelen. Dit is nu voorbij aangezien we geleerd hebben te kijken naar de gevoelens en bijbehorende gedrag van onze hond. Waarom trekt ze? Is ze wel blij als ze met haar staart kwispelt? Vindt ze andere honden wel echt leuk of best spannend? Allemaal vragen die we met behulp van Saskia beter kunnen beantwoorden.
Op een leuke, zeer praktische manier met humor zoekt Saskia altijd naar oplossingen met veel respect voor hond en eigenaar.
We zijn erg blij met het resultaat en zoeken zeker weer contact mocht dit nodig zijn!

5 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saskia zet het welzijn van de hond op de eerste plaats

Saskia is een zeer competente hondentrainer met heel veel kennis van jachthonden. Ze ziet goed wat een hond nodig heeft en hoe de eigenaar daarmee om moet gaan, altijd met het welzijn van de hond op de eerste plaats. Mijn Griekse jachthond Siga was enorm druk en luisterde nergens meer naar als ze eenmaal iets had geroken, maar met de aanwijzingen van Saskia, en heel veel geduld komt Siga nu - meestal ;-) - naar me toe gesneld als ik op het fluitje blaas.

8 de enero de 2024

Vol energie en onzekerheid

Al zoekend naar een training wel voor jachthond maar niet specifiek voor actieve jacht, kwamen we voor Bear uit bij Saskia. Heel fijn hoe ze het gedrag/dna van Bear kan vertalen en met positieve oplossingen komt. Dat we hier 1 op 1 gelijk mee aan de slag zijn gegaan is heel leerzaam. Al doende kwamen er een heleboel tips die Saskia in een verslag met huiswerk mailde. Er speelden meerdere aandachtspunten maar tijdens de trainingen kon Saskia wel de hoofdzaken eruit halen. Het is voor baas en Bear nog hard werken maar met de handvaten en inzichten vanuit de trainingen gaan we een heel eind komen. De rust en positiviteit richting Bear was heel erg fijn. Dat had onze energieke vriend ook echt nodig.

19 de septiembre de 2023

Respuesta de De Honderwijzer

Dank je wel Franceline! Ik vond het een plezier om met jullie te werken.

Drukke Lab, trekken aan lijn

Met Loki (labrador) op advies van een andere gedragskundige bij Saskia terecht gekomen. We hadden vooral een hulpvraag over hoe we Loki kunnen leren om te gaan met zijn omgeving. Loki is een drukke labrador, die snel afgeleid is en hierdoor niet zo goed contact met mij weet te houden buiten. Fietsers, mensen en honden alles is interessant. En hier trekt of springt hij graag op af.
Vanuit Saskia fijne en werkende adviezen gekregen en ook een betere kijk op Loki. Hij is onzekerder dan ik dacht. En ik zijn signalen nu beter. We hebben geoefend hoe te lopen zonder spanning op te lijn. Hoe contact te houden tijdens de wandeling en hoe meer rust buiten in te bouwen voor hem. Het is vandaag zelfs gelukt om langs iemand heen te lopen met alleen mijn stem! En dit met alleen maar positiviteit. Saskia mailt altijd een samenvatting van de les en geeft huiswerkopdrachten mee. Dit heb ik als echt erg fijn ervaren. Kortom veel geleerd en het geeft veel hoop voor de toekomst.

7 de febrero de 2023

Respuesta de De Honderwijzer

Dank je wel Ines! Kroeltje voor Loki !

De Honderwijzer

De Honderwijzer, Saskia Kolthof, kwam op mijn pad door mond-op-mond-reclame en door het artikel over clickertraining van haar in de Labradorpost. Ik was op zoek naar een goede clickertraining, wilde ervaren hoe dat was en zo kwam ik in contact met Saskia. Het enthousiasme dat Saskia uitstraalt, vind ik erg leuk en inspirerend. We hebben tijdelijk in de Achterhoek gewoond en bij Saskia konden we ook telkens op prachtige locaties in deze mooie streek trainen. Ik kwam in een leuke, kleine trainingsgroep terecht en wat ik ook goed vond, is dat Saskia oefeningen aanpaste per voorjager op het niveau van hond & voorjager.
Ik beveel andere hondeneigenaren graag Saskia aan, met name ook vanwege haar ervaring met clickertraining en positief belonen. Clickertraining was voor mij nog vrij onbekend toen ik er aan begon, maar ik heb wel ervaren dat honden heel snel deze manier van vastleggen leren en daarnaar handelen. Daar stond ik echt versteld van. Daarnaast vond ik de sfeer in de trainingsgroep relaxed. De training werd altijd afgesloten met koffie en wat nababbelen. Als je het pad van de SJP’s op wil, dan kan dat bij Saskia heel goed. Conclusie: een aanrader!

25 de septiembre de 2022

Respuesta de De Honderwijzer

Dank je wel voor je mooie review! Heel veel succes op de SJP's met slimme en snelle Sumi!

Prive traject

Met een jachthond als eerste hond in ons gezin dachten we ons wel te redden....niet dus.
Saskia leerde ons in een prive traject kijken naar onze hond (wat doet ze en waarom), haar gedrag te voorspellen en langzaam om te buigen naar meer ontspanning. Alles in duidelijke, ongedwongen, ontspannen lessen met duidelijk liefde voor het vak (en Suus:))
Hard werken voor hond en baas, maar met een slappere lijn tijdens wandelingen en een hond die meer in balans is tot resultaat.

20 de septiembre de 2023

Respuesta de De Honderwijzer

Dank je wel Tamara! Het was een plezier om met jullie te werken. Liefs voor Suus!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.