De perfecte luxe hotelwolk op bed Na een lange zoektocht naar het juiste dekbed ben ik uitgekomen bij Dekbedwinkel, en wat een goede keuze! Het donzen dekbed is van prachtige kwaliteit. Het heeft ex... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Ver más
product en prijs zijn goed. Op de site stond zaterdag besteld maandag is huis. Dit was dus niet het geval, levering was een dag later. Mailen met de klantenservice heeft zeer weinig resultaat want da... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Dekbedwinkel.com
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.
Dekbedwinkel.com
Información de contacto
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- dekbedwinkel.com
Invita a los clientes a opinar
Het zijn gewoon goede en degelijke…
Het zijn gewoon goede en degelijke kussens we willen gewoon niet anders meer
Makkelijke website en binnen 1 werkdag…
Makkelijke website en binnen 1 werkdag mn 4-seizoenen dekbed in huis.
Goede communicatie per mail en het dekbed is heerlijk.
Dus eigenlijk kan ik alleen maar een goede review schrijven.
Op tijd Leveren klopte niet op de web site
Website aanpassen indien product niet snel leverbaar is
Wel kreeg ik direct bericht na mijn klacht hierover
Snel bezorgd en leveren precies wat ze…
Snel bezorgd en leveren precies wat ze beschrijven.
Fijne webwinkel
Goed, snel en voordelig. Gratis levering en evt. gratis retourneren
Snelle levering en een fijn dekbed
Snelle levering en een fijn dekbed
Dekbed warmteklasse 2 geeft snel en voldoende warmte in de winter, herfst en lente. Waarschijnlijk tijdens de echte zomerdagen iets te warm.
Gezien de prijs en kwaliteit een echte aanrader
Snelle en correcte levering
We hebben heerlijk geslapen
We hebben heerlijk geslapen. Geweldige keus. Heel blij mee en ook een snelle levering..
Alles keurig geleverd volgens afspraak
Alles keurig geleverd volgens afspraak. Klantenservice is prima. Duurt wel even voordat je geholpen wordt maar super vriendelijk en alles wordt vlot geregeld.
Dit bedrijf verkoopt gebruikte dekbedden!
Ik heb meerdere dekbedden besteld bij dit bedrijf en het is overduidelijk dat ze gebruikte en eerder geretourneerde dekbedden naar nieuwe klanten sturen.
Ik heb eerder al een dekbed ontvangen die in een verkreukelde en vieze hoes zat, waar ik mijn vraagtekens bij had. Vervolgens kreeg ik vorige week een dekbed binnen waar heel veel kreukels in zaten. Vandaag heb ik een dekbed ontvangen die er echt erg aan toe is: zowel de verpakking als het dekbed is vies, waarbij er allemaal stof en zelfs dierenharen op het dekbed zitten!
Toen mijn partner hier zojuist over belde, moesten wij een mail met foto’s gaan sturen. Geen excuus of iets en nu moet de klant ook nog moeite gaan doen voor jullie fout? Dit dekbed gaat sowieso retour en ik koop hier nooit meer iets.
Donsdekbed.
Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet op de fiets ophalen) Onze oude en een beetje versleten exemplaren waren ook van Nordic in dezelfde samenstelling .
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Pakket is teruggestuurd door post.nl…
Op zaterdag besteld en op maandag zou pakket komen. Maandag kreeg ik te horen via post.nl app dat pakket terug gestuurd zou worden omdat hij beschadigd was, daarna gemaild en na 4 dagen krijg ik te horen dat het bij mij bezorg was, wat volgens track en trace niet zo was. Na telefonisch contact hoorde ik dat het dinsdag bij hen was binnen gekomen en dat het nog week zou duren om retour uit te zoeken en opnieuw te sturen. Gelijk een nieuwe sturen aangezien ze het andere pakket al terug hadden was teveel moeite en kon niet.
Helaas kan ik niet geen sterren geven voor klantenservice want dit is echt slechte service.

Kortingensoap
Er worden kortingen beloofd op de dekbedwinkel.com, die vervolgens bij het afrekenen niet worden toegepast. Na een lange mailwisseling hierover, is het kortingsbedrag alsnog overgemaakt. Verdient op deze manier niet de schoonheidsprijs, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden.

Respuesta de Dekbedwinkel.com
Top ervaring bij een eerste kennismaking met deze winkel
Een supersnelle afhandeling van de aankoop. Ondanks de verwachte levertijd op 30 december werd het al gebracht op 24 december. Stevig en veilig verpakt.
Goede service.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Veel keuze. Goede prijs voor een goed product.
Gebruikt dekbed ontvangen
Dekbed werd keurig geleverd maar toen ik het openmaakte zag ik de kreukels erin zitten. Overduidelijk dat dit dekbed al eens naar een andere klant gestuurd is, gebruikt en weer teruggestuurd. Ik heb hem uiteraard ook retour gestuurd en hetzelfde dekbed bij een ander bedrijf besteld.

Komen leverbeloftes niet na
Bestelling gedaan op 1 december en op de website staat dat de levering 2-5 werkdagen is, nu zie ik dat de gehele bestelling pas op 11 december bij de Dekbedwinkel is en dan pas verzonden wordt. Waardeloos! Doe dan geen beloften. Ook helemaal niet op de hoogte gehouden.

Respuesta de Dekbedwinkel.com
Snelle verzending, goeie tracking : geweldige service!
Snelle verzending, continue update en tracking, goederen perfect zoals beschreven.
Más información sobre otros tipos de reseñas.