De perfecte luxe hotelwolk op bed Na een lange zoektocht naar het juiste dekbed ben ik uitgekomen bij Dekbedwinkel, en wat een goede keuze! Het donzen dekbed is van prachtige kwaliteit. Het heeft ex... Ver más
Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Ver más
Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Ver más
product en prijs zijn goed. Op de site stond zaterdag besteld maandag is huis. Dit was dus niet het geval, levering was een dag later. Mailen met de klantenservice heeft zeer weinig resultaat want da... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Dekbedwinkel.com
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.
Dekbedwinkel.com
Escrito por la empresa
- Gratis verzending vanaf € 50
- Snelle levering
- Achteraf betalen
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- dekbedwinkel.com
Invita a los clientes a opinar
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit. Betrouwbaar bedrijf. Snel en correct geleverd. Heerlijk dekbed!
Snelle levering goede kwaliteit
Prima dekbed, volgende dag al geleverd! Vannacht heerlijk geslapen , is zeker een aanrader!
Snelle en correcte levering
Goed product geleverd tegen een goede…
Goed product geleverd tegen een goede prijs!
Fijne webwinkel
Mooie aanbieding gevonden op de website. Makkelijk te bestellen. Zelfs nog 10% extra korting. Hele snelle levering. Kortom, wij zijn zeer tervreden.
Heerlijk warm dekbed
Heerlijk warm dekbed. Ben er blij mee. Tevens snel geleverd. Helaas wel in een kapotte tas.
Heerlijk 4 seizoenen dekbed
Heerlijk 4 seizoenen dekbed. Wij hebben bewust voor katoen gekozen omdat het een natuurproduct is. We hebben nu het dikste gedeelte op bed liggen en ik moet zeggen dat we er heerlijk en behaaglijk onder slapen. Je kunt het dekbed op 60 graden wassen, wat natuurlijk ook een pluspunt is. Kortom een zalig dekbed.
Zalig medium dekbed
Ik had eerder een zomerdekbed 100% dons besteld. Jammer ging er iets mis en werd de levertijd verlengd. Met koudere nachten, toch beslist om een medium dekbed te bestellen (kan ik koppelen aan het lichter zomerdekbed om te experimenteren met 4-seizoenen dekbed). Deze werd zeer snel geleverd. Prima feedback van de klantendienst.
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd, duidelijke communicatie hierover. Dekbed had zeker de verwachte kwaliteit. Prijs-kwaliteit is daarmee uitmuntend.
Texeler 4 seizoenen dekbed
Hebben dit een paar jaar geleden voor ons gekocht, super tevreden van. Nu ons zoontje in zijn groot bed slaapt hebben we geen moment getwijfeld om dit ook aan te schaffen!
Prima product en productomschrijving
Prima product en productomschrijving. Mooie aanbieding. Afhandeling prima en de volgende dag keurig op tijd bezorgd. Kussen was ook nog verpakt in een mooie tas ter bescherming. Handig als je je eigen kussen mee wilt nemen op reis.
Snel goed en verzorgt.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Foutje kan de oplossing was waardeloos.
Bestellen ging heel gemakkelijk, dag erop geleverd en de prijs was top! Echter zat in de zak van het dekbed een hoofdkussen. Op de zak stond wel dekbed. Contact opgenomen en het mocht retour. Maar ze gingen eerst een onderzoek op starten voor er een nieuwe gestuurd werd. Dag erop toch nog even gebeld of ik het wel goed begrepen had want ik vond dat raar. Ze bleef bezig over codes (hun code van dekbed misschien wel kussen bij Silvana) maar ze leek niet te begrijpen dat de hoes dekbed zegt en een kussen in zat. En ja ze gaan het eerst uitzoeken. Zelf contact op genomen met Silvana en die gaven aan dat ze gewoon een nieuwe moeten sturen en dat ze het samen uit zoeken maar ik daar niet op hoef te wachten. Dus weer terug gebeld en dat door gegeven maar nee dat deden ze niet. Misschien de order maar annuleren. Slim plan en dat gedaan. Retour gestuurd en benieuwd hoe dit af loopt ook met de betaling. Maar dit is zeker niet de service die ik gewend ben van Etrias.

Respuesta de Dekbedwinkel.com
Super fijne site makkelijk alles vinden…
Super fijne site makkelijk alles vinden wat ik nodig had snelle levering en heel goed verpakt top
Handige site
Handige website, goede opvolging en communicatie, en kwalitatieve producten
Snelle levering, ondanks dat mijn artikel het hele weekend in het sorteerdepot heeft gelegen.
Alles erg duidelijk en goede communicatie. Retourneren gaat ook erg makkelijk. Hopelijk gaat het geld terug storten net zo goed.
Levering mooi vlot
Levering mooi vlot, product voldoet aan verwachting.
Fijn allyear dekbed
Ik wilde graag een allyear dekbed. De informatie op de website was duidelijk. Dankzij dit heb ik mijn keuze voor het dekbed kunnen maken, een katoenen dekbed, warmteklasse 2.
Artikel werd de volgende dag al geleverd.
Mijn ervaring:
Ik slaap er nu - juli - lekker onder, niet te warm. Prima dus. Afwachten is hoe dit in de winter gaat met dit allyear dekbed (ik ben een koukleum..)
Binnen 1 dag kreeg ik ijn dekbed.heb…
Binnen 1 dag kreeg ik ijn dekbed.heb nog niet geprobeerd maar zag er goed uit.top kwaliteit.
Al 1,5 maand zonder dekbed.
Via deze winkel een heel duur Texeler dekbed gekocht. Dekbed verliest wol door de tijk heen. Terug gestuurd want deze dekbedden hebben 5 jaar garantie. Al anderhalve maand (!) is mijn dekbed weg en ondanks wekelijks mailen is er nog steeds geen oplossing geboden en word ik vrolijk aan het lijntje gehouden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.