De perfecte luxe hotelwolk op bed Na een lange zoektocht naar het juiste dekbed ben ik uitgekomen bij Dekbedwinkel, en wat een goede keuze! Het donzen dekbed is van prachtige kwaliteit. Het heeft ex... Ver más
Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Ver más
Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Ver más
product en prijs zijn goed. Op de site stond zaterdag besteld maandag is huis. Dit was dus niet het geval, levering was een dag later. Mailen met de klantenservice heeft zeer weinig resultaat want da... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Dekbedwinkel.com
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.
Dekbedwinkel.com
Escrito por la empresa
- Gratis verzending vanaf € 50
- Snelle levering
- Achteraf betalen
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- dekbedwinkel.com
Invita a los clientes a opinar
Top bedrijf
Fijne site. Snel geleverd. Netjes verpakt. Goede communicatie.
geen nonsens gewoon goed
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Aan de buitenverpakking zag je al dat…
Aan de buitenverpakking zag je al dat deze doos meerdere keren geopend was.
Verkeerd kussen ontvangen met ranzige vlekken erop. Echt te gek voor woorden om een gebruikt kussen voor nieuw te verkopen.

Respuesta de Dekbedwinkel.com
Web site, korting en aflevering.
Wel even zoeken op de website omdat niet alle merken bij elkaar staan. Omdat ik wist wat ik wilde werd het wel makkelijker. Ik had gehoopt op de 10% korting maar helaas de kleine lettertjes vertelden anders. Dan toch maar de 5 euro voor de inschrijving van de nieuwsbrief. Telefoniste aan de telefoon gehad en dat was heel fijn.
Door oponthoud konden we niet op tijd thuis zijn en is het grote pakket gewoon bij de voordeur neer gezet zonder berichtgeving en het is ook niet bij de buren aangeboden. Daar kunnen jullie niets aan doen maar het zou ook gestolen kunnen worden. Het gaat toch om een bedrag rond de 600 euro. Niet alles heel positief maar toch ben ik dik tevreden over jullie. Ga vannacht voor het eerst onder onder m'n nieuwe dekbed slapen en ben zeer nieuwsgierig ,
Goede service en communicatie.
Ondanks dat de informatie over het door mij bestelde product niet klopte op de site (Dekbed met drukknopen ipv rits) ben ik netjes telefonisch te woord gestaan door de klantenservice. Feedback per email was ook in orde.
Dekbed geretourneerd, nog geen oordeel over de afwikkeling.
S'avonds besteld en de volgende dag in…
S'avonds besteld en de volgende dag in huis. Het donsen dekbed wat ik besteld heb is heerlijk zacht en idd heel luchtig en niet zwaar en lekker warm. Dus in 1 woord perfect. Dekbedden voor mijn 3 kinderen ga ik zeker bij "Dekbedwinkel" bestellen.
Snel en gemakkelijk
Snelle levering en gemakkelijk bestel proces
Valse beloftes!
Valse beloftes! Op de site staat voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis. Dit was voor mij de reden om te bestellen bij dekbedwinkel.nl aangezien ik met spoed een dekbed nodig had want mijn toen huidige door een ongelukje niet meer te gebruiken was. Op andere sites hadden exact dezelfde dekbedden zelfs 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar zoals bij dekbedwinkel.nl maar omdat deze winkel een snelle bezorging garandeert heb ik dit voor lief genomen omdat ik echt z.s.m. Een dekbed nodig had. Na bestelling ontvang ik een mail met track en trace en blijkt ik krijg mijn dekbed niet de volgende dag! Uiteraard gemaild naar de klantenservice die zeggen niets te kunnen doen aan de vertraging. Echter is er geen sprake van vertraging want in dat geval zal dat gemeld worden door post NL dit was de normale eerste verzending zonder vertragingen. Dit betekend dat dit niet aan Post NL ligt maar aan dekbedwinkel.nl door beloftes te maken die niet nagekomen kunnen worden. Vertrouwen in deze webwinkel verloren ook de manier van afhandelen door klantenservice zou niemand deze webwinkel aanraden.

Aanrader
Correcte informatie op de website alsook omtrent de levering van de bestelling.
Zeer fijne online shop ervaring.
Erg goede service! Ik had een dekbed gekocht maar had zelf…
Ik had een dekbed gekocht maar had zelf niet goed gelezen en dacht dat het dons was. (Heel stom) Gelukkig kon ik hem heel gemakkelijk terug sturen en kreeg mijn geld terug. Complimenten voor de snelle afhandeling en het gemak vsn retouneren.
Het dekbed is perfect afgewerkt
Het dekbed is perfect afgewerkt, lekker zwaar , geen koude luchtverplaatsing tijdens het omdraaien.zalig slapen 😊
Ervaring was goed
Ervaring was goed, makkelijk te bestellen, alles netjes bezorgd. Het enige was dat de bestelling ongeveer een week later pas werd geleverd.
Betrouwbaar
Zelfs bij bestelling om 21u55 heeft me levering de volgende dag kunnen doen zoals op de site staat. Dikke pluim hiervoor.
Duidelijke website waardoor keuzes maken simpel is.
Snelle levering en goede kontakten via…
Snelle levering en goede kontakten via Email.
Dekbed met holle vezel en katoenen tijk.
Zeer goede uitleg over de verschillende soorten dekbedden.
Dekbed is licht en toch lekker warm zonder dat je lig te zweten. Het blijft ook goed liggen op het bed..
Bestelling al ruim 3 weken lang niet…
Bestelling al ruim 3 weken lang niet geleverd, geen reacties op mail en telefonisch niet bereikbaar.
Ruikt hier sterk naar oplichting!

Respuesta de Dekbedwinkel.com
Bestelling nog steeds niet ontvangen!
Op 8 december jl, nav de goeie reviews bij Dekbedwinkel een dekbed besteld, maar tot op heden niets ontvangen! Telefoon wordt in december niet opgenomen vanwege de drukte en op mailtjes wordt niet gereageerd! Hoe dan? Bij mijn order status staat: op 8 december wordt het dekbed in ons magazijn verwacht en naar u op gestuurd!

Erg prettig dekbed
We zijn tevreden met het dekbed, super. Na een besteld te hebben, gelijk een erbij! Het slaapt heerlijk en omsluit erg goed om het lichaam. Een aanrader en wellicht in de toekomst een ander produkt met dit bedrijf.
prima bedrijf
alles volgens afspraak, prettige site, makkelijk bestellen, juiste info.
Más información sobre otros tipos de reseñas.