Jasper is een oplichter. Van oude gebruikte Jura's, Mieles en Smegs knutselt hij sommige apparaten weer in elkaar. Zijn bedrijfspand in Nijmegen ligt vol met gesloopte apparaten, waaronder die van and... Ver más
DKM
Consulta las opiniones de los clientes
Pure oplichting! Ga hier niet mee in zee. Je kunt alleen whatsapp sturen, telefoonnummer werkt niet. Je wordt terug gebeld en heel toevallig zijn ze net in de buurt en komen ze het apparaat tegen g... Ver más
Enorm slechte ervaring
Er werd bij het maken van de afspraak niet aangegeven dat de haal- en brengservice geld kost. Ik werd keurig gebeld met een flinke lijst aan reparaties en het advies voor een premium service. Prijs overeengekomen, en 's avonds de Jura alweer retour. Dat was fijn, de factuur kwam via de mail. Bij aansluiten en weer gebruiken van de machine bleek dat hij niet helemaal goed in elkaar was gezet, het vulklepje van het water schuurde en ging stroef. Ook was het waterfilter weg (die was nog maar net vervangen) en de houder van het filter was nergens te bekennen! Hierover meteen via whatsapp contact gezocht maar wel gelezen, geen reactie. Mail met klacht gestuurd, geen reactie. De Koffiemannen: een bedrijf met een bijzonder slecht gevoel voor klantenservice. Ik raad dit bedrijf zeker niet aan voor reparatie. En mijn factuur moet nog steeds verstuurd worden, ook nog niet ontvangen.
Aanvulling: ook na diverse appjes naar het Whatsapp bedrijfsaccount is er geen enkel verschil. Ze lezen de berichtjes maar doen er niks mee. Ook mijn factuur heb ik nooit ontvangen. Ik heb het gevoel opgelicht te zijn. Mijn advies: niet gebruiken en zoeken naar een goede specialist voor uw koffiemachine!
Reparatie Siemens koffieapparaat
Inbouwapparaat Siemens aangeboden. Vlot weer terug gebracht en weer goed werkend! Blij mee. Helaas is de pinbetaling dubbel afgeschreven door bank maar dat gaan ze in orde maken begin volgende week. 24-3 Helaas geen contact mee te krijgen. Ze moeten wel trots zijn op zichzelf zo te handelen.. Triest
Koffie machine gestolen
Reeds in september 2024 mijn Miele CM5200 opgestuurd ter reparatie. Voor ongeveer €500 kon ik hem laten maken. Ik heb de betaallink betaald en snel erna was hij klaar. Hij zou persoonlijk bezorgd worden omdat ze toch in Amsterdam moesten zijn. Die afspraak kwamen ze niet na. Daarna vele keren gebeld, gemaild weer gebeld. Af en toe kreeg ik een medewerker aan de lijn. Maar telkens was er een smoes. Ze waren verhuisd, onderbemand, hadden te veel werk en nog meer smoesjes om maar niet mijn machine terug te sturen. Ik kreeg een 4S code van PostNL maar deze is nooit actief geworden en de machine dus nooit verstuurd. Ik bel wekelijks maar nu wordt er niet meer opgenomen als ik bel. Naast een machine van E1100,-- ben ik E500,- kwijt en heb nu geen koffie machine meer. Het zijn OPLICHTERS!!
1 star only because 0 is not an option
1 star only because 0 is not an option. Made a request for “contact within one day” and heard nothing. Called multiple times myself and finally made an appointment for a pickup. No one came. In the evening I called and they said, sorry we will be there tomorrow and your machine will be worked on quickly. No one came or contacted me. I Absolutely do not recommend this joke of a “company”!

Niet mee in zee gaan
Geen betrouwbare partij. Onze reparatie kostte het dubbele vergeleken bij een echte jura specialist en het apparaat is niet eens in goede staat teruggebracht. Geen contact meer te krijgen met J.

Let op
Let op
Onze koffiemachine Jura naar laten kijken binnen 1 dag klaar op gehaald volgende dag terug
Was veel mis reparatie €570en geen factuur gekregen
Kregen hem terug met nog meer gebreken
Ze wilden hem weer ophalen maar niets meer gehoord was ook bang dat ik hem dan ook nooit meer terug kreeg
Opgestuurd naar Jura daar nagekeken €395 alles vervangen
Een reactie op jullie antwoord
Heb hier een paar keer over gebeld, 2 avonden zitten wachten op iemand die langs zou komen maar niet kwam
De factuur heb ik allang door geappt jullie reageren gewoon nergens op
Jura heeft aangegeven dat er helemaal niks vervangen was in de machine
Jullie zijn gewoon oplichters

Opgelicht!!
Eind 2024 heb ik door De Koffiemannen mijn Atag inbouw koffiemachine laten repareren en een "premium" onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Hierna zou volgens dit bedrijf de machine weer als nieuw zijn. De totale kosten á € 600. Helaas vertoonde de machine direct na het eerste gebruik na de reparatie dezelfde gebreken als voor de reparatie.
Contact werd ineens praktisch bijna onmogelijk. Na stug volhouden kwam er uiteindelijk reactie met veel smoesjes. Ze zouden het apparaat dezelfde dag nog ophalen en het zou onder kritisch toeziend oog en supervisie van mijn contactpersoon J. (weer) gerepareerd worden. Helaas heb ik nooit meer iets van ze vernomen. Er werd helemaal niet meer gereageerd op bellen, whatsapp en email, zelfs niet op een aangetekende brief.
Opgelicht dus, een dure leerschool. Ga niet met deze gasten in zee. Website en eerste contact is prima, daarna begint de ellende.
Wordt vervolgd.

Opgelicht
Opgelicht! Kwamen snel en brachten de machine ook netjes terug. On the spot fors betaald, maar apparaat werkte eigenlijk nog slechter dan voor de 'reparatie' van de koffiemannen. Apparaat hierna bij een echte Jura specialist gebracht, onderdelen miste en ook onderdelen die vervangen zouden zijn, waren dat niet. Geen reactie meer van de koffiemannen daarna. Pas dus op, niet mee in zee gaan! De echte Jura specialist was trouwens ook nog eens de helft goedkoper (FEIT)!!
Owja, de koffiemannen hebben echt geen last van iemand die met 100 accounts het leven van de mannen zuur maakt. Hahaha wat een grap.
Ben benieuwd welk nummer van een burner phone er nu weer op de website is geplaatst!

Respuesta de DKM
Snelle service met halen en brengen
Snelle service met halen en brengen. Wat een bizarre slechte after service. Zijn niet bereikbaar. Zit te wachten op de factuur van de revisie. Meerdere malen proberen te bereiken , niet te doen. Opeens een antwoord op een app met de factuur komt eraan. Maar nee nog steeds niet. Ik ga is verder op onderzoek uit of bedrijven zo met hun klanten om mogen en kunnen gaan.

Respuesta de DKM
Zeker niet mee in zee gaan
Zeker niet mee in zee gaan, wees gewaarschuwd!

Pas op oplichters
Reparatie niet gemaakt opgelicht voor 650 euro inmiddels aangifte gedaan van oplichting en bedreiging
Niet mee in zee gaan!!
Ik lees dat dit dezelfde persoon is van koffie expert uit Malden.
Ga niet in zee met deze man, hij is onbetrouwbaar, houdt je aan het lijntje en hij is een erg vervelend ventje.
Reparatie Siemens espresso
Na aanbieden van Siemens espresso machine EQ6-S100 (ruim 3 weken geleden), bleek reparatie te duur (na herhaaldelijk contact, want ze hebben het erg druk). Hun advies was een refurbished espressomachine te kopen die ze nog (even) na moeten kijken, maar na een week nog steeds geen bericht en ze zijn ook niet bereikbaar per telefoon of WhatsApp. Sinds vandaag is het telefoonnummer niet meer in gebruik! Bestaan ze nog??
Wat jammer van de paar negatieve…
Wat jammer van de paar negatieve reviews. Ik ben zeer tevreden. Heb dit voorjaar een gebruikte, wat oudere Jura machine gekocht en deze is keurig afgeleverd. Regelmatig telefonisch contact om kleine storingen op te heffen of de gebruiksaanwijzing toe te lichten. Deze week gebeld dat ondanks alle spoelen, reinigen en ontkalken de koffie zeer langzaam doorloopt. Direct reactie en is perfect opgelost. Ik hoop dat Jasper de tijd wordt gegund om z'n berdrijf weer op te bouwen.
Ga niet met deze mensen in zee
Ga niet met deze mensen in zee. Beloven gouden bergen maar komen hún afspraken ten dele of helemaal niet na. Heb mijn jura s80 voor onderhoud aangeboden en kreeg een slecht werkend machine terug. Heb toen een afspraak gemaakt om de machine zelf naar de winkel te brengen was daar om 9.00 uur heb tot 11.30 uur gewacht 4x gebeld alleen voicemail. Ben weer terug gegaan en werd om 12 uur gebeld met een smoes waarom ze er niet waren maar eisten dat de machine terug moest brengen voor reparatie. Dit heb ik niet gedaan en de machine bij een Jura dealer ter reparatie aangeboden deze kon zien dat er maar tele wat was gedaan en dat was ook niet goed gebeurd en voor de prijs veel te duur.
Snel geregeld goede kwaliteit
Snel geregeld, koffie is beter dan ooit tevoren. Bauknecht zelf wilde hem niet repareren, maar de KoffieMannen hebben hem perfect hersteld. Lang gereden naar het hoge noorden om te halen en te brengen. Super tevreden!
Mega vaag bedrijf
Mega vaag bedrijf. Meerdere keren telefonisch contact gehad met een (naar wij aannamen) medewerker van de Koffiemannen over de inruil van een defecte Siemens bonenmachine voor een gereviseerde Jura bonenmachine. Prijs afgesproken, leverdatum afgesproken en daarna werd het stil. In eerste instantie de betreffende medewerker op zijn 06 proberen te bereiken, deze reageerde nergens meer op. Toen met kantoor gebeld en daar werd ons aangegeven dat ze niets wisten van een bestelling en levering, ze zouden het "uitzoeken" en hierop terug komen. U raadt het al, ook deze struikrovers hebben vervolgens niks meer van zich laten horen. Website ziet er picobello uit, maar ze kunnen zich beter toeleggen op het verkopen van gebakken lucht in plaats van koffiemachines.
Aangifte oplichting
Oplichters! Heb mijn koffieapparaat opgestuurd ter reparatie. €500,- betaald en vervolgens nooit meer terug gezien.
Zijn verhuisd, nieuwe bankrekening en reageren niet meer op telefoon.
Heb aangifte gedaan van oplichting.
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf
Teleurgesteld in dit bedrijf. Mijn apparaat is opgehaald en werkt weer deels. Na de reparatie deed de sensor van het bonenreservoir het niet meer. Dit zou worden opgelost, ook niets meer over gehoord. Tot zover fijn dat m’n apparaat werkt en dat ik het terug heb. Maar ik mis onderdelen die schijnbaar in de werkplaats zijn blijven liggen. Ik heb ook nooit een factuur ontvangen ook niet na herhaaldelijk aandringen. De eigenaar, welke je te spreken krijgt. beloofd dit te verzenden maar verzaakt dat al 14 dagen.
De hele ervaring geeft me zeer weinig vertrouwen in de kwaliteit van de reparatie. Beloftes die worden gemaakt worden niet nagekomen. Onderdelen ontbreken, onderdelen die werkten werken nu niet meer.
Flinke smak geld voor betaald. Al met al een zeer matige ervaring. Geen aanrader.
ophalen gaat razendsnel, maar dan......
dit bedrijf op 23-10-24 opdracht gegeven voor onderhoud/herstelwerkzaamheden voor € 575 aan mijn Jura 6
dit dezelfde dag betaald, en zou gelijk worden verstuurd
Tot op heden mijn koffieapparaat nog niet terug gezien