La empresa ha respondido
Ik vind de overzichten van mijn verbruik gas electrische die ik van Delta krijgt via mail en in de app elke maand overzichtelijk ben er tevreden over.
La empresa ha respondido
Problemen met contact met medewerkers van Delta. Wanneer ik een vraag heb, dan kunnen ze die niet beantwoorden en krijg ik een telefoonnummer Ook die kunnen mij niet helpen en weer een ander telefoo... Ver más
La empresa ha respondido
Der online Vertragsabschluss war sehr komfortabel und einfach. Die Versorgung funktioniert problemlos. Richtig gut ist die monatliche Information über die verbrauchte Energie und der Kosten. Dies ermö... Ver más
Escrito por la empresa
Buitenruststraat 8-12, 4337 EH, Middelburg, Holanda
Good experience with Delta Energy. The service is generally reliable with consistent energy delivery and clear billing. Customer support is responsive, although wait times can be long at times. Pricing is fair compared to competitors. Overall, a reliable energy provider with decent service quality and some room for improvement.
Het is moeilijk om energie bedrijven te vergelijken wanneer je zonnepanelen hebt. Bij het ene bedrijf heb je een lagere stroomprijs, maar betaal je ook weer meer terugleverkosten. Ook vast en variabel is lastig vergelijkbaar, dat moet je allemaal goed op een rijtje zetten voordat je kan vergelijken. En volgend jaar moet je dat opnieuw doen, want dan verandert er weer van alles in de tarieven. Dus is de delta een goede leverancier? Wellicht kunnen jullie het eea vergelijken en mij een eerlijk advies geven??!!
Groet

Respuesta de DELTA Energie
Contact was goed. Afspraken zijn netjes nagekomen. Ook eindafrekening was snel en duidelijk. Prima voor gas/stroom contract.

Respuesta de DELTA Energie
Zouden veel meer voor vaste klanten moeten doen, ipv stomme acties waar je niets aan heb.
Geef korting aan vaste klanten

Respuesta de DELTA Energie
Reclame perst zich overal doorheen, midden in een spelletje. Alsof we daar op zitten te wachten.
N.a.v. de reactie goede hoop dat dit verandert.

Respuesta de DELTA Energie
Geen problemen bij vragen. Duidelijke en acceptabele voorstellen bij het vaststellen van nieuwe termijnbedragen.

Respuesta de DELTA Energie
Komen niet terug op vragen, termijnnota is zeer hoog en zou worden aangepast maar daarna hoor je niets meer en het hoge bedrag word gewoon afgeschreven.
Een veste nul voor deze firma.

Respuesta de DELTA Energie
Heel goede ervaringen met Delta. Problemen werden na paar dagen opgelost! Heel goed! Zeer tevreden!

Respuesta de DELTA Energie
Soms wordt ik gebeld door jullie en dat zou ik graag niet willen.

Respuesta de DELTA Energie
Ze leveren stroom en gas zonder problemen.
Maar het inrichten van de mijnDelta omgeving is een drama. Kost je 3 dagen en veel foutmeldingen.
Blijven daarnaast ook reminderen om een beoordeling te schrijven hier.
Dus vandaar 2 sterren

Respuesta de DELTA Energie
Más información sobre otros tipos de reseñas.