Heb alleen moeite met Delta mobiel. Jullie maken daar echt een zooitje van dan 1 maand betalen keer erop weer 2 maanden tegelijk afgeschreven. Echt een waardeloze zooi. Denk erover na om een ande... Ver más
La empresa ha respondido
Delta is een betrouwbare leverancier van energie zowel van elektra als gas Maandelijks inzicht over gas-en stroomverbruik en inzicht in de maandelijkse kosten. Goede informatie over groene stroom... Ver más
La empresa ha respondido
Al jaren verlopen de contacten en contracten met DELTA Energie prettig. Betreft dan de levering van gas en elektra in de provincie Zeeland. Verder duidelijke website met voldoende uitleg. Bovendien is... Ver más
La empresa ha respondido
Goede uitleg van vriendelijke en geduldige mensen.Ik ben blij met Delta,alleen vind ik het jammer,dat onze zonnepanelen in 2027 niet zo veel meer waard zijn! Veel groetjes van Johanna Smits in Terneuz... Ver más
Escrito por la empresa
Buitenruststraat 8-12, 4337 EH, Middelburg, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Zeer behulpzaam tijdens de overgang naar hernieuwbare energie

Respuesta de DELTA Energie
duidelijk geen problemen met contract en goed verlengbaar

Respuesta de DELTA Energie
Ik wacht al maanden naar overzetten lager wattage vestiging in Terneuzen!!!

Respuesta de DELTA Energie
3sterren omdat het nog wat vroeg is voor een beoordeling. Ik ben pas een half jaar klant van Delta en er moet toch echt een jaar voorbij zijn om mijn oordeel te kunnen vormen.

Respuesta de DELTA Energie
Ik heb nergens over te klagen. Alles loopt op rolletjes

Respuesta de DELTA Energie
Wij hebben inmiddels meer dan 50 jaar energie van dezelfde provider. Het is goed ! Als we de prijzen vergelijken komt Delta best goed uit de bus.

Respuesta de DELTA Energie
Wij zijn sowieso tevreden over delta , we zijn nog niet zo heel lang klant , hebben wel een heel goed gevoel , de service aan de telefoon is goud , en met de prijzen zijn we ook veel beter uit .inmiddels hebben wij alles van delta .

Respuesta de DELTA Energie
om dat we helemaal niks geen negatiefs kunnen bedenken daarom zo positief over Delta

Respuesta de DELTA Energie
Ik heb een huis dat leegstaat. Toch rekenen jullie meer dan 200 euro per maand aan.

Respuesta de DELTA Energie
geen storingen en elke maand een goed overzicht