Heb alleen moeite met Delta mobiel. Jullie maken daar echt een zooitje van dan 1 maand betalen keer erop weer 2 maanden tegelijk afgeschreven. Echt een waardeloze zooi. Denk erover na om een ande... Ver más
La empresa ha respondido
Delta is een betrouwbare leverancier van energie zowel van elektra als gas Maandelijks inzicht over gas-en stroomverbruik en inzicht in de maandelijkse kosten. Goede informatie over groene stroom... Ver más
La empresa ha respondido
Al jaren verlopen de contacten en contracten met DELTA Energie prettig. Betreft dan de levering van gas en elektra in de provincie Zeeland. Verder duidelijke website met voldoende uitleg. Bovendien is... Ver más
La empresa ha respondido
Goede uitleg van vriendelijke en geduldige mensen.Ik ben blij met Delta,alleen vind ik het jammer,dat onze zonnepanelen in 2027 niet zo veel meer waard zijn! Veel groetjes van Johanna Smits in Terneuz... Ver más
Escrito por la empresa
Buitenruststraat 8-12, 4337 EH, Middelburg, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Al jaren klant van Delta Energie, niet de goedkoopste, wel heel betrouwbaar. De website is duidelijk, de klantenservice prima. (nog) geen problemen met Delta gehad. Dus ik ga niet veranderen van maatschappij.

Respuesta de DELTA Energie
Ben al heel lang klant en eigenlijk nog nooit problemen gehad

Respuesta de DELTA Energie
Betrouwbaar al jaren. De nota zou wel helderder kunnen. Vragen worden soms maar matig beantwoord.

Respuesta de DELTA Energie
De infos met betrekking tot het verbruiksevolutie is transparant.

1 ding is heel vervelend,in mijn Delta kan ik niet inkomen ,hij pakt niet

Respuesta de DELTA Energie
Op 30 januari’26 heb ik een ‘1 ster’ review achter gelaten, dit ivm vele fouten en ongeldige kosten die delta in rekening heeft gebracht afgelopen 1,5 jaar. In Januari’26 heeft het ongeldig factureren nogmaals plaats gevonden, dat was de aanleiding voor de review. Toen meerdere malen fijne contacten gehad met de klantenservice, het ongeldig opgestarte abonnement geblokkeerd en een excuses van Delta voor de vele fouten. Echter hebben ze zojuist WEDEROM een rekening in kosten gebracht wegens de start van een abonnement?! Wij hebben al langere tijd geen abonnement meer!!! Het is ongelofelijk hoe delta dit toch voor elkaar krijgt.. absolute afrader, wederom.

Respuesta de DELTA Energie
Ik kan niet inloggen door die tweetraps identificatie

Respuesta de DELTA Energie
Neem dit niet, deze geven je rekening van 1100 euro voor 1 maand voor 1 persoon .
Ecbt schandalig en is oplichterij

Respuesta de DELTA Energie
Helder en tranparant. Telefonisch bereikbaar zonder robot.

Respuesta de DELTA Energie
Voor vaste klanten ook de korting geven die de nieuwe klanten krijgen .ik zit Al 30 jaar bij delta ja een soort korting van 10 euro waar je max aantal jaar aan vast zit.maar ik ga toch over stappen naar een ander .waar ik wel de fikse korting krijg .

Overzichtelijke website,probleemloos overgezet.

Respuesta de DELTA Energie
Ik heb nog nooit klachten gehad dus heel tevreden bij delta

Respuesta de DELTA Energie
Al 25 jaar klant bij Delta voor energie en Internet. Een goede betrouwbare leverancier. Misschien niet de goedkoopste maar betrouwbaarheid vind ik belangrijker.
In 2025 waren er wat misverstanden over mijn jaarrekening 2024 en de juiste verrekening van mijn teruggave. Was een hoop gedoe maar uiteindelijk heeft Delta het correct opgelost en heb ik de juiste teruggave ontvangen.
Dit jaar was er geen vuiltje aan de lucht en ging alles vlekkeloos. Zo ben ik het gewend. Bedankt!