La empresa ha respondido
Er was een warm welkom van Ditske, we konden alvast rondkijken in de ruimtes terwijl zij zorgde voor een kop thee. De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven. Door Peter een ruime... Ver más
La empresa ha respondido
Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... Ver más
La empresa ha respondido
Het kopen van de kast was een heel fijne ervaring. Het contact leggen ging makkelijk en de reactie was snel. Op de website wordt gesproken over enthousiasme en toewijding en daar is niets teveel over... Ver más
La empresa ha respondido
In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.
Oudesteeg 1, 4053HV, IJzendoorn, Holanda
Prachtige kast, ik was al verliefd toen ik de foto’s zag, nu staat de kast en is nog mooier dan op de foto’s! Prima service en levering!

Respuesta de Den Ouden Steegh
De warme welkom van Ditske was na een lange autorit zeer aangenaam. De kast was zoals beschreven en is perfect aan huis geleverd. Het was een fantastische ervaring en raad iedereen aan om bij Ditske is te gaan kijken als je op zoek bent naar een mooie kast.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Snelle levering en kwaliteit van de was is goed!

Respuesta de Den Ouden Steegh
Wat een fijne ervaring! Ik was op zoek naar een antieke kast, maar kon in eerste instantie niet helemaal vinden wat ik zocht tussen de exemplaren die er stonden. In plaats van me met lege handen naar huis te laten gaan, nam ze echt de tijd voor me. Ze liet me een prachtige kast zien die net was binnengekomen en nog gerestaureerd moest worden.
Wat ik zo bijzonder vond, is dat ze direct meedacht en vol enthousiasme vertelde hoe de kast eruit zou komen te zien na de renovatie. Je merkt aan alles dat ze passie heeft voor haar vak en oog voor detail. Het vertrouwen dat ze uitstraalt in haar werk gaf mij meteen een goed gevoel.
Als je op zoek bent naar een unieke, met zorg gerestaureerde antieke kast en persoonlijke aandacht belangrijk vindt, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Respuesta de Den Ouden Steegh
Er staan pareltjes bij Ditske! Ditske is heel gastvrij, meedenkend en schakelt lekker snel. Levering van de kasten kon ook op heel korte termijn wat heel fijn was. Ook de opbouw van de kasten ging uiterst zorgvuldig. Blij mee!

Respuesta de Den Ouden Steegh
Je merkt dat dit bedrijf liefde heeft voor antieke meubels en oog voor kwaliteit én klanttevredenheid. Ik zou hen zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een bijzonder meubelstuk en betrouwbare service.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Fijne ontvangst en deskundig geholpen met de keuze van onze Art Deco secretaire. Aflevering volgens afspraak en prima geleverd en ter plaatste in elkaar gezet

Respuesta de Den Ouden Steegh
We hebben reeds meerdere meubelen bij den ouden steegh gekocht. De meubelen zijn in goede staat en komen overeen met wat op de website staat. De levering is correct.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Prachtige kast gekocht. We zijn er erg blij mee.
Precies zoals op de fotos.
Snelle levering en keurig in elkaar en op zijn plaats gezet.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Ditske heeft prachtige kasten. Wij hebben haar op internet gevonden. De reis er naar toe was zeker de moeite waard. De locatie fantastisch. Je wordt op een familiare geholpen. De schoonheid en passie van Den Ouden Steeg is voelbaar. Ik raad het iedereen aan om te gaan kijken!

Respuesta de Den Ouden Steegh
De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven.
Door Peter een ruime week later keurig thuis bezorgd en op z’n plek neer gezet. 🌸👏

Respuesta de Den Ouden Steegh
Er was een sleutel afgebroken van onze kast,deze ging niet meer open. Na contact met ditske was het probleem zo verholpen,de restaurateur van den ouden steegh kwam langs en had het snel gemaakt,zonder enige schade.
ditske verkoopt mooie kasten en bied goede service .

Respuesta de Den Ouden Steegh
Fraaie antieke ladenkast gekocht. Hartelijke ontvangst, mooie collectie. Tegen het weekend gekocht, maandagmorgen bezorgd!

Respuesta de Den Ouden Steegh
We zijn erg blij met de aangekochte kast. Deze voldoet helemaal aan de verwachting en klopt helemaal met de foto’s van de website.
Erg prettig dat de levering ook goed afgestemd werd.
De levering verliep vlot en netjes en het contact met de bezorger was hartstikke leuk.
De kast heeft een mooi plekje in de zon in onze woonkamer gekregen.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Wederom prachtige producten en top service, dank de kasten staan prachtig!

Respuesta de Den Ouden Steegh
Blij met mijn antieke tafeltje.
Werd op zeer prettige manier telefonisch te woord gestaan. Ondanks de grote afstand werd de tafel thuisbezorgd. Zeer tevreden.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Uitmuntende service. Zeer vriendelijke mensen. In ons huis staat nu een volledig gerestaureerde, prachtige kast te shinen.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Goede informatie via de mail.
Ook terugkoppeling over leveringsdatum en tijd. En onze tafeltje werd ook op de afgesproken tijd gebracht.
En als verrassing een cadeautje bij de levering.

Respuesta de Den Ouden Steegh
Via internet kwam ik bij den Ouden Steegh terecht toen ik op zoek was naar een antieke kast. Daarom afgereisd naar IJzendoorn waar ik hartelijk werd ontvangen door eigenaresse Ditske van den Berg. Naar ampel beraad gekozen voor een kersenhouten kast, die een weekje later keurig netjes bij ons thuis werd afgeleverd en op z'n plaats gezet. We zijn zeer tevreden met de kast!

Respuesta de Den Ouden Steegh
Bij Den Ouden Steegh in IJzendoorn hebben wij een mooie antieke kast gekocht. Met eigenaresse Ditske Van Den Berg is het heel prettig zaken doen !
De kast is volgens afspraak thuis geleverd en netjes geplaatst door bezorger Peter.
Voor mooi antiek dus naar Den Ouden Steegh !!

Respuesta de Den Ouden Steegh
Más información sobre otros tipos de reseñas.