Den Ouden Steegh Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden hartelijk ontvangen door Ditske en konden op ons gemak rondneuzen ( staat zoveel moois). Onder het genot van een kop thee/koffie hebben we onze keuze gemaakt. 2 weken later is de kast bezorg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Ditske een prachtig smal kastje gekocht en ook een mooie eettafel! Prima prijs en hele goede service . Grote sortering en een hele vriendelijke eigenaresse, Ditske. Als je iets moois zoekt en kw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario antiguo
  2. también en la categoría
  3. Arte y antigüedades
  4. Tienda de antigüedades

Escrito por la empresa

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

257 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtige kasten

Prachtige kasten. Veel keuze van kasten in verschillende soorten en maten.

5 de septiembre de 2025

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service. Bezichtiging van de stuks via vlotte en eerlijke videocall. Snelle en probleemloze levering on site.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat prachtig!

Dik tevreden

Mooie meubelen, duidelijke communicatie en behulpzame, vriendelijke mensen. Mijn kast werd met veel zorg tot op zijn uiteindelijke plek geleverd.

30 de julio de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast heeft een prachtige plek gekregen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aandacht voor koper en te verkopen antieke meubels.

Een duidelijke website met eerlijke foto’s. De showroom was ruim opgezet, schoon en de meubels stond mooi geëtaleerd. De restauratieruimte was toegankelijk en je kon het herstel van meubels zien. De ontvangst was hartelijk en geïnteresseerd. Hospitaliteit staat hoog in het vaandel. Aardig zijn kost ja niets.

8 de agosto de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen gedoe, gewoon goed!!

Vriendelijke ontvangst. Veel keuze in antieke kasten. Zorgvuldige service bij het brengen en plaatsen van de kast.

4 de agosto de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en gastvrijheid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig antiek en prettig contact !

Prachtig antiek, veel keus. Tijdige aflevering en makkelijk afspraken maken ten aanzien van thuisbezorging. Prettig contact. Ook een oude kast laten opknappen, perfect gedaan!

18 de julio de 2025

Het aanbod is uitgebreid

Het aanbod is uitgebreid, vriendelijke mensen. Product komt keurig voor bereid (in ons geval een antieke kast die opnieuw in de was gezet was) en wordt deskundig in elkaar gebouwd en geplaatst.
Prima plek om te kopen en betrouwbaar.

15 de julio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was al even op zoek naar een goede…

Ik was al even op zoek naar een goede Louis Philippe kast...Uiteindelijk bij Den Ouden Steegh aangekomen...Er waren allerlei soorten erg mooie klassieke kasten en ik heb er een mooie kast gevonden! Ik kon er mijn antieke kast prima inruilen. Mevrouw Ditske was erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Dit bedrijf beveel ik van harte aan!
Alleen alle kasten bekijken is al een feest!

17 de mayo de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.

Goed geslaagd

Het vriendelijke welkom.
De aandacht en het kopje koffie
De prachtige keuze
Een kast gekocht die zelfs mooier was dan de foto op de website.
Keurig thuisbezorgd.
Echt een geweldige ervaring om hier geweest te zijn

3 de junio de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid!

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen! We zijn blij met de nieuwe kast!

27 de mayo de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat prachtig!

2 antieke bureaus gekocht

2 antieke bureaus gekocht. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg, meedenkend. Volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden.

31 de mayo de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.

Supersnelle levering

Supersnelle levering, netjes verpakt en heel tevreden

16 de mayo de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor je mooi review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mooie poortkast gekocht bij Den…

Een mooie poortkast gekocht bij Den oude Steegh. Eerst nog even een video belletje gedaan. Waardoor ik de verschillende kasten alvast even in het echt kon zien.
En zaterdag leuk geholpen door Ditske. En onder het genot van een kopje koffie konden wij mooi even de aankoop bespreken. De kast staat prachtig in ons interieur. Bedankt voor de leuke ontvangst.
Groetjes Miranda en Paul

24 de mayo de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en foto. Hij staat echt prachtig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een gedroomde kleerkast voor onze slaapkamer.

Vanaf het online bestellen van de kast (goede website trouwens), tot het afleveren ervan aan huis (dank u wel hiervoor) verliep heel vlotjes, evenals de communicatie vooraf hierover met Ditske was hartelijk.

25 de febrero de 2025

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat prachtig in jullie bijzondere huis!

Eerlijk en authentiek

Eerlijk en authentiek, zowel wat betreft de meubels als de eigenaars.
We zijn deskundig geïnformeerd en tegelijk kregen we veel ruimte om alles te bekijken en te overwegen.
Den Ouden Steegh is echt een winkel voor antiek die een maatje meer is!
Afspraken worden snel en volledig nagekomen.

11 de marzo de 2025

Dank voor de mooie review!

8 consejos para escribir buenas reseñas.