Den Ouden Steegh Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Ditske een prachtig smal kastje gekocht en ook een mooie eettafel! Prima prijs en hele goede service . Grote sortering en een hele vriendelijke eigenaresse, Ditske. Als je iets moois zoekt en kw... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario antiguo
  2. también en la categoría
  3. Arte y antigüedades
  4. Tienda de antigüedades

Escrito por la empresa

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

259 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig contact en snel schakelen

Prettig contact en snel schakelen. Bezorg service uitstekend. En het belangrijkste erg blij met de kast. Precies zoals stond aangegeven op de site.

20 de abril de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de review. Hij staat prachtig!

Prachtige Louis Philippe kast

Prachtige Louis Philippe kast gekocht die in het echt nog mooier bleek te zijn dan online. Het was lastig om de kast binnen te krijgen, door zijn omvang. Samen zijn we tot een prima oplossing gekomen. Het was geen moeite om twee keer te rijden naar mijn woning. Nu staat hij in mijn gang en ik ben er ontzettend blij mee.

25 de marzo de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de review. Het was even een uitdaging maar hij staat super!

Antieke kast

Op een maandagochtend zat ik op Google te zoeken naar een andere (antieke) kast. Toen zag ik "Den Ouden Steegh" in IJzendoorn voorbij komen. Naar de site gegaan en wat ik daar te zien kreeg waren hele mooie antieke meubelen met een duidelijke beschrijving van de kasten. Had wat kasten gezien die ik wel in het echt wilde bekijken. Gebeld met Ditske en we konden 's middags al komen kijken. Toen we aankwamen stond ze ons al op te wachten. Even een praatje en toen op onderzoek naar een mooie kast. En die hebben we gevonden. Niet de kast die we op internet hadden gezien, maar een nog mooiere kast. De koop was snel geregeld met een bakje koffie. De volgende week zou de kast al thuis bezorgd worden. Nu de kast in onze woning staat is hij nog mooier. We zijn er super blij mee.
Het is echt een aanrader om bij Den Ouden Steegh te gaan kijken als je op zoek bent naar antieke meubelen. Heel veel keus en mooie spullen.

25 de marzo de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. De kast staat ook echt heel mooi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit adres is een aanrader

Dit adres is een aanrader: echt mooie antieke meubels, in goede staat, regelmatig nieuw aanbod, faire prijzen en een zeer vriendelijke eigenares. Het enige nadeel is dat iedereen die dit nu leest, straks de meubels voor onze neus wegkaapt ;-)

24 de marzo de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. Ik ga direct mijn best doen om er weer mooie meubels bij te kopen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij kochten bij Den Ouden Steegh een…

Wij kochten bij Den Ouden Steegh een hoge kast waar we heel blij mee zijn. Fijne ontvangst in de toonschuur, er werd ook fijn meegedacht en je kon even rustig samen overleggen en rondlopen. De kast moest worden bezorgd via een lastige route, maar ook dat is zonder stress verlopen!

24 de marzo de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. Het was best een uitdaging maar hij staat prachtig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den Ouden Steegh heeft mooie antieke…

Den Ouden Steegh heeft mooie antieke kasten, goed gerestaureerd, en precies wat wij zochten. De aflevering verliep geheel volgens afspraak. Wij zijn blij en tevreden met onze aankoop

11 de marzo de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke winkel om iets uit te zoeken

Nadat we een afspraak hadden gemaakt zijn wij leuk en vriendelijk ontvangen. We hebben een commode en een secretaire uitgezocht die de volgende dag keurig volgens afspraak bezorgd werden. Bij de levering was de was, die gratis meegeleverd zou worden, vergeten. Deze kregen we de volgende dag keurig per post nageleverd. We komen zeker nog een keer terug.

27 de enero de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en leuk om jullie hier weer te zien.

Sfeervol en warm huiselijk

Mijn ervaring is alleen maar lof, goed geholpen door Ditske, leuk altijd haar ontvangst en het contact en het mee denken.
Voor een ieder die van warmte en een sfeervol huis houdt, met net dat stukje extra’s is bij Ditske op het juiste adres!!!
Helemaal blij 🙂 👍👍

23 de enero de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank je Marjan voor de mooie review. De kasten staan ook echt prachtig!

Professioneel en vriendelijk

Wij hebben recent een prachtige antieke boekenkast gekocht en zijn meer dan aangenaam verrast door de uitstekende, vriendelijke service bij Den ouden Steegh.
Toen het even moeilijk leek om de kast op de beoogde plaats te krijgen, bood Ditske zelfs aan om hem terug te nemen. Uiteindelijk kwam alles goed en staat de kast nu te pronken. Wij zijn er heel erg blij mee!

22 de enero de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review Erna. Het was even een uitdaging om de kast op z'n plaats te krijgen maar het resultaat is prachtig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den Ouden Steegh: absoluut een aanrader!

Den Ouden Steegh (Ditske van den Berg) reageerde razendsnel op mijn informatievraag, het telefooncontact was bijzonder prettig. En dan de kast: very good value voor money ( wat een mooie kast, in heel goede staat )! Opmerkelijk snel geleverd, het huis ingedragen en mooi op zijn plek gezet. Kan het beter? Nee, echt in alle opzichten perfect!

19 de enero de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Super bedankt voor de mooie review :-)

Prachtige tafel gekocht

Mooie tafel gekocht bij Den Ouden Steegh. Vriendelijke mensen, uitstekende service. Aanrader

19 de enero de 2022

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. De tafel staat helemaal op z'n plaats. Leuk!

Top bedrijf

Goede service, persoonlijk contact was top via FaceTime,

15 de diciembre de 2021

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review.

Prachtige kasten

Prachtige kasten, goede uitleg over hoe ik de kasten moet behandelen

13 de diciembre de 2021

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een warm welkom met passie voor meubels

Een warm welkom bij de kachel met een kopje koffie in een gezellige boerenschuur. Duidelijke prijzen bij de meubels en goede uitleg op onze vragen. Ook als Ditske iets niet wist, kreeg je dat eerlijk te horen. De kasten werden netjes thuis bezorgd en je ziet de passie bij Ditske als de meubels netjes op hun plaats staan.

30 de noviembre de 2021

Respuesta de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review en het lekkere kopje thee!

8 consejos para escribir buenas reseñas.