We stonden in de buurt van Arnhem op een camping .Brak de hele vulling van een kies eruit. En al enkele dagen het bekend kloppend gevoel van dat er ontsteking onder zat Afspraak gemaakt dat ik graag... Ver más
Ik had al 3 weken last van zenuwpijnen. Ik werd heen en weer gestuurd met allemaal mogelijkheden. Uiteindelijk met flinke pijn bij maddie terechtgekomen. En zou gaan voor kies trekken. Met alle geduld... Ver más
Ik heb over de jaren al meerdere malen gebruik moeten maken van de spoeddienst en ben altijd snel en kundig geholpen. geen fratsen of moeilijke verhalen, maar duidelijke taal en weten van aanpak... Ver más
GEEN ENKEL STER WAARD! NIET GAAN! Vanaf het moment van binnenlopen, verlaten buurt, oude gebouw, onvriendelijke mensen, en zeer onprofessioneel.(joggingsbroek aan met teenslippers) vieze beha... Ver más
Información sobre la empresa
- Odontólogo pediatra
Sobre Dental365 Spoed Tandarts
Escrito por la empresa
Amsterdam | Den Haag | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda
Heeft u een tandarts spoedgeval? Wel of geen eigen vaste tandarts? Iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft, is welkom bij ons!
Dental365 is Dé Spoed Tandarts in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Als tandartspraktijk dien je een spoed tandarts dienst aan te bieden. Landelijk zien we vele tandartspraktijken die wel een spoeddienst hebben. Toch zijn zij niet altijd geopend voor alle tandarts spoedgevallen. Zeker niet 24/7! Om toch iedereen te kunnen helpen in geval van nood treedt Dental365 op als de spoed tandarts service.
Met spoed een tandarts nodig? Zelfde dag afspraak van 08:00 tot 23:00 uur. Bel spoed tandarts Dental365 op ☎ +31 85 01 89 429
====ENGLISH====
Emergency Dentist Dental 365 | The Emergency Dentist Who Is Always Open.
Amsterdam | The Hague | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda
Do you have a dental emergency? No matter if you do have a regular dentist or not? Everyone who needs a dentist urgently is welcome to come to us!
Dental365 is the No1 emergency dentist in the Netherlands with clinics in Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht, Dordrecht and Gouda. We are unique because we are always open. As a dental practice you need to offer an emergency dentist service. Nationwide we see many dental practices that do have an emergency service. Yet they are not always open for all dental emergencies. Certainly not 24/7! To still be able to help everyone in case of emergency, Dental365 acts as the emergency dentist service.
Need a dentist urgently? Same day appointment from 08:00 to 23:00. Call emergency dentist Dental365 at ☎ +31 85 01 89 429
Piet Heinkade 215, 1019 HM, Amsterdam, Holanda
- +31 85 01 89 429
- info@dental365.nl
- dental365.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snel geholpen, botte tandarts
Snel geholpen, telefonisch afspraak maken ging goed. We moesten op de gang wachten omdat we te vroeg waren. Tandarts assistente was erg vriendelijk, tandarts communiceerde nauwelijks en deed bot.

Goed ontvangen
Goed ontvangen, vriendelijk en duidelijke uitleg. Alleen betaal je je eigen scheel
Vriendelijk personeel en behulpzaam
Vriendelijk personeel en behulpzaam. Praktijk van mijn eigen tandarts is gesloten en daarom i.v.m. de hevige pijnen ben ik naat Dental365 doorverwezen. Voorstel was de kies uittrekken, wortelkanaal behandeling of naar mijn eigen tandarts te gaan. Ik kreeg een recept om bij de apotheek antibiotica te halen en dat heeft bij mij tot nu goed geholpen.
snel geholpen
ik kon snel terecht met onhoudbare kiespijn. Duidelijk dat er een ontsteking zat die met wortelkanaalbehandeling verholpen kon worden. Duidelijk toegelicht hoe en wat. De kosten vielen me tegen, maar de behandeling was prima
Was blij dat ik op zondag terecht kon…
Was blij dat ik op zondag terecht kon helaas was er op dat moment wel een pin storing en werd er verwacht om contant te halen. Maar je mag toch wel verwachten dat er wissel geld aanwezig is op zo,n moment.
Met de huidige techniek lijkt het mij eerlijk gezecht overbodig nog contant geld te moeten hebben en moet digitale een overboeking ook volstaan.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Zeer betrokken bij de patient…
Zeer betrokken bij de patient vriendelijk te woord gestaan. Ben zeer tevreden.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Mijn man 1e kerstdag stukje van zijn…
Mijn man 1e kerstdag stukje van zijn tand af, 2e kerstdag hadden we een bruiloft, wilde er niet mee rondlopen dus. Tandarts Maddy supersnel, netjes en aardig geholpen!! Dank
Guusje en Cor
Pijn is niet fijn Dental365 is wel fijn
Tijdens de Kerstdagen kreeg ik stevige kiespijn vanwege een ontstoken wortel van mijn kies. De kies op mijn verzoek eruit gehaald, na handtekening voor akkoord.

Oplichters
Gisterenavond geweest met mijn man. Tandpijn, vraag was trek hem maar omdat alles er uit gaat in februari. 2 dezelfde foto's gemaakt en een overzichtfoto van hele gebit (geldklopperij)en vooraf tekenen voor de rekening, staat extra kosten voor moeizaam trekken???? Tand ging er super snel uit. Toen nog een foto gemaakt om naar een gat te kijken..... serieus. En natuurlijk een dikke rekening betalen....schandalig. ik ga dit wel bespreken met mijn tandarts, ik ga hier nooit heen, oplichters.

Slechte herkansing
Na de 1e keer (lang geleden) goed geholpen te zijn viel het nu tegen. Afspraak en ontvangst is goed. Wachttijden hebben ze niet in de hand maar dat is overal zo. Jammer dat we een kleine 1 1/2 uur moesten wachten maar kan in een ziekenhuis met afspraken ook zomaar gebeuren.
Was een stuk kies afgebroken. Hiervoor een vulling gezet maar had een stuk over het hoofd gezien. Na de tandarts hierop gewezen heeft deze nog snel het restant (2e deel) aangevuld. Een betaling gedaan en nadat de faktuur in mijn inbox stond, was er een foto berekend die niet gemaakt is. Ook is het 2e deel daags erna er al weer uitgevallen. Weer gebeld met.365 maar nu ineens voor €1.50 per gesprek i.p.v. €0.90, daarbij nog de gewone gesprekskosten. Vervelend, u wordt teruggebeld. Na bijna een week nog niets gehoord. Ik bel niet, kost me wéér €1.50 als het bij 1 keer blijft. Leuke inkomstenbron voor ze. Lijkt op snel en veel geld verdienen maar zo gaat de premie wel steeds verder omhoog.

Pijnloze kerst.
Een pijnlijke ontsteking onder mijn kies vakkundig verholpen zonder de kies te trekken. Hierdoor van mijn kerstdagen pijnloos kunnen genieten.
Tandarts prima, wachttijd extreem.
Tandarts prima, als je pijn hebt voelt het als een bevrijding. Wachttijd is echter extreem, 2 tandartsen met eigen wachtlijsten, situatie doet zich voor dat patiënten die later binnenkomen eerder worden behandeld. Voelt niet fijn.

Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen! Top tandarts ook, heel vakkundig en snel…en super vriendelijk personeel!

Kies afgebroken
Kies afgebroken, kon de volgende ochtend meteen terecht. Na verdoving goed geholpen, er werd steeds gezegd wat er ging gebeuren. Geen pijn gehad. Enige minpuntje dat ik dr. Maddie niet altijd verstond. Zij praat zacht achter haar
mondkapje.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Gebeld en binnen 3 uit geholpen,geen…
Gebeld en binnen 3 uur geholpen,geen verdere klachten gehad😁
Snel geregeld
Snelle afspraak, snelle behandeling, goede prijs.
I was last weeck from one urgency and…
I was last weeck from one urgency and all people from staff was verry nice and carreful, especially Mrs.Mady hoo treat me,verry nice person,polite and verry profesionale.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Mijn schoonmoeder op vakantie met kiespijn
Mijn schoonmoeder was op vakantie bij ons en kreeg kiespijn we konden tegelijk terecht! Top geholpen door dokter Madi.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Más información sobre otros tipos de reseñas.