Danilo, Maya & Nourhan van de Receptie hebben ons uitstekend geholpen. Mijn vriendin die angstig was en heel erg in paniek hebben zij er uit eindelijk voor gezorgd dat mijn vriendin lachend de k... Ver más
Gisteren naar Apeldoorn geweest omdat ik erge pijn had aan een kies. Na 2 slapeloze nachten kon ik het echt niet meer afwachten. rond 8 uur gebeld en ik kon om 15:10 in Apeldoorn terecht. Op locatie k... Ver más
We stonden in de buurt van Arnhem op een camping .Brak de hele vulling van een kies eruit. En al enkele dagen het bekend kloppend gevoel van dat er ontsteking onder zat Afspraak gemaakt dat ik graag... Ver más
Ik had al 3 weken last van zenuwpijnen. Ik werd heen en weer gestuurd met allemaal mogelijkheden. Uiteindelijk met flinke pijn bij maddie terechtgekomen. En zou gaan voor kies trekken. Met alle geduld... Ver más
Información sobre la empresa
- Odontólogo pediatra
Sobre Dental365 Spoed Tandarts
Escrito por la empresa
Amsterdam | Den Haag | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda
Heeft u een tandarts spoedgeval? Wel of geen eigen vaste tandarts? Iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft, is welkom bij ons!
Dental365 is Dé Spoed Tandarts in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Als tandartspraktijk dien je een spoed tandarts dienst aan te bieden. Landelijk zien we vele tandartspraktijken die wel een spoeddienst hebben. Toch zijn zij niet altijd geopend voor alle tandarts spoedgevallen. Zeker niet 24/7! Om toch iedereen te kunnen helpen in geval van nood treedt Dental365 op als de spoed tandarts service.
Met spoed een tandarts nodig? Zelfde dag afspraak van 08:00 tot 23:00 uur. Bel spoed tandarts Dental365 op ☎ +31 85 01 89 429
====ENGLISH====
Emergency Dentist Dental 365 | The Emergency Dentist Who Is Always Open.
Amsterdam | The Hague | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda
Do you have a dental emergency? No matter if you do have a regular dentist or not? Everyone who needs a dentist urgently is welcome to come to us!
Dental365 is the No1 emergency dentist in the Netherlands with clinics in Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht, Dordrecht and Gouda. We are unique because we are always open. As a dental practice you need to offer an emergency dentist service. Nationwide we see many dental practices that do have an emergency service. Yet they are not always open for all dental emergencies. Certainly not 24/7! To still be able to help everyone in case of emergency, Dental365 acts as the emergency dentist service.
Need a dentist urgently? Same day appointment from 08:00 to 23:00. Call emergency dentist Dental365 at ☎ +31 85 01 89 429
Piet Heinkade 215, 1019 HM, Amsterdam, Holanda
- +31 85 01 89 429
- info@dental365.nl
- dental365.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 68% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snel geregeld
Snelle afspraak, snelle behandeling, goede prijs.
I was last weeck from one urgency and…
I was last weeck from one urgency and all people from staff was verry nice and carreful, especially Mrs.Mady hoo treat me,verry nice person,polite and verry profesionale.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Mijn schoonmoeder op vakantie met kiespijn
Mijn schoonmoeder was op vakantie bij ons en kreeg kiespijn we konden tegelijk terecht! Top geholpen door dokter Madi.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Net bij een hele onvriendelijke
Net bij een hele
Onvriendelijke tandarts geweest die begon te boren zonder te vragen of je verdoving wou
Verdoving gevraagd en voelde het nog na 1 minuut geboord te zijn
en het was ook nog de verkeerde tand daarna stond ik bij de balie te wachten om te gaan betalen en ze kwam niet
Nooit maar dan ook nooit meer naar deze tandarts en ga hier dan ook werk van maken

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Slechte ervaring, nooit meer.....
Er wordt niet geluisterd naar de patiënt, smeren een foto aan, wil je geen foto dan behandelen we niet.
Wilde alleen een scherp randje van mijn tand bij laten vijlen omdat hier een stukje vanaf was gebroken en dit was heel scherp in mijn mond. Dit was ook telefonisch besproken. Bij binnenkomst moeten er foto's gemaakt worden het advies is een wortelkanaalbehandeling.... wtf ik kom alleen maar om een kies glad te maken, verder niets. De rest lost mijn eigen tandart op. Lang verhaal kort, naar huis met een foto, een nog scherpere tand omdat hier nog een stukje vanaf brak met het inspecteren en dus niets gedaan. Oh ja en een dikke rekening!
Klacht ingediend, dan mag je plots wel nog een keer terug komen. Nou dan hoeft het niet meer......

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Alles keurig op tijd alles duidelijk…
Alles keurig op tijd alles duidelijk uitgelegd pijn bestrijding OK. Nadien ook geen last weer gehad, was wel kans toe. Door netjes werken geen problemen.
Afgelopen Zondag geprobeerd een…
Afgelopen Zondag geprobeerd een afspraak te maken bij de spoed tandarts bij Dental365. Helaas was dit niet mogelijk want ze waren er alleen voor nabloedingen.
Het feit dat ik niet langer dan 2 seconden kon praten omdat de pijn zo heftig was deed er niets aan af, dat ik niet kon slapen, niet kon eten de pijn zo heftig was dat ik zat te janken als een klein kind, nee sorry meneer we kunnen je niet helpen.
Volgende dag na een hele nacht in pijn te hebben gezeten, bij de gewone tandarts langs kunnen komen, die zeiden ook al wat absurd want mijn geval is exact waarvoor Dental365 zou moeten zijn. Maar helaas een of andere jonge dame wist mij te vertellen dat een spoed tandarts er niet is voor spoed.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Heb hevige pijn in me bakkes ik dental…
Heb hevige pijn in me bakkes ik dental 365 bellen sorry mevrouw we zijn om 23:00 gesloten zijn alleen voor spoedgevallen van hevige pijn bloedingen en weet ik wat nog meer ik zei waarom denk je dat ik dan bel voor klein pijntje had alweer dan het maximale aan pijn stillere ingenomen ook zout spoelen geprobeerd kruidnagel maar niets helpt mag niet meer pijn medicatie want anders zou ik niet meer wakker worden.
Maar geholpen nee hele nacht wakker van de pijn huilen huilen kermen en schreeuwen van de pijn.
Blijkt nou wortelkanaal behandeling nodig en er zat een hele ernstige infectie bij dus dental 365 heeft mij gevaarlijk hele nacht laten weg rotten echt iets voor de tuchtraad om mee te nemen in de overwegingen want dit kan totaal gewoon niet zo onmenselijk behandeld als oud vuil echt een 0,1
Sorry moest er toch even uit wat een mensen werken daar zeg flappies drama

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
ik moet 1 ster geven ivm niet mogelijk…
ik moet 1 ster geven ivm niet mogelijk GEEN te geven.
mijn contact verliet zeer stroef, ook dat telefoneren alleen al 0,90 cent per gesprek kost zegt al veel over de dienstbaarheid van dit bedrijf welke zo te zien alleen op winstbejag uit is en niet op hulpvraag.
al met al een teleurstellende ervaring

Thank you so much to Dr Mady
Thank you so much to Dr. Mady!
The treatment was completely professional, she explained everything clearly and gave helpful advice. She's always friendly, and it's a pleasure to attend appointments. I'm very pleased with the results and the atmosphere at the clinic.
I highly recommend her.
ik ben goed geholpen heb nu geen pijn…
ik ben goed geholpen heb nu geen pijn meer
Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, goede uitleg.
Mijn angst voor de tandarts werd grotendeels weggenomen.
Uitstekende service en zorg
Na een dag met helse pijn in kaakgebied ‘savonds toch maar besloten om naar dental 365 in Amsterdam te gaan, de pijn was ondraaglijk. Op de valreep mocht ik nog komen. Mady, de dienstdoende tandarts heeft mij uiterst vriendelijk, zorgvuldig en geduldig geholpen. Bleek 2 ontstekingen te hebben, maar door de wortelkanaalbehandeling heb ik iig geen pijn meer. Wat een opluchting! Ik woon in het buitenland en moest eigenlijk vandaag terugvliegen, dat heb ik maar geannuleerd en mag vandaag evt nog even terugkomen bij Mady voor eventuele nazorg. Dat noem ik service, en attentheid. Ben zeer tevreden en dankbaar dat ik geholpen kon worden.

Vreselijke kiespijn
Vrijdagochtend werd ik wakker met vreselijk kiespijn, dat is een kies die al 4 jaar vervelend is qua pijn. Nu was het niet meer te doen. Mijn eigen tandarts was helaas niet aanwezig. Ik werd doorverwezen naar Dental365 in Amsterdam. Ik kon binnen een uur terecht daar, ik al blij, lekker snel top.
Mary Zilberman heeft mij geholpen. Na diverse foto’s zag ze een ontsteking. Ze zei dat is te behandelen. Ik wilde dat niet ook al omdat ik vreselijk pijn had en een zenuwkanaal behandeling vrij duur is. Toen vroeg ik mag mijn kies er alsjeblieft uit. In eerste instantie wilde ze dat niet doen. Na veel aandringen van mijn kant en duidelijk gemaakt dat ik mijn kies wilde laten trekken. Zei ze; ik ga de kies trekken. Pffff wat een opluchting dus daarom een dikke 10 voor Tandarts Mady👍🏻👍🏻
Nu paar dagen geleden, geen na pijn gehad dus top behandeling gehad.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Vorige maand ben ik bij Dental365…
Vorige maand ben ik bij Dental365 geweest in Den Haag en mijn ervaring was ronduit schokkend. Ik probeerde al in het weekend telefonisch een afspraak te maken vanwege aanhoudende, ondraaglijke kiespijn. Tot mijn verbazing werd ik afgewimpeld met de mededeling dat alleen “trauma-gevallen” zouden worden behandeld en dat mijn pijn niet acuut genoeg zou zijn. Ik heb het hele weekend krom gelegen van de pijn en heb uiteindelijk pas maandag terechtgekund bij mijn eigen tandarts.
Later kreeg ik opnieuw een heftige pijnaanval buiten de openingstijden van mijn eigen praktijk. De pijn was zó intens dat ik de ambulance heb moeten bellen. Zelfs de ambulanceverpleegkundigen moesten persoonlijk met Dental365 bellen omdat ik opnieuw werd geweigerd. Dat vind ik werkelijk onbegrijpelijk voor een spoedtandarts.
Toen ik vervolgens zelf bij de locatie arriveerde, werd ik door de baliemedewerkster totaal niet empathisch behandeld. Ik kon nauwelijks rechtop staan van de pijn, maar ze weigerde mij aan te melden totdat ik eerst een lang online formulier volledig had ingevuld. Zelfs toen er na 20 minuten een technische fout optrad, kreeg ik geen hulp en moest ik opnieuw beginnen. Niets was mogelijk zonder dat formulier, ongeacht mijn toestand.
Tijdens dit proces ontstond er een discussie, simpelweg omdat ik niet begreep hoe iemand zó hardvochtig en ongeïnteresseerd kon blijven terwijl ik letterlijk stond te huilen van de pijn. Haar houding en manier van communiceren waren allesbehalve professioneel. Ze ging zelfs zover om mijn pijn te vergelijken met die van andere patiënten alsof mijn pijn minder belangrijk was.
Ook de assistente van de tandarts was afstandelijk, sprak nauwelijks en keek niet in de ogen. Alles voelde ongeïnteresseerd en kil, precies het tegenovergestelde van wat je mag verwachten van een spoeddienst.
Ik schrijf bijna nooit reviews, maar deze ervaring vond ik zo ernstig dat ik anderen wil waarschuwen. Wanneer je als spoedtandarts mensen met extreme pijn weigert of zo harteloos behandelt, is er echt iets mis met de professionaliteit en patiëntenzorg.

Mady
Perfectly painless and swift removal of decaying tooth with a major cavity. Mady (from Romania) did an excellent job and she is very friendly.
Mady a Romanian dentist for two times…
Mady a Romanian dentist for two times took very good care of my situation she's kind honest and very prestigious I recommend her Always.
Goede snelle service
Goede snelle service , prijs was wel fors maar klopt wel ivm goede snelle service en kon in de avond uren terecht.
Snel contact en snel een afspraak…
Snel contact en snel een afspraak kunnen maken ivm met een kies die gebarsten was.
Ik werd geholpen door Nancy, foto gemaakt gelukkig geen ontsteking en zij heeft m’n kies voor the time Beijing gerepareerd, weg pijn.
Erg goed geholpen!