Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Ver más
La empresa ha respondido
At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Ver más
La empresa ha respondido
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et fremragende sted. Min kone og jeg foretrækker altid tandplejer Sabrina Sadi, som er yderst kompetent.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Jeg fik opereret mine visdomstænder ud hos Dentalklinikken i Ballerup, og det var en virkelig god behandling. De var meget søde, og tog det hele i mit tempo.
De ringede også dagen efter for at høre mig hvordan det gik.
Så man føler sig tryg igennem det hele.
Jeg kan helt klart anbefale dem!

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Jeg fik fjernet 4 visdomstænder hos Sirwan, hvilket var en virkelig god oplevelse. De var så venlige og helt utroligt dygtige. Jeg har haft ingen smerter overhovedet, hverken under eller efter operationen. Virkelig en anbefaling herfra.

Wow siger jeg bare han var mega Dygtig ham Seyfi❤️❤️❤️

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Tak til Dentalklinikken i Ballerup for omsorgsfuld og professionel behandling, særligt kan nævnes tandlæge Elmedina og tandlæge Mira. Derudover stor tak til klinikpersonalet, altid smilende, søde og imødekommende.
Jeg vil til enhver tid anbefale Dentalklinikken i Ballerup til andre.
Mvh. Tina

Omsorgsfuld/imødekommende/ italesættende🙏🏼🌿

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Imødekommende og fagligt dygtige medarbejdere

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Hamid er fantastisk. Jeg føler mig i trygge hænder. Han anbefalinger til hjemmeplejen virker. Jeg er absolut ikke vild med at gå til tandlægen. Tak for i dag, alt føles helt perfekt nu.
(Er dog lidt træt af at du ikke er på GC mere :)

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Her er man i trygge hænder. De lader dig være med hele vejen, så man ikke har en følelse af, at der er gjort noget, du ikke var forberedt på eller have spørgsmål til.
Klinikken har gennemgået en renovering og står flot, ren og præsentabel. Stemningen blandt personalet virker behagelig og respektfuld. De er meget kompetente til deres arbejde.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Kære Dentalklinikken, jeg må bekende min synd… jeg har været jer utro 🙈 Men i dag vendte jeg tilbage til de trygge rammer hos Tandplejer Sabrina Sadi og jeg blev mindet om, hvorfor jeg aldrig burde have forladt jer! Hun er ikke bare vildt dygtig til sit arbejde, men også så sjov, at man nærmest glemmer, man sidder i tandlægestolen. Tak for at gøre en utro patient trofast igen 😅🦷

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Altid en behagelig oplevelse, professionelt, hurtigt og billigt. Er er ikke i tvivl om at mine tænder er i gode hænder! Og som en lille side bemærkning så bliver der ikke mast på med alle mulige ligegyldige tilbud om kosmetiske “forbedringer”
A.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Sarah er bare god til at hjælpe med min tandlægeskræk, og er altid meget forsigtig og omhyggelig

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Utrolig behagelige omgivelser, søde og imødekommende ansatte, som udstråler kompetence og professionalisme.
Alt i alt en tryk og efter omstændighederne god oplevelse.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Rigtig god oplevelse fra jeg blev modtaget i receptionen til min behandling var slut.
Jeg kommer gerne igen.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Venlig betjening fra alle ansatte. Fik undersøgelse og tandrensning af dygtig og venlig tandplejer, som gjorde det hele nænsomt og hurtigt.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Altid den bedste service og omsorg. Jeg er så tilfreds med Dentalklinikken og har været fast tilknyttet her i mange år. Klinikken har gennemgået en større renovering og tilbygning og alt fremstår nyt, pænt og rent. Kun varme anbefalinger herfra.

Respuesta de Dentalklinikken - Ballerup
Meget venlig og dygtig tandplejer der formår at rense mine tænder uden at jeg sidder oppe i loftet 👏super vejledning og det er simpelthen så fint at man altid kan få en hurtig tid - både til kontrol og hos tandlægen. Kan varmt anbefale klinikken 👏