Dentalklinikken - Hillerød Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400 Hillerød, Nordsjælland, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig en god oplevelse, når man nu skal til tandlægen. God behandling fra jeg ankom til jeg gik igen. Tandplejeren informerede mig undervejs om status på mine tænder og tandkød.

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Odontólogo estético
  3. Clínica odontológica
  4. Periodoncista de implantes dentales
  5. Servicio odontológico de emergencia
  6. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

838 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og dygtig tandlæge som er meget…

hvis der er særlige behov der skal tages højde for.
Dentalklinikken i Hillerød får de bedste anbefalinger her fra.

17 de junio de 2026

Kære Bettina

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du føler dig godt taget hånd om hos Martin, og at du oplever, at der bliver lyttet til dine behov. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi giver med glæde din ros videre til Martin.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tager god hensyn til patienten

Tager god hensyn til patient, flot fin behandling👍

15 de junio de 2026

Kære Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en behandling, hvor der blev taget godt hensyn til dig, og at du havde en god oplevelse. Tak for de pæne ord. 👍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tandlægeskift!

Blev behandlet i 14 minutter af en temmelig hårdhændet tandplejer, hvorefter jeg fik præsenteret regningen på 879 kr.
Jeg har fundet en anden tandlæge.

Kære Ida

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at læse. Det er vigtigt for os, at vores patienter oplever en tryg og behagelig behandling, og det er tydeligt, at det ikke har været din oplevelse denne gang.

Vi tager din feedback til os og vil bruge den i vores fortsatte arbejde med at sikre en god oplevelse for alle vores patienter.

Kære Hjørdis

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at dit første besøg hos os blev en god oplevelse, og at du følte dig mødt med både kompetence og empati. Især når man ikke er glad for at gå til tandlægen, betyder tryghed rigtig meget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid god og behagelig oplevelse.

Som altid god og behagelig oplevelse.

11 de junio de 2026

Kære Karen

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du som altid har en god og behagelig oplevelse hos os. Din fortsatte tillid betyder meget for hele teamet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig en god oplevelse

Kære Birte

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du som sædvanlig havde en god oplevelse hos os, og at du følte dig godt taget hånd om fra start til slut.

Vi er også glade for, at du oplevede en grundig information undervejs om dine tænders og dit tandkøds tilstand.

Professionel behandling

Professionel behandling

Kære Torben

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede en professionel behandling hos os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God information og følte mig tryg ved…

God information og følte mig tryg ved behandlingen

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god information og følte dig tryg under behandlingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg og rolig oplevelse hos tandlæge…

Tryg og rolig oplevelse hos tandlæge Erblina

5 de junio de 2026

Kære Flora

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en tryg og rolig oplevelse hos Erblina.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have visited clinic in Hillerød

I have visited clinic in Hillerød. I always have more than pleasant experience with my dentist Ahmad Quadri, he explains everything to me before he starts and during the procedure. All the staff in Hillerød are helpful, kind and always willing to go extra mile to help.

3 de junio de 2026

Dear Lea,

Thank you for your kind review. We are delighted to hear that you consistently have such positive experiences with Ahmad and our team in Hillerød. It is great to know that you feel well informed throughout your treatments and that our staff's helpful and caring approach has made a difference.

Thank you for your trust and your kind words.

Kind regards

Ventetid meget lille

Ventetid meget lille, kom hurtig ind. Fik besked om behandling og resultatet. Aftalt tid til næste tilsyn.

2 de junio de 2026

Kære Krystyna

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du kom hurtigt til, fik en grundig forklaring på behandlingen og resultatet, samt at næste besøg allerede er planlagt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nino er den rareste mest blide og…

Nino er den rareste mest blide og behagelige tandlæge jeg nogensinde har sat mine ben hos. Og jeg har ellers en hel del erfaring med forskellige tandlæger og som tidligere hjemløs har jeg os været forbi socialtandplejen. Men intet sted har jeg gået hvor de har givet sig så god tid til behandlingerne og jeg har heller ikk før oplevet nogen der er så god til at bedøve så man er smertefri. Jeg kan kun sige jeg har været mere end tilfreds og jeg er altså i gang med en behandling til 60000 med en del protese og en masse fyldninger samt nogen tandudtrækninger.

28 de mayo de 2026

Kære Nikolaj

Tak for din meget flotte og personlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos Nino. Vi er glade for, at du oplever både den tid, omsorg og faglighed, der bliver lagt i dit behandlingsforløb, og at behandlingerne har været så smertefrie som muligt.

Tak for din tillid gennem et omfattende behandlingsforløb og for dine pæne ord om Nino.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tændernes tilstand er vigtig.

Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arbejdede sikkert og omsorgsfuldt, og jeg følte snart, jeg var i trygge hænder. Det slog mig, hvor meget faget havde udviklet sig, efter jeg for 80 år siden første gang sad i en tandlægestol. Der skal nok blive taget vare på mine gamle bisser. Den samme gode stemning prægede det øvrige personale. Jeg følte mig afslappet og velkommen.

13 de mayo de 2026

Kære Leif

Tak for din meget flotte og personlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod hos Ahmad, og at både behandlingen og stemningen på klinikken gav dig en god oplevelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og din tillid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino…

Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino Ulrik) Klinkken har en god atmosfære.

21 de mayo de 2026

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede Nino som både rolig og dygtig, og at du følte en god atmosfære på klinikken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en god service og en kompetent…

Jeg fik en god service og en kompetent behandling til aftalt pris! 😃

20 de mayo de 2026

Kære Jan

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både god service og en kompetent behandling til den aftalte pris 😃

Lider frygteligt af tandlægeskræk

Lider frygteligt af tandlægeskræk, men den måde min tandlæge (Martin) har modtaget og indtil videre har behandlet mig på gør, at jeg er tryg når jeg skal til tandlægen.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem, da alle er utrolig behagelige og servicemindede

20 de mayo de 2026

Kære Lise

Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Martin har været med til at skabe tryghed for dig, selv med tandlægeskræk. Vi er også glade for, at du oplever hele teamet som behagelige og servicemindede. Tak for din anbefaling 🙂

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tandlægen var sød og imødekommende :-)…

Tandlægen var sød og imødekommende :-) Hun vidste jeg ikke er god til at komme til tandlægen pga dårlige erfaringer. Det var en god oplevelse 🙏

18 de mayo de 2026

Kære Helene

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du følte dig mødt med forståelse og fik en god oplevelse hos os, særligt når tidligere erfaringer har gjort tandlægebesøg svære 🙏

God behandling

God behandling, service og rare mennesker.

19 de mayo de 2026

Kære Preben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både god behandling, god service og rare mennesker hos os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En skøn klinik med dygtige medarbejdere…

En skøn klinik med dygtige medarbejdere og i særdeles behagelige som jeg glæder mig til at se i december igen

19 de mayo de 2026

Kære Gunnar

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever klinikken og medarbejderne så positivt. Vi glæder os til at se dig igen i december 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.