Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Ver más
Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400 Hillerød, Nordsjælland, DK
La empresa ha respondido
Som sædvanlig en god oplevelse, når man nu skal til tandlægen. God behandling fra jeg ankom til jeg gik igen. Tandplejeren informerede mig undervejs om status på mine tænder og tandkød.
La empresa ha respondido
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400, Hillerød, Nordsjælland, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
hvis der er særlige behov der skal tages højde for.
Dentalklinikken i Hillerød får de bedste anbefalinger her fra.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Tager god hensyn til patient, flot fin behandling👍

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Blev behandlet i 14 minutter af en temmelig hårdhændet tandplejer, hvorefter jeg fik præsenteret regningen på 879 kr.
Jeg har fundet en anden tandlæge.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Min første gang på klinikken.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Som altid god og behagelig oplevelse.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
God information og følte mig tryg ved behandlingen

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Tryg og rolig oplevelse hos tandlæge Erblina

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
I have visited clinic in Hillerød. I always have more than pleasant experience with my dentist Ahmad Quadri, he explains everything to me before he starts and during the procedure. All the staff in Hillerød are helpful, kind and always willing to go extra mile to help.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Ventetid meget lille, kom hurtig ind. Fik besked om behandling og resultatet. Aftalt tid til næste tilsyn.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Nino er den rareste mest blide og behagelige tandlæge jeg nogensinde har sat mine ben hos. Og jeg har ellers en hel del erfaring med forskellige tandlæger og som tidligere hjemløs har jeg os været forbi socialtandplejen. Men intet sted har jeg gået hvor de har givet sig så god tid til behandlingerne og jeg har heller ikk før oplevet nogen der er så god til at bedøve så man er smertefri. Jeg kan kun sige jeg har været mere end tilfreds og jeg er altså i gang med en behandling til 60000 med en del protese og en masse fyldninger samt nogen tandudtrækninger.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arbejdede sikkert og omsorgsfuldt, og jeg følte snart, jeg var i trygge hænder. Det slog mig, hvor meget faget havde udviklet sig, efter jeg for 80 år siden første gang sad i en tandlægestol. Der skal nok blive taget vare på mine gamle bisser. Den samme gode stemning prægede det øvrige personale. Jeg følte mig afslappet og velkommen.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino Ulrik) Klinkken har en god atmosfære.

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Jeg fik en god service og en kompetent behandling til aftalt pris! 😃

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Lider frygteligt af tandlægeskræk, men den måde min tandlæge (Martin) har modtaget og indtil videre har behandlet mig på gør, at jeg er tryg når jeg skal til tandlægen.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem, da alle er utrolig behagelige og servicemindede

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Tandlægen var sød og imødekommende :-) Hun vidste jeg ikke er god til at komme til tandlægen pga dårlige erfaringer. Det var en god oplevelse 🙏

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
En skøn klinik med dygtige medarbejdere og i særdeles behagelige som jeg glæder mig til at se i december igen

Respuesta de Dentalklinikken - Hillerød
Más información sobre otros tipos de reseñas.