Jeg kan kun anbefale Dentalklinikken. Jeg lider meget af tandlægeskræk. Men Line formår at skabe tryghed så jeg kan komme igennem mit tandlæge besøg. Så jeg har kun positive ting at sige om Dental... Ver más
Parkvej 3A, Jægerspris Lægecenter, 3630 Jægerspris, Hornsherred, DK
La empresa ha respondido
Bedste anbefaling herfra. Er meget tilfreds. Tine F. er den dygtigste og sødeste tandplejer, som man kunne ønske sig.
La empresa ha respondido
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Jægerspris. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Parkvej 3A, Jægerspris Lægecenter, 3630, Jægerspris, Hornsherred, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Tak for endnu en god og smertefri behandling.

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Meget imødekommende behandling og jeg blev hørt

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg kan kun anbefale Dentalklinikken.
Jeg lider meget af tandlægeskræk.
Men Line formår at skabe tryghed så jeg kan komme igennem mit tandlæge besøg.
Så jeg har kun positive ting at sige om Dentalklinikken og (Line)

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Selv om et tandlægebesøg ikke er verdens fedeste, gør tandlægen sit ypperste for hele tiden at informere om, hvad der skal ske - det giver ro og tryghed. Hun er i øvrigt meget venlig og tillidsskabende. Opleves dygtig og kompetent.

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Line er fantastisk. En god oplevelse selv om det er tandlæge

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg følte mig godt behandlet
Ivan

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Har netop besøgt klinikken for første gang. Kommer ind akut på grund af problemer. Møder en meget lyttende, forstående og empatisk Tasmia der er grundig og sørger for, at smerter hurtigt bliver dækket ved bedøvelse. Min bedste anbefaling herfra. Tak for hurtig hjælp Tasmia!!

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg er altid så glad og tryg hos jer. Britt er sød og meget omhyggelig og grundig

Professionel behandling
En mindre tandskade blev hurtigt, professionel og SMERTEFRIT behandlet.
Vh L.R.

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Var hos Britt, god oplevelse, kompetent og god fornemmelse for sine instrumenter. Britt er også nærværende og hviler i sig selv

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Blev mødt med megen venlighed, forståelse og professionalisme 😊

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg har været hos Britt i dag.
En rigtig god oplevelse.
Det er stille og roligt, alt bliver forklaret.
Jeg kan kun anbefale Dentalklinikken.

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Søde, rare og hensynsfulde. Meget kompetente og effektive.

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Som altid -- en super behandling.
Om det er små eller større ting, bliver alt klaret perfekt.
JOZ

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Dette besøg var et akut besøg………kom til før tid, og blev serviceret fra det øjeblik jeg trådte ind på klinikken (jeg er mere eller mindre handicappet p.g,a en meget dårlig ryg - og jeg lider frygteligt af mundtørhed p.g.a medicin for andre sygdomme) …. Jeg bliver straks tilbudt noget at drikke og bliver adiviseret om hvornår og hvorlangt stolen bliver rykket……..sådan er det hver gang jeg er hos Line …….klinikken kan virkelig anbefales

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Super god og professionel behandling af søde og rare personaler

Respuesta de Dentalklinikken - Jægerspris
Kompetente og søde medarbejdere. De gør virkelig et godt arbejde. Jeg er ovenud tilfreds