La empresa ha respondido
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg følte mig meget velkommen i klinikken, og jeg var ikke i tvivl om at jeg var i gode hænder hos Maria som lavede et grundigt tandeftersyn.
La empresa ha respondido
Efter ikke at have været til tandlæge i mange år og med tænder i ringe stand, var jeg forud for besøget meget nervøs. På forhånd havde jeg kommunikeret med klinikken pga. Voldsom tandlægeskræk. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og yderst professionel behandling. Flinke. Kan anbefales👏💕.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Det var en fornøjelse at komme til undersøgelse hos Reem. Hun er punktlig, grundig og altid i godt humør.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Super god oplevelse, med grundig arbdeje og rigtig god tandplejer som ved hvad hun laver og vejleder efterfølgende en bagefter 🙂😊🥰

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Tandplejeren Maria gør sit arbejde rigtigt godt altid så smilende og imødekommende

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Har været kunde hos dentalklinikken Odense i mange år og har altid modtaget god behandling og service. Fagligheden er i top. Jeg har fået lavet mange forskellige behandlinger, lige fra implantat og kroner, til alm huller. Kan klart anbefales

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Jeg har været inde ved Julie Erbs to gange.
Har fået renset mine tænder og lavet paradentose behandling.
Jeg har kun stor ros til Julie, som er utrolig rolig og har øje for, at jeg som patient får en god oplevelse.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Flink, dygtig og profisionel tandplejer.
Modtagelsen er som altid god. Helle kommer med kaffe og er altid smilende.
Kan klart andbefaled

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Jeg fik en top professionel og samtidig hensynsfuld behandling af Maria, tak!

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Imødekommende personale god og grundig undersøgelse og pris på behandling

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Rigtig god behandling 😊 og en sød og god tandplejer.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Jeg oplevede en meget venlig og imødekommende tandtekniker og mit indtryk er at hun er meget kompetent og omhyggelig i sit arbejde

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Professionel, engageret, tager det alvorligt at have med folks sundhed at gøre. Venlig.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Jeg oplevede en hurtig og helt smertefri tandudtrækning som Max tog 3 min! Jaff var som altid bare super! Jeg glæder mig til en implantat på stedet!

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Perfekt oplevelse. Jeg er én af dem der faktisk elsker at gå til tandlægen :)
Behandleren var proff og understøttende for spørgsmål og ALT andet.
Lækkert at komme hjem med flotte tænder..god pris.
Hvad kan jeg sige...Ohh.. I'll be back.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
I have no complaints whatsoever, very professional work 5/5.

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Man får altid den bedste oplevelse hos dentalklinikken. De har den skønneste service og hvis der sker noget akut, så har de altid tid til at presse en ind. De får min største anbefaling! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Jeg er super glad for dem som min tandlæge! 🦷

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C
Más información sobre otros tipos de reseñas.