Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 20 juli 2026 langsgeweest bij Denturgent in Gent. Reden was een afgebroken tand vooraan. Op zondag gebeurt en online al afspraak kunnen maken voor de dag nadien. Vriendelijk ontvangen en h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn ervaring is dat ik DentUrgent nooit zal aanraden. Daar wordt gewoon misbruik gemaakt van de patiënt zijn hulpeloze situatie. De tandarts heeft mijn probleem wel opgelost maar dit heeft mij pe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm goeie ervaring, zeer vriendelijke Mr. Desmedt en assistente, direkt gerustgesteld en geholpen, (tand was afgebroken !!) Op 30min. nieuw tandje, niets van pijn...problemen?...1 adres...VISSERIJ 1... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ok, ik ben niet echt te spreken over de bereikbaarheid. Telefonisch, mail of standaard formulier. Geen reactie op dit alles. Maar gisteren heeft de assistente hemel en aarde bewogen om mij het juis... Ver más

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,3

Todas las opiniones

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

goede ervaring

Plaats in Gent goede ervaring, geen klagen.

Vriendelijk, snel en goed overleg voor eraan gewerkt wordt.

Aangezien het een ramp word bij eender welke tandarts binnen te geraken voor noodgevallen is deze een godsgeschenk.

16 de julio de 2026

Quick and effective treatment

Quick and effective treatment ! In a short period of time good examination and problem solving. The pain has been decreased and a solution has been found. Very gratefull!

5 de julio de 2026

spreken geen Nederlands

Toen ik aankwam zaten er al 3 mensen met een afspraak op hetzelfde uur als mij. Heel vreemd, eerste 20min niemand van personeel te zien. Dan komen ze iedereen zijn identiteitskaart vragen en zeggen ze dat er een probleem is met de online boekingen. Geen probleem, uiteindelijk na 30 min mogen binnengaan. Tandarts spreekt geen Nederlands. Maakt een foto en zegt dan wat er moet gebeuren. Vermeld een prijs van 250 euro. Tijdens de behandeling lopen ze voortdurend met 2 tussen 2 ruimtes heen en weer om materiaal te halen. Met 2 personen zijn ze in je mond bezig. Ik krijg op geen enkel moment de mogelijkheid om mijn mond te spoelen. Ik krijg echt het gevoel dat ik in een malafide praktijk ben binnen gestapt. Na afloop vraag ik om mijn mond te spoelen en dat mag dan aan de spoelbak. Overal ligt materiaal en er ligt ook een spuit op de vloer. Ik heb me nog nooit zo gespannen en rusteloos gevoeld als in die praktijk. Heb me zelfs afgevraagd of die mensen wel echte tandartsen zijn? Bij de afrekening vragen ze me 550 euro te betalen? Ik zeg dat me 250 is gezegd maar dat blijkt dan het bedrag per tand te zijn. Die 50 euro is na overleg tss de tandartsen plots verdwenen. Ook de 10 euro die je moet betalen voor de afspraak, hebben ze wel in mindering moeten brengen op mijn vraag. Denk als je het niet zegt, je ze kwijt bent. Uiteindelijk ben ik geholpen en ik hoop dat de pijn wegblijft. Ik ga het toch laten nakijken door mijn eigen tandarts. Die trouwens op verlof was. Vooral het vreemde gevoel dat ze je daar geven is niet aangenaam kortom onprofessioneel. Ze hebben mij geholpen maar kan ze helaas niet aanraden😣

2 de julio de 2026

Ghent

Ghent, Perfect service. Quick, to the point, and as dental services should be : available for the needing. Not having to make an appointment next 13 weeks.

1 de julio de 2026

Tandarts afspraak

De tandarts en assistent gaven een goede uitleg over de behandeling. Ze waren vriendelijk en zeer professioneel. De behandeling is bijna pijnloos verlopen
Ik kan iedereen denturgent in Geel aanraden.

24 de junio de 2026

BOEK HIER NIET!

Schandalig. Ze hebben mij een uur laten wachten en nooit ontvangen. Ik kom mooi op tijd aan, er is niemand aan de receptie voor zeker 20 minuten. Na bijna 35 minuten nemen ze mijn pas om mij in te schrijven en vinden ze het niet de moeite om die terug te geven tot ik er zelf om vraag. Na meer dan 3 kwartier zeggen ze dat de tandarts klaar is en laten ze me nog 20 minuten wachten terwijl de tandarts nog altijd bezig is met iemand anders en de rest van het personeel zit te lachen en te doen in de zaal ernaast. Na meer dan een uur ben ik weggegaan zonder behandeld te worden. Geen excuses, geen uitleg. Echt onbeschoft volk en klantvriendelijkheid is ver te zoeken. BOEK GEEN AFSPRAAK!

22 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kwam hier twee dagen geleden met…

Ik kwam hier twee dagen geleden met hevige kiespijn, maar helaas was mijn ervaring de slechtste die ik ooit heb gehad. De tandarts sprak geen Nederlands en we communiceerden in het Engels. Toen ik mijn pijn beschreef, maakte hij een röntgenfoto en besloot hij direct, zonder de tand zelfs maar te onderzoeken, dat deze getrokken moest worden. Ik weigerde en zei dat hij de tand ook kon openen en behandelen. Vervolgens vertelde hij me dat de behandeling misschien niet zou werken, nog voordat hij de tand had onderzocht of iets had gedaan. Toen ik weigerde, betaalde ik €125 voor de röntgenfoto en het consult, een schandalig bedrag en een uitbuiting van mijn situatie. Kortom, dit is de slechtste tandartspraktijk waar ik ooit ben geweest en ik zou het niemand aanraden. Ik ga een klacht indienen. Ik ben naar een andere praktijk gegaan, waar de tand is behandeld en alles nu weer goed is.
Ik zou het nooit aanraden.

16 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Denturgent Antwerpen/Halve voortand van mijn dochter 13 jaar eruit…

Halve voortand van mijn dochter eruit tijdens vakantieperiode van onze tandarts. Met bang hartje naar daar gegaan gezien dochter niet op reis kon met halve voortand. Maar de voortand is heel mooi hermaakt tot 1 geheel en bijna onzichtbaar gedaan. Over een maand is de voortand er een jaar in (fingers crossed) dus over résultaat wel heel tevreden en de dochter was ook heel blij met volle mooie mond op verlof te kunnen gaan. Wel prijzig maar ik heb dat dan ook gemeld. We zouden zeker teruggaan mocht dit terug voorvallen tijdens de afwezigheid van onze tandarts.

29 de julio de 2025

DentUrgent Pelt

DentUrgent Pelt: niet bereikbaar, enkel via mail. Ik heb afspraak gemaakt, formulier ingevuld, door verwijsbrief van tandarts geüpload om een kies te laten trekken die erg veel pijn en overlast geeft. Ik rijd half uur naar Pelt, en krijg daar pas te horen dat de tandarts geen kiezen trekt en dat ik de dag daarop maar naar Hasselt moet gaan.Communicatie en klantenservice is beneden alle peil. Reactie van tandartsassistent met vettige haren, in joggingpak en in beroerd Nederlands: we zijn nog maar pas open, 3 dagen in de week dus … dus wat? Dat is helaas geen reden om klanten voor niets te laten komen. Sterker: dan mag je juist extra je best doen om klanten te krijgen.

9 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet eerlijk bij het begin

Snijtand bovenaan was uitgevallen, vooraf foto doorgemaild, €10 betaald reservatie en vooraf probleem duidelijk omschreven. Bij aankomst half uur gewacht om dan bijna onmiddellijk te horen dat ik op de verkeerde plek was: doen dit soort zaken niet. Namen toch nog een foto om daarna zelfde boodschap te herhalen. Resultaat: €96 kwijt, meer dan een uur kwijt en niets geholpen. NOOIT meer!

4 de junio de 2026

Snel en pijnloos geholpen

Ik ben zeer snel,professioneel en respectvol geholpen met mijn tandpijn. Het bleek uiteindelijk een lekkende oude vulling te zijn die mijn zenuw zwaar beschadigd had. Ik liet een ontzenuwing doen en deze verliep snel en pijnloos.

31 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blij dat ik er terecht kon gaan

Blij dat ik er terecht kon gaan. Maar ik had een abces en ze konden mijn toch wat pijnstillers geven of dergelijke. En ook enorm duur 100€ voor de afspraak.
De rest geen opmerkingen, zeer net en vriendelijke mensen. Mvg Veerle

14 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Je komt er binnen

Je komt er binnen, niemand aan het onthaal. Sta je daar te wachten, uiteindelijk zelf gaan zoeken naar iemand. Daarna komt er een vent die amper Nederlands spreekt je pas vragen en loopt die er mee weg. Ik denk dat het vaak bij patiënten bij die ene keer gaat blijven. Redelijk bruut tewerk en na afloop geen water om je mond even te spoelen. Betaling om een kleine vulling 185 euro.ik besef niet geconventioneerd wel , maar ben zelf patiënt bij tandconcept in Hasselt daar vragen ze belange zulke absurde bedragen niet voor een interventie die amper 10 min geduurd heeft. Lijkt de farwest wel daar.

12 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik was vanavond bij de dent urgent…

Ik was vanavond bij de dent urgent antwerpen frankrijklei 152 , aan de balie was er gisteren een heel vriendelijke dame vandaag ook een andere heel vriendelijke dame,maar daartegen een heel onbeschaafd en onvriendelijkste (tandarts)die ooit mijn tand heeft behandeld,[Ngo tamina]zoals er op stond ,maar een heel agressief manier van praten zo praat men zelf niet met een dier,omdat ze veel te druk hadden zei ze en waarschijnlijk de enige arts was die de patienten was aant behandelen,zo respectloos, toen ik haar heb gevraagd of ze normaal zou kunnen doen tegen mij aub want zo wil ik niet behandeld worden!!!want ik vermoedde echt dat ze iets had genomen!! ik ben noch steeds van idee !!! zei ze tegen mij ga maar naar buite als je wil je kunt zelf kiezen!!!! overdreven onbeleefd,maarvik had pijn ik had er geen keuze ,uiteindelijk van 3 tanden met gatten zoals ze heeft laten zie op de foto en twee andere tanden met kroonop en met ontstekingen wou ze mij gewoon naar een specialist doorverwikzen!!!uiteindelijk op mijn voorstel heeft ze toch een tand opgevuld en antibiotica voorgeschreven,slechtste ervaring bij de tandarts,ik heb mij nooit kunnen vorstellen dat er zo een respectloos persoon bestond,ze verdient misschien een ster omdat ze mij een beetje heeft geholpen.

8 de mayo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.