Consulta las opiniones de los clientes
Super leuke kledij, super lieve klantenservice, en duidelijke communicatie. ik zag veel negatieve reviews, maar ik begrijp er eigenlijk helemaal niks van. ik bestel al sinds 2025, en 1 keer een pr... Ver más
1 ster is 1 teveel. Online aankoop, anderhalve maand geleden. Na 3-4 weken melding gemaakt, het zou verzonden zijn. Maar uit alle mogelijke tracking-info blijkt dat het pakket nog niet overhandi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Junique Fashion is een Belgische kledingzaak die moderne en betaalbare damesmode verkoopt via onze webshop en fysieke winkels.
Información de contacto
Bélgica
- juniquefashion.be
No ha contestado las opiniones negativas
Wacht al 3 weken op me…
Wacht al 3 weken op me bestelling(bestelling geplaats op 1 mei het is nu 21 mei). Meerdere mails gestuurd pas een week later een antwoord gekregen. Het antwoord was dat het deze week bezorgd werd, heb niks veder gekregen dat het verzonden is of iets. Op TikTok dm gestuurd kreeg antwoord met de website is gwn open alleen dat was niet mijn vraag ik vroeg wanneer het verzonden/bezorgd werd. Wil wel graag me bestelling binnen krijgen van 40 euro die ik al betaald heb.
bezorgdienst en klantcommunicatie enorm slecht
Ik bestelde een blouse, deze kwam maar niet aan. Bij iedere mail/online berichtje die ik verzond kwam telkens hetzelfde antwoord: 'volgende week komt die normaal toe'. Toch werd deze telkens niet eens verzonden, hoewel bij de bestelling stond dat de levering 5-7 dagen zou duren. Uiteindelijk dit drie weken aan een stuk. Bezorging en klantcommunicatie zijn echt erbarmelijk slecht. Ik merk geen enkele incentive om maar iets van moeite te doen om de bestelling te verzenden. Ik heb dan maar mijn bestelling geannuleerd.
VERSCHRIKKELIJKE SERVICE
VERSCHRIKKELIJKE SERVICE, BESTEL HIER NIET!!!!!
Helemaal Toppie
Super leuke kledij, super lieve klantenservice, en duidelijke communicatie.
ik zag veel negatieve reviews, maar ik begrijp er eigenlijk helemaal niks van. ik bestel al sinds 2025, en 1 keer een probleem gehad. Die werd gelijk opgeslost.
TOP webshop, ik houd er van.
Verschrikkelijke ervaring
15 april bestelling geplaatst. Nog steeds niet ontvangen. Geen of slechts vage reacties op mails. Ik zie dat ik niet de enige ben die dit heeft meegemaakt. Dit is echt niet oke!
Bestelling nooit binnngekregen en geen reactie
Bestelling nooit binnngekregen. Ik zit al 2 maanden te wachten en heb al 3 mails gestuurd. Word nergens op gereageerd. Belachelijk!! Als je geen klantenservice aankan sluit dan lekker je bedrijf!
Op 18 april bestelt betaald en geen levering ontvangen
Op 18 april bestelt , enkele dagen nog geen nieuws een mail gestuurd en kreeg antwoord dat ze het direct gingen bekijken en sindsdien hebben ze nergens meer op gereageerd .
En geld weg en ook geen kleding ontvangen!!
Bestel hier niet !!
Bestel hier niet !!! Nooit bestelling ontvangen geen antwoord op emails echt bedrog
1 ster is 1 teveel.
1 ster is 1 teveel.
Online aankoop, anderhalve maand geleden.
Na 3-4 weken melding gemaakt, het zou verzonden zijn. Maar uit alle mogelijke tracking-info blijkt dat het pakket nog niet overhandigd werd aan de vervoerder.
Herroepingsrecht ingeroepen met deadline, ook daar wordt helemaal geen gevolg aan gegeven.
Melding gemaakt aan Consumerconnect.
Ongelooflijk eigenlijk...om op dergelijke manier behandeld te worden als klant.
Mijn ervaring
Ik kreeg een bericht voor een samenwerking met dit bedrijf. Ik mocht 3 gratis items uitzoeken uit hun nieuwe collectie. Ik kreeg meteen een bevestiging, maar inmiddels zijn we een maand verder en nog steeds niks. Ik heb ze een aantal keer benaderd en elke keer word er mij verteld dat het deze of volgende week binnen zou komen. Ben zwaar teleurgesteld.
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Ik heb meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Na tientallen mails krijg je ofwel geen antwoord, of zeer vage reacties.
Op een bepaald moment kreeg ik een melding dat mijn pakket verzonden was via PostNL, maar daarna kreeg ik plots te zien dat het pakket “retour afzender” gaat wegens een zogenaamd fout adres. Dit is compleet onjuist, aangezien mijn adres correct is en ik regelmatig bestellingen ontvang zonder problemen.
Dit lijkt eerder een probleem bij de verkoper zelf dan bij de levering.
De communicatie is bijzonder slecht en er wordt geen enkele concrete oplossing aangeboden (geen herverzending, geen terugbetaling).
Ik raad deze webshop absoluut af.
NOOIT MEER!!!
15/03 had mijn dochter een bestelling gedaan van 4 truien. Zelfde model maar andere kleuren. 2 dagen na onze bestelling stond de status bij hen al als "verzonden" maar postnl had nog niks ontvangen. Op hun website staat 5-7 werkdagen. Dus ik wacht netjes af. 10 dagen later nog steeds niks. Ben beginnen mailen maar vager antwoorden dan wat zij deden kan niet. In totaal zeker 4 mails gestuurd, telkens opnieuw met het vaagste antwoord ever.
In mijn laatste mail ben ik beginnen dreigen om verdere stappen te ondernemen. Ineens kreeg ik mail terug dat mijn ganse pakket morgen (13/04!!! ) zou verzonden worden en ik het dinsdag of woensdag mocht verwachten. 13/04 krijg ik ineens zonder verwittiging een terugbetaling voor de helft van mijn aankoopbedrag. Ik viel compleet uit de lucht. Dus ik ga het nakijken en wat blijkt? 2 van de 4 kleuren waren niet meer in voorraad dus hebben ze een terugbetaling gedaan. Klein detail: 1 trui was inderdaad uitverkocht, maar de andere waarvoor ik een terugbetaling kreeg was wel nog voorradig. Terwijl nog een andere trui uitverkocht was maar die hebben we wel gekregen.
Hadden ze mijn bestelling meteen verzonden, dan had mijn dochter haar 4 truien gehad en zat ik nu niet met een teleurgesteld kind.
Over de kwaliteit mogen we niet klagen.
Maar klantenservice, betrouwbaarheid, verzending, communicatie,... 0,0!!!
We zijn dan vandaag in 1 van hun winkels geweest. Ook daar 0,0!!
De medewerkster zat liever op haar gsm dan dat ze haar klanten goeiedag zei.
Dit was 1 keer maar echt NOOIT meer!!!
Echt NIET bestellen
Echt NIET bestellen, ik had een trui besteld enkel een bevestigings mail van gekregen en dan 7 dagen niets meer van gehoord, heb ik mail gestuurd en hun antwoord was dat mijn pakje al was ingepakt maar gewoon nog niet verzonden wat ik onacceptabel vind, 2 dagen nog gewacht en nog steeds niets gehoord, dan heb ik mijn bestelling geannuleerd, hopelijk antwoorden ze nog maar no way in mijn leven dat ik op hun site nog iets bestel!
Over 2 weeks to deliver my order!
I love the clothes en the store!
BUT the two times I bought something online, it took 2-3 weeks to deliver. I would not get any answers on my e-mails about this. One order was last summer (2025). The other was a few weeks ago. According to the track&trace, PostNL still hasn't acquired the package with my order which was made 2 weeks ago. I already send two e-mails and a DM. On Instagram they told me to send an e-mail which I already did but without answer. I'm very disappointed right now! And I will really doubt my next online order!
Nooit meer!
Online bestelling kwam binnen met make-up vlekken. Geen retourbon of,instructies in de zending. Online dan een mailadres gevonden. Onmiddellijk gemaild en foto’s toegevoegd. Na 2 dagen een mailtje ‘we hebben dit nogmaals doorgegeven aan de verantwoordelijke en lossen het zo snel mogelijk op’ en daar stopt de communicatie.
Gelukkig kon ik het in de winkel wel nog omruilen. Weliswaar bij een zeer ongeïnteresseerde verkoopster die liever op haar telefoon zat te spelen dan de klanten te helpen. Maar goed, ik heb mijn spullen en mijn lesje geleerd. Volgende keer ga ik terug gewoon naar Blush Company in Genk, waar wordt je als klant tenminste wel fatsoenlijk en vriendelijk behandeld
Heel slechte kwaliteit
Na alle positieve reviews op tiktok heb ik toch even de kans gewaagd om tijdens de sale een aantal truien te bestellen. Een bestelling gedaan van een dikke €100, en dik spijt van! Nooit meer. Via mail antwoorden ze niet en de kwaliteit van de kleren, sorry dat ik het zeg, is slechter dan die van shein. Gaten in de truien, superveel haren die ervan af komen en in je wasmachine terechtkomen…. Sale items nemen ze blijkbaar niet terug, dus ik ben mijn geld kwijt en heb er kleren voor in de plaats gekregen die precies al aan het einde van hun gebruiksduur zitten. Heel jammer. Ze gaan de vuilbak in want ik ben er niets mee.
Top!
Eerste keer dat ik hier bestel en echt een top ervaring gehad. De bestelling plaatsen ging heel makkelijk en alles wat ik had gekozen was ook precies zoals verwacht toen het aankwam. De producten zien er super goed uit en de kwaliteit is echt beter dan ik had gedacht. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan wat ze verkopen.
Tooooppp mooie items
Snelle levering. Kwaliteit verbazend goed voor de prijs. Zeker een aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.