Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte service. Phyto oxygen serum van 179 euro gekocht. De flacon viel om op het plateau van de wastafel ( let op: viel niet in de wastafel of op de grond), waardoor het onderste deel v... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Producten zijn van goede kwaliteit maar de levering duurt 3-4 dagen. Ook de klachtenafhandeling verloopt traag. Bijv. ik heb mijn bestelling ontvangen op 25 Juni 2025 maar de onderkant van het pakket... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ive always found that dermologica works best for my skin. Moving to the netherlands i was very happy that i could have my normal skin routine! Ordering was easy and very quick delivery!

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,3

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte service en slechte verpakking van duur product

Zeer slechte service.
Phyto oxygen serum van 179 euro gekocht.
De flacon viel om op het plateau van de wastafel ( let op: viel niet in de wastafel of op de grond), waardoor het onderste deel van de flacon eraf schoot.
Hierdoor gleed een kokertje met serum uit de flacon en vloeide het serum eruit.
Zeer slechte verpakking van een duur product. Mijn schoonheidsspecialiste heeft hierover gereclameerd bij dermalogica, maar die deden er niets mee.
Ik heb een review geplaatst op de site van dermalogica, maar die is niet geplaatst. Mijn vraag waarom dit negatieve review niet is geplaatst is niet beantwoord.
De eerste keer dat ik dit product kocht , kwam er maar uit één gaatje serum. Hierover is al eerder hier door iemand een review geplaatst.
Als je een goed product wilt verkopen, moet de verpakking ook goed zijn en de service nog beter, helaas is dat niet het geval.

3 de agosto de 2026

Klantenservice/Phyto Nature Firming Serum

Phyto Nature Firming Serum
Ben fan van Dermalogica maar ik kan dit product niet beoordelen omdat er maar uit 1 opening een serum komt. Contact met klantenservice gehad. Helaas geen garantie van Dermalogica omdat het een cadeau was en ik geen bon heb.

11 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Can’t rate the products because they…

Can’t rate the products because they never arrived.

Customer service was useless and only repeated inaccurate tracking information I could already see myself.

Shameful experience. Going to shop somewhere else :)

29 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Was altijd een trouwe klant

Was altijd een trouwe klant, omdat ik het product goed vind, maar service is slecht:
Ik plaatste een bestelling van 500 euro en een dag later was er een actie van 20%. Dit scheelde voor mij dus 100 euro. Hierover heb ik direct binnen 24 uur gemaild en er werd erkend dat ik de korting kan krijgen, maar alleen als ik de producten terug zou sturen. Ik gaf aan dit een zeer milieu- en klantonvriendelijke oplossing te vinden en bovendien zeer inefficiënt. Er kon niet vanaf geweken worden. Ik ga op zoek naar een ander product.

20 de noviembre de 2025

Dermalogica the best

29 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Producten zijn van goede kwaliteit maar…

de onderkant van het pakket was een beetje open. De verzegeling van sound sleep cocoon cream is verbroken maar de rest van mijn bestelling waren in goede staat. De samples ontbraken. Ik heb gemailed naar klantenservice maar het duurde 2 dagen voordat ik antwoord kreeg. Zij beloofde mij afgelopen vrijdag, 27-06-25, een nieuwe sturen maar tot nu toe heb ik geen bevestiging van levering ontvangen.

25 de junio de 2025

Geweldig product!

Product goed verpakt, verzending was op tijd binnen, product is geruisloos, stond niet beschreven maar daar hoopte ik wel op, heel fijn.

5 de abril de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kleine set voor sensitieve huid

Kleine set voor sensitieve huid, ben niet heel enthousiast over de gel en de kleine tube voor cleanser is heel stug om daar wat uit te krijgen. Niet echt fijn in gebruik, kan nog niks zeggen over resultaat want gebruik het pas een paar dagen.

11 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb mijn producten nog niet…

Ik heb mijn producten nog niet ontvangen omdat bezorg service UPS nog in de vorige eeuw leeft en enkel tijdens kantooruren bezorgt, wanneer ik ook gewoon aan het werk ben. Maar ben altijd tevreden geweest met Dermalogica

30 de marzo de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.