De Schoenenfabriek Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb online schoenen bij ze gekocht, uitstekend fulfilmentproces en -ervaring: - zeer snelle afwikkeling, next day. Zondagavond besteld, maandagochtend in huis. Veel webshops beloven dit, maar lever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle verzending. 1 artikel was niet meer stock. We kregen een mailtje of we iets anders wilden bestellen of het bedrag terug. Bedrag werd onmiddellijk teruggestort.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo hoort een webwinkel te zijn. Duidelijk en eerlijke informatie, snelle en duidelijke levering en een goede prijs zonder daarvoor b-keus producten te leveren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op basis van mijn bestelling en de accurate afhandeling. Echter de verzending via post nl niet conform de ontvangen e-mail van post nl . Eerst melding aflevering vrijdagmiddag, wij briefje op de deu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de ropa

Sobre De Schoenenfabriek

Escrito por la empresa

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

U vindt een ruim assortiment aan sneakers, laarzen, veterschoenen, pumps, slippers, ballerina’s, geklede schoenen, sandalen en kleding voor dames, heren en kinderen. Zo is het hele gezin voorzien van de beste kwaliteit schoenen van topmerken als New Balance, UGG, Timberland, Panama Jack en Vans. De Schoenenfabriek werkt alleen met merken met de beste kwaliteit, waardoor u samen met uw hele gezin lang kunt genieten van uw schoenen en kleding.

Ga naar De Schoenenfabriek

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

366 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede aanbieding en gemakkelijk te…

Goede aanbieding en gemakkelijk te bestellen. We zijn daarna uitstekend op de hoogte gehouden over de verloop van de verzending. Wat ik erg waardeerde was de optie om één item eerder te laten bezorgen, toen bleek dat het andere item iets langer op zich liet wachten. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

1 de marzo de 2026

Goede site

Duidelijke site, goede foto’s, snelle levering! Ik kende de site niet, maar zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik er iets zal bestellen.

25 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Men amisleidende marketingfficheert superlage prijzen voor…

Men afficheert superlage prijzen voor een maat 47 en als je een andere maat kiest wordt het plots 50 % duurder : misleidende marketing

23 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de De Schoenenfabriek

Respuesta de De Schoenenfabriek

Beste VAC,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u het misleidend vind dat wij voor verschillende maten verschillende tarieven hanteren.

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Mogelijk betreft het een schoen die bij ons gewoonlijk niet op voorraad is, maar retour is gekomen van een klant. Maat 47 is geen courante maat. Wellicht komt daar de korting van 50% uit voort. Het is niet onze bedoeling om met de lage prijs op maat 47 mensen te misleiden.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 3 maanden nog niet geleverd.

Ik heb begin november bij deze webshop schoenen besteld die op het moment van bestellen als direct leverbaar werden aangeboden.

Kort na mijn bestelling werd de leverdatum verplaatst naar half januari. Vervolgens werd deze opnieuw uitgesteld naar 29 januari. Tot op heden zijn de schoenen nog steeds niet geleverd terwijl de schoenen online nog steeds leverbaar zijn binnen 3-5 dagen.

De klantenservice reageert vriendelijk en biedt excuses aan, maar geeft geen concrete leverdatum. Er wordt herhaaldelijk aangegeven dat men wacht op de leverancier en dat ik kan annuleren als ik niet langer wil wachten. Voor mij is annuleren echter geen oplossing; ik verwacht levering van een product dat als direct beschikbaar werd verkocht.

Inmiddels heb ik de webshop formeel in gebreke gesteld en een laatste termijn tot levering gegeven.

Mijn ervaring tot nu toe:
• Onjuiste of misleidende informatie over leverbaarheid bij aankoop
• Meerdere eenzijdige uitstelmomenten
• Geen duidelijke leverdatum ondanks herhaald contact

Ik raad aan om bij spoed of bij producten die als “direct leverbaar” worden aangeboden extra kritisch te zijn.

22 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de De Schoenenfabriek

Respuesta de De Schoenenfabriek

Beste Peter,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling na drie maanden nog niet is geleverd en dat de leverdatum meerdere keren is uitgesteld. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij begrijpen uw frustratie volledig, zeker omdat het product op het moment van bestellen als direct leverbaar werd weergegeven en u inmiddels formeel een ingebrekestelling heeft gestuurd. Wanneer wij afhankelijk zijn van een leverancier kan het helaas voorkomen dat levertijden onverwacht wijzigen. Dit neemt echter niet weg dat wij duidelijker en concreter hadden moeten communiceren over de beschikbaarheid en de verwachte levertijd. Onze excuses daarvoor.

Wij nemen uw feedback over de getoonde leverinformatie en de communicatie hierover zeer serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Uiteraard willen wij dit dossier ook graag persoonlijk met u oppakken om alsnog tot een passende en spoedige oplossing te komen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

Snel

Snel, goede kwaliteit, duidelijke communicatie

20 de febrero de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.