Snelle verzending. 1 artikel was niet meer stock. We kregen een mailtje of we iets anders wilden bestellen of het bedrag terug. Bedrag werd onmiddellijk teruggestort.
Op basis van mijn bestelling en de accurate afhandeling. Echter de verzending via post nl niet conform de ontvangen e-mail van post nl . Eerst melding aflevering vrijdagmiddag, wij briefje op de deu... Ver más
I was a bit skeptical at first because the prices seemed almost too good and I wasn’t sure about the website, but all the positive Trustpilot reviews convinced me to give it a try. They also had a p... Ver más
Snelle levering, product prima naar verwachting. Zou nog extra fijn zijn geweest als ik bij de bezorgdienst had kunnen kiezen voor DHL. Nu geleverd met PostNl.
Sobre De Schoenenfabriek
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- deschoenenfabriek.nl
Ongelofelijk dat ze zo snel kunnen…
Ongelofelijk dat ze zo snel kunnen product leveren en op tijd. Het is toch sneller dan naar de winkel gaan.
Ipv de bestelde ballerina’s ontving ik…
Ipv de bestelde ballerina’s ontving ik een houten vogelhuis!!
Heel vriendelijk en behulpzaam aan de…
Heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon!!!!!
Snelle en zorgvuldige levering
Heb binnen een kort tijdsbestek een correct verpakte bestelling binnen gekregen.
snelle levering en mooi product zo als beschreven!
heel blij met de sloffen.
warm, zacht, mooi.
wat wil je nog meer
Betrouwbare webshop met mooi assortiment
Veel keuze, makkelijk bestelproces en snelle levering. Top!
Goeie deal, precies wat ik zocht en heel snel geleverd
Goeie deal, bliksemsnel geleverd en heel tevreden met de schoenen!
Snel verzonden en leuke prijs voor de…
Snel verzonden en leuke prijs voor de favoriete zomerschoenen van mijn man
Die slippers zijn precies so als op de…
Die slippers zijn precies so als op de foto. Ze zitten en lopen super. De bezorging snel en goed. Met vriendelijke groeten, Sonja.
Aanrader
Overzichtelijk website en prettig in gebruik. Product is zoals beschreven en is een goede inkoop. Zal zeker terugkomen voor herhaling.
Fijne webshop
Snel binnen , goed verpakt en een scherpe prijs. Helemaal tevreden ! En mijn zoon met zijn stoere sneakers 😃
Super snelle levering
Super snelle levering. Schoenen zien er mooi uit zoals op de site
In de schoenenwinkel vast assortiment…
In de schoenenwinkel vast assortiment schoenen gehaald normaal 150 euro en hier 75,00 euro goede deal netjes de volgende dag geleverd