Snelle verzending. 1 artikel was niet meer stock. We kregen een mailtje of we iets anders wilden bestellen of het bedrag terug. Bedrag werd onmiddellijk teruggestort.
Snelle levering, product prima naar verwachting. Zou nog extra fijn zijn geweest als ik bij de bezorgdienst had kunnen kiezen voor DHL. Nu geleverd met PostNl.
Op basis van mijn bestelling en de accurate afhandeling. Echter de verzending via post nl niet conform de ontvangen e-mail van post nl . Eerst melding aflevering vrijdagmiddag, wij briefje op de deu... Ver más
I was a bit skeptical at first because the prices seemed almost too good and I wasn’t sure about the website, but all the positive Trustpilot reviews convinced me to give it a try. They also had a p... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre De Schoenenfabriek
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- deschoenenfabriek.nl
Invita a los clientes a opinar
Logistiek is prima
Online besteld en onmiddelijk een mail en de volgende dag geleverd.
Perfecte schoenen snelle verzending en…
Perfecte schoenen snelle verzending en goed verpakt.
TOP
Klantenservice kan beter!
In maart heb ik een aankoop gedaan. Bij ontvangst van het product bleek deze helaas niet in orde te zijn. Gelijk met de klantenservice contact opgenomen. Na een aantal vragen beantwoord te hebben bleef het lang stil. Uiteindelijk na een paar telefoontjes, beloftes die niet werden waargemaakt, werden de gemaakte afspraken wel nagekomen. Het is nu eind mei en ik heb het nieuwe product ontvangen. Wat mij helaas is bijgebleven is dat de klantenservice niet pro-actief werkt en als ik zelf geen contact had opgenomen was het niet opgelost.
Snel makkelijk besteld
Ook al heb ik de schoenen niet gehouden. Verder een prima website en goeie retourregeling. Ging allemaal makkelijk en snel. In de toekomst zal ik hier vaker bestellen.
Super goede ervaring met…
Super goede ervaring met Schoenenfabriek. Snel geleverd en ze zitten voortreffelijk!
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen, gemakkelijk bestellen en vlotte levering
Geweldige positieve ervaring
Supervlotte verzending!
Netjes in een dubbele doos.
Communicatie ook zeer goed verlopen. Nodigt uit tot terugkomen ♥
Prima bedrijf! Hier kan je gerust bestellen!!!
Goede service! Prima afgehandeld. Alles perfect.
Helemaal tevreden
Tevreden
2 paar schoenen besteld op zondagavond en dinsdagochtend werden ze geleverd. Dit ging supervlot. 1 paar stuur ik terug. Benieuwd of de retouren net zo vlot gaan als de levering. Tot nu toe tevreden en zou hier gerust nog eens bestellen.
Snelle levering, goede verpakking, concurrerende prijs, goede kwaliteit.
Correct en zeer snelle levering
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Niet nieuw.
Verkocht als nieuw maar duidelijk een retour product, label niet vast aan de jas en een haar in de kraag.
Na contact met de klantendienst een regeling getroffen. Bedankt.

Respuesta de De Schoenenfabriek