Snelle verzending. 1 artikel was niet meer stock. We kregen een mailtje of we iets anders wilden bestellen of het bedrag terug. Bedrag werd onmiddellijk teruggestort.
Snelle levering, product prima naar verwachting. Zou nog extra fijn zijn geweest als ik bij de bezorgdienst had kunnen kiezen voor DHL. Nu geleverd met PostNl.
Op basis van mijn bestelling en de accurate afhandeling. Echter de verzending via post nl niet conform de ontvangen e-mail van post nl . Eerst melding aflevering vrijdagmiddag, wij briefje op de deu... Ver más
I was a bit skeptical at first because the prices seemed almost too good and I wasn’t sure about the website, but all the positive Trustpilot reviews convinced me to give it a try. They also had a p... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre De Schoenenfabriek
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- deschoenenfabriek.nl
Invita a los clientes a opinar
Snelle en correct levering
Super fijne wandelsandalen,die er ook leuk uitzien!
Ik kende de Teva Tirra wandelsandalen al.
Erg goede ervaring ermee. Wel normaal aardig aan de prijs. Echter wel waard.
Mijn nieuwe paar in een andere kleur dan ik al had voor een mooie prijs bij De Schoenenfabriek op de kop getikt. HEEL Blij mee!
Eerste bestelling, goed ervaren
Het is de eerste keer dat ik besteld heb en ik heb de sandalen binnen een paar dagen binnen gekregen. Heel blij mee.
Alles was prima en bedankt voor de…
Alles was prima en bedankt voor de snelle levering.
Alleen een kleine opmerking: ik had donkerbruin besteld, maar heb een lichtere kleur ontvangen. Geen probleem verder, want ik draag al jaren Clarks en ben zeer tevreden over de kwaliteit.
Nogmaals bedankt.
Slippers passen perfect
Slippers passen perfect. Ze zijn ook heel snel geleverd. Dankjewel voor de snelle afhandeling…. Top👍🏼
Snel bezorging
Snel bezorging
Netjes afgeleverd op adres
Je kon het volgen
Verpakking perfect ook de inhoud schoenen
Betaling achteraf perfect
Snelle levering product is super…
Snelle levering product is super volgens mijn verwachtingen. Bezorging volgens afspraak.
Slippers zitten heerlijk
Een groot assortiment aan schoenen en…
Een groot assortiment aan schoenen en wat ook mooi is dat jullie grote maten hebben en voor leuke prijzen
Top!!!
Product zoals omschreven op de website;
Product was bovendien met korting;
Bestelling ging probleemloos;
Bezorging was razendsnel: de dag na bestelling
-> Algemeen: een meer dan positieve ervaring, voor herhaling vatbaar 👌
Alles prima voor elkaar!
Alles prima voor elkaar!!
Snel geleverd, prima website om te bestellen.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Op 10 juni jl schoenen besteld maar op
Op 10 juni jl schoenen besteld maar op
16 juni nog steeds geen bericht gekregen dat schoenen verzonden zijn. Duurt erg lang en geen communicatie.

Respuesta de De Schoenenfabriek
Snelle levering!
Snelle levering en netjes verpakt. De e-mails met informatie over de verzending is ook fijn!