Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Design N Dine, Offertenummer: 114041, eigenlijk geen sterwaardig. Lisa Booy, heeft tot op heden mijn geld nog niet terug gestort. Conclusie: product geretourneerd, ben nooit akkoord geweest wat m... Ver más
De 2 theekannetjes hebben een handig zeefje zien er fantastisch uit en de thee blijft heel lang warm in vergelijking met een gewone theepot. Snijplank van titanium: zeer goed Cujun pan werd veel la... Ver más
Heel blij met mijn nieuwe bbq borstel, krachtige motor waardoor het rooster zo schoon is
Ha contestado el 11% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Ich kann das Unternehmen nicht…
Ich kann das Unternehmen nicht empfehlen. Ich habe 2 Teekannen a‘ 1000 ml bestellt. Erhalten habe ich zwei Kannen in die jeweils 800 ml passen. Unternehmen redet sich mit den Außenmaßen der Kannen raus und ist der Meinung, dass es zu geringen Abweichungen kommen kann. Für mich sind jedoch 20 % keine geringe Abweichung. Jetzt soll ich die Kosten für die Retoure selbst tragen.
Ik heb dit product in december gekocht…
Ik heb dit product in december gekocht en regelmatig gebruikt. Tot 10 februari het helemaal mis ging. De kan was gevuld met hete thee en met het optillen aan het handvat valt de hele thermoskan ervan af. Met het gevolg 1ste en 2 de graad brandwonden opgelopen. Het bedrijf gemaild, maar niets meer gehoord. WAARDELOOS EN GEVAARLIJK PRODUCT
19 december bestelling gedaan om op…
19 december bestelling gedaan om op mijn oudjaarfeestje te gebruiken, 8 januari ontvangen! Toen ik in de gaten kreeg dat ze wellicht niet op tijd zouden leveren heb ik het proberen af te zeggen met geld terug voordat ze gingen versturen. Echter, in tegenstelling tot binnen 24 uur reactie hebben ze 3 dagen gewacht en het pakje eerst verzonden. Kon toen niet meer afzeggen omdat het onderweg was?!! Het was geen rechthoekige verwarmde placemat maar een vierkante die uiteindelijk geleverd werd, veel kleiner… komt uit China, lange levertijden en niet wat je verwacht! Zeer teleurstellend!
Mooie pot
Mooie pot, ziet er in het echt kleiner uit dan ik had gedacht. Maar de inhoud (800 cl) klopt wel.
Niet te vol doen, want dan schenkt hij niet goed
Theepot gekocht maar heb er lang op…
Theepot gekocht maar heb er lang op moeten wachten. Zal dus wel een dropshipper zijn. Toen het ding eindelijk kwam bleek de doos beschadigd en de kan uit elkaar te liggen. Hij is ook met geen mogelijkheid weer zo in elkaar te zetten dat hij lekvrij is.
Als je zo'n beschadigd ding terug wil sturen moet je ook nog zelf de transportkosten betalen.
Ik heb die Chinese rommel maar in de vuilnisbak gegooid. Nooit weer bij dit bedrijf.
Eén van mijn bestellingen was…
Eén van mijn bestellingen was vertraagd, en toen ik contact opnam, werd het binnen een paar uur opgelost met updates de hele tijd. Geweldige service!
Bloß nicht bestellen
02.01. bestellt
06.01. storniert, da immer noch kein Versand
09.01. die Zusage das ich eine Erstattung erhalten soll
16.01. Nachfrage wann die Erstattung endlich erfolgt
23.01. Wieder Zusage das die Erstattung kommt
26.01. Ist es jetzt bei Visa gemeldet
Zwischendurch ca. 10 Mails das meine Sendung verschickt wurde, was natürlich nicht der Fall war.
De hotpot 2 januari besteld en betaald…
De hotpot 2 januari besteld en betaald en nog steeds niet binnen ondanks klachten hierover. Er zou geprobeerd zijn te bezorgen en klantenservice is niet te bereiken! Bij contact met bezorgdienst daar niks over bekend dus lijkt het erop dat ik de dupe ben geworden van een website die klanten probeert te werven maar niet levert!! Heel vreemd!
Mooi en praktisch
Mooi en praktisch! Makkelijk schoon te maken, en bij een klein defect werd direct een vervanging gestuurd.
Roestige pan en geen reactie
Pan vertoonde na 1 keer gebruik roestplekken.
Advies gekregen hoe ik de roestplekken kon behandelen. Dit heeft niet het gewenste resultaat gehad.
Dit laten weten maar ik krijg nu geen enkele reactie meer.
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! Pakket is niet bezorgd en na maanden heen en weer mailen met bewijs van bezorger dat pakket niet bezorg is nog m’n geld niet terug.
Telefoon word niet beantwoord en mail niet op gereageerd
Het supportteam is geweldig
Het supportteam is geweldig! Snelle antwoorden en ze boden direct een vervanging aan. Voelde me echt goed geholpen.
Und diesen Stern gibt es nur dafür
Und diesen Stern gibt es nur dafür, dass manchmal Antwort bekommen habe. Eigentlich gibt's Minus Sterne
Erg onder de indruk van de snelle…
Erg onder de indruk van de snelle reactie! Het team loste mijn probleem meteen op en regelde een vervanging. Topervaring!
I bought 4 pans and they promise the…
I bought 4 pans and they promise the pan is iron and nonstick but damn within no time all the layers of the pan came out and pan start to get holes in it, well I send many many emails but no reply what’s so ever. What a thieves if they are in front of my eyes I will not spear them
Troep
Een mooie pannenset gekocht.
Na 1 ei gekookt te hebben is de pan afgeschreven. Wat een troep.
Alles retour gestuurd, moest zelf de retourkosten betalen.
Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Koekenpan bakt aan terwijl er bij de…
Koekenpan bakt aan terwijl er bij de beschrijving stond bakt niet aan en 3 x gebruik al diverse roestplekken. Mail gestuurd maar nog geen respons
Item kwam gebroken aan
Item kwam gebroken aan. Geen hulp of geld terugave mogelijk.
MIJD DEZE WEBSHOP!
Ik had voor Kerst een theepot besteld. Deze kwam te laat aan (24 december). Bij aankomst bleek deze heel gebrekkig verpakt en kapot. (Handvat volledig afgebroken) Heb dus last-minute een ander kerstcadeau gekocht.
Bij contact met de klantendienst werd me een vervanging aangeboden. Ik drong erop aan dit niet te doen, aangezien dit niet nodig was. Ik wilde gewoon mijn geld terug.
Na vele mails over en weer waar mij uiteindelijk een 50% cashback geboden werd (niet voldoende), komt er plots (ongewenst) een nieuw exemplaar aan.
Deze blijkt even gebrekkig verpakt en ja hoor, ook deze is kapot.
Ik wacht nu op antwoord van de klantendienst voor volledige terugbetaling….
VERMIJD DEZE WEBSHOP
Más información sobre otros tipos de reseñas.