Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Design N Dine, Offertenummer: 114041, eigenlijk geen sterwaardig. Lisa Booy, heeft tot op heden mijn geld nog niet terug gestort. Conclusie: product geretourneerd, ben nooit akkoord geweest wat m... Ver más
De 2 theekannetjes hebben een handig zeefje zien er fantastisch uit en de thee blijft heel lang warm in vergelijking met een gewone theepot. Snijplank van titanium: zeer goed Cujun pan werd veel la... Ver más
Heel blij met mijn nieuwe bbq borstel, krachtige motor waardoor het rooster zo schoon is
Ha contestado el 11% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Oplichters!
Oplichters!
Mijn bestelling is door bezorgdienst verkeerd geleverd daar heeft bezorgdienst ook erkenning in gegeven en een mail gestuurd dat design&dine de kosten kunnen terug vragen. Alles doorgestuurd naar degsin&dine maar de e blijven volhouden dat het geleverd is ondanks dat de bezorgdienst aangeeft dat dit niet zo is. Degsine&dine weigert mij mijn geld terug te betalen. Ik ben al maanden met ze in contact maar ze weigeren terugbetaling ondanks dat zij het terug kunnen vragen bij bezorgdienst. Dan komen ze als reactie……”we hebben een stempel van een postkantoor nodig” mail aangeleverd van bezorgdienst, die zij zelf uitgekozen hebben, waarin staat dat het pakket verkeerd geleverd is dat zij bij hun het geld kunnen claimen. Oplichters zijn het!!!!!
Ich kann leider nichts Positives…
Ich kann leider nichts Positives berichten. Ich hatte zwei Teekannen bestellt, die Lieferung der bezahlten Ware dauerte schon mal sehr lange. So weit so gut. Dann kamen sie kurz vor Weihnachten und waren so schlecht verpackt, dass die ganze Verpackung kaputt war. Ich wollte sie eigentlich zu Weihnachten verschenken, was nun nicht mehr ging, denn so verschenkt man das nicht. Es sah aus als ob ich das irgendwo auf dem Müll gefunden hätte 😡
Ich schrieb die Firma/den Händler an und bekam zur Antwort, es handelt sich ja nur um die Verpackung, Umtausch ausgeschlossen. Na danke auch für null Kundenservice! Nie wieder! So gewinnt man auch keinen Kundenstamm oder Empfehlungen.
Product geleverd angs de openbare weg…
Product geleverd aan de openbare weg gezet niet aangebeld (was thuis) pakket weg
Geen goede communicatie mogelijk en geen oplossing.
GOFO Express (transporteur) vindt het achterlaten van pakketten op deze manier blijkbaar normaal
Geen coulance ook niet van Klarna
theepot komt uit china met een zeef die…
theepot komt uit china met een zeef die eraf valt.....dozenschuiver dus wegblijven van deze webshop
Seit 5 Wochen warte ich auf meine…
Seit 5 Wochen warte ich auf meine Bestellung!. Auf E-Mails reagiert auch keiner
BLIJF HIER WEG!
BLIJF HIER WEG!!
Moest ik geen sterren kunnen geven had ik dit zeker gedaan .
Dit bedrijf is geen sterwaardig .
Ze kopen heel goedkoop in China op om daarna 3x de prijs te vragen.
Wij willen de theepot retourneren maar op mail krijgen we geen antwoordt en de telefoonnummer blijkt ook niet te bestaan .
Oplichters !!!!!!!
Vorsicht, billiger China Schrott
Selbst ein Stern isr für dieses Unternehmen zu viel. Hatte vor 4 Wochen eine Teekanne für knappt 30€ bestellt. Diese sollte ein Weihnachtsgeschenk werden. Ich habe über 20 Tage auf den Erhalt meiner Bestellung gewartet und dann ein völlig minderwertiges und beschädigtes Produkt erhalten. Der Sendungsverfolgung konnte ich entnehmen, dass meine Bestellung nicht wie angenommen aus den Niederlanden versendet wurde sondern aus China. Leider sieht die Teekanne auch so aus. Völlig minderwertig verarbeitet und billig produziert. Leider weigert sich das Unternehmen mir für die beschädigte Teekanne das Geld zurück zu zahlen. Ich habe eine Fall bei Paypal eröffnet, mal schauen was es bringt. Mein Geld ist leider weg, aber hoffentlich erspare ich mit meiner Erfahrung anderen diesen Ärger.
Niets bij bestellen, dit zijn oplichters!
Dit is een ordinaire dropshipper die goedkope troep uit China doorsluist voor het dubbele bedrag. Ik wilde de pan terugsturen, en vervolgens kreeg ik te horen dat het pakket niet werd geaccepteerd en weer terug zou komen naar mijn adres. De doos die ik ontving bevatte een paar schoenen.. Wat een stelletje gore oplichters!
Komt van Ali express
De bloompot is gewoon 20 dagen onder,eg geweest, nu weet ik waarom, die komt gewoon van Ali express!!! Als je hem aan 15 euro wil ipv 30 euro wil dan moet je hem daar bestellen! Wat een oplichterij!
Theepot besteld
Theepot besteld. Helaas dubbel besteld. Gemaild met hen. Er komt 1 maal een antwoord met vraag en daarna is het stil en geen contact meer te krijgen. Theepot op goedkope site 20 euro goedkoper, exact zelfde pot.
Een super klein en lelijke thermoskan…
Een super klein en lelijke thermoskan ontvangen. Stond nergens de maat bij ! En zeefje laat gelijk los. Wat een prul. Geen reacties op mail klantenservice. Terugsturen was €8,5. Typisch geval van dropshipping
Design & Dine ist hochgradig unseriös
Design & Dine ist hochgradig unseriös, richtige Betrüger!
Lieferung nicht vollständig und teilweise defekt! Kundenservice weigert sich, weiterzuhelfen und selbst Paypal hilft nicht weiter. Richtig traurig… Ich würde jedem raten- Finger weg, denn selbst die erhaltene Ware an sich ist leider auch alles andere als qualitativ.
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop! De thee smaakt heerlijk, alles werkt perfect en de service was uitstekend.
Pfanne mit Wasser erwärmt
Pfanne mit Wasser erwärmt, auf Induktionsfeld, löst sich die Beschichtung am Pfannenboden und Pfannenboden glühte.
Rückgabe nicht möglich, trotz angeblich er Rückgabemöglichkeit.
FINGER WEG VON DIESER FIRMA!
Super bedankt ...
Ik bestelde er eentje voor een vriendin en eentje voor mij. Mijn binnenwerk schroefde niet. Na contact vandaag een nieuw binnenwerk ontvangen en nu zalig aan t genieten van een heerlijke thee
Geen ster kan ik niet kiezen
Geen ster kan ik niet kiezen, maar zelden zoveel bedrog bij elkaar ervaren. De theepot is nep, veel en veel kitscheriger dan ik had verwacht. Ik ben er met open ogen ingestonken. Heeeeel lang moeten wachten op de bestelling en nu ik hem terug wil sturen geven, sturen ze me gewoon geen retourformulier toe. Ze willen in de eerste mail een reden weten. Terwijl op hun site staat dat je “ zonder opgaaf van redenen “ het item kunt terugsturen. Dus uiteindelijk de reden zoals hierboven staat gemeld en nu wordt ik genegeerd. Wat een oplichters!
Zu teuer für schlechtes Material aus…
Zu teuer für schlechtes Material aus China. Der Plastikdeckel riecht unangenehm nach Chemie und der Geruch läßt sich auch nach mehrmaligem Spülen nicht beseitigen. Komplizierte Rückgabe nur auf eigene Kosten möglich. Einigung auf Reduzierung des Kaufpreises um 30% und danach habe ich die Kanne entsorgt.
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring! De thee zet soepel, blijft warm en schoonmaken is makkelijk. Snelle levering en topservice.
Geweldige kwaliteit en service
Geweldige kwaliteit en service! De thee zet perfect, blijft lang warm en schoonmaken gaat heel makkelijk. De levering was snel en alles kwam in perfecte staat aan. Heel tevreden met mijn aankoop!
Más información sobre otros tipos de reseñas.