Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... Ver más
Waardeloos bedrijf dure pan gekocht en het product werkt niet . Kan er niet fatsoenlijk in bakken alles bakt aan . Naar meerdere mail s richting het bedrijf , krijg ik als antwoord dat ze mij niet kun... Ver más
De 2 theekannetjes hebben een handig zeefje zien er fantastisch uit en de thee blijft heel lang warm in vergelijking met een gewone theepot. Snijplank van titanium: zeer goed Cujun pan werd veel la... Ver más
Heel blij met mijn nieuwe bbq borstel, krachtige motor waardoor het rooster zo schoon is
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
We kregen het verkeerde product…
We kregen het verkeerde product gestuurd, thermossen moesten 1 liter zijn maar kregen 800ml . na mailing werd voorgesteld om 30% korting te geven, dat kwam erop neer dat we gewoon de prijs betaalden voor kleinere thermossen.
Na 2 maanden heen en weer te hebben gemaild kregen we te horen dat het té lang geleden was en we een aanbod van 30% konden aannemen.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt!
Ga hier nooit meer iets bestellen!
Dure pan
Later bleek dat je dezelfde kookpan bijvoorbeeld bij Temu voor minder dan de helft van de prijs kan kopen.
Mooi aanbod
Het product is kwaliteit. De levering verloopt langzaam maar is correct. Mooi aanbod.
Het is niet wat het lijkt
Ik bestelde twee thermoskannen, 1000ml.
Er past 800 in, anders kan de deksel, er niet op.
Antwoord van DnD:
"Houd er rekening mee dat het vermelde volume (1000 ml) verwijst naar de totale inhoud van de pot zelf. Het zeefje in de theepot neemt echter wat ruimte in beslag, waardoor het lijkt alsof er minder vloeistof in past. Het bruikbare volume is dus iets kleiner, maar de afmetingen van de theepot zijn nauwkeurig gebaseerd op de volledige inhoud van de pot."
Het lijkt niet zo, het is zo!
Een thermoskan met het zeefje in de deksel moet dus gewoon groter, zodat er wel de beloofde liter in kan.
Het zeefje kan eruit gedraaid, maar wat er over blijft is zo groot dat de kan overstroomt als je hem dichtdraait.
Rare marketing.
Heel Slecht
heb een Cuyun Iron Wadjan pan gekocht de eerste keer problemen met retour zending en nou 2 keer gebruikt en het blijft gewoon aanplakken pan verkleurd zelfs zo slecht is het, het zijn gewoon oplichters niks meer bij kopen. weet niet of ik het nog terug kan sturen maar ben bang van niet.
Zeer gemakkelijk in de koken
Zeer gemakkelijk in de koken, te braden pan, let op voor de grote die je koopt, je kunt er heel veel in klaarmaken en voor een groot gezin.
Geen ster waard
Eigenlijk verdient dineendesign helemaal geen ster. Je wordt belazerd. Je betaalt teveel en ik ontving beschadigd product en zelfs dat vervangen ze niet. Koop daar niet. Dezelfde producten veel goedkoper en betere service bij Tumu.
Contact met DesignDine is prima…
Contact met DesignDine is prima bevallen. Omschrijving product op de website viel echter wat tegen. Wel goed product overigens, alleen had ik meer inhoud verwacht.
Wij hebben inmiddels ons geld retour…
Wij hebben inmiddels ons geld retour gekregen met behulp van betalingssite Klarna, waarvoor dank. Als je dan zo nodig toch iets bij deze site wil bestellen, doe dan in ieder geval de betaling via Klarna. Zij kunnen je helpen wanneer de site in gebreke blijft.Het adres op hun website is ook gewoon het adres waarnaar je het retour kunt sturen. Je hebt wettelijk het recht op herroeping zonder opgave van reden zelfs. Bewaar je track en tracenummer van terugsturen en geef dat door aan klarna en binnen een half uur was het retour van het geld bij klarna gemeld. het is een heel gedoe geweest maar je moet standvastig zijn en je niet door hen laten inpakken. Als je de artikelen op hun website naast de website van Temu zet, zie je precies dezelfde artikelen voor minder dan één derde dan hun prijs. Maar bij Temu heb je tenminste het recht op gratis retourneren en je moet net zo lang op je arikelen wachten als bij deze site. Bovendien heb je binnen een dag bij retour bij Temu je geld terug. Dit is pure dropshipping en je betaalt veel en veel te veel. Bovendien misleiden ze je ook nog op hun website , want bij de wadjan die wij besteld hadden, stond pfas vrij. Maar op de site bij Temu staat dat niet, daar staat speciale coating, maar geen pfas vrij. Dat kan ook niet want bij Temu kost de wadjan maar 14 of 15 euro en geen aanbieding van 39,95 zoals deze site beweert. Dus pas op ne bedenk waar je aan begint. Het heeft ons geleerd nog meer alert te zijn

Respuesta de Design & dine
Troep uit China!
Troep uit China!! Ik kreeg een theekannetje met zichtbare lijm/roestvlekken aan de buitenkant. Na veel heen en weer gemaild te hebben (eerst zou er wel een nieuwe komen, toen weer niet) nog steeds geen goede oplossing gevonden. Als ik het retour wil doen moet ik deze kosten ook zelf betalen. Het ding stinkt ook nog eens enorm dus niet echt lekker om uit te drinken. Koop hier niks!
Pas op
Pas op, deze theepotten kun je vinden voor nog geen 7 euro bij Temu! Meer zijn ze ook niet waard. Helaas heb ik er ruim 30 euro voor betaald. Doe het niet.
Dropshippers
Product bestellen en ontvangen ging goed echter, dit zijn gewoon ordinaire dropshippers. Geen eigen voorraad en wordt rechtstreeks vanuit China geleverd. Doordat zei de tussenpersoon zijn komt er nog wat bij de prijs bovenop t.o.v. als je het zelf uit China koopt.
Theekannetjes: topproduct
Snijplank van titanium: zeer goed
Cujun pan werd veel later geleverd ( vandaar 4 ipv 5 sterren)maar daarover was er een vlotte en snelle communicatie met de vriendelijke klantendienst. Ik ben tevreden! Dankjewel!
Oplichterij
Blij dat ik eerst ben gaan zoeken via Google toen ik een advertentie van dit bedrijf tegen kwam op Facebook. Precies dezelfde artikelen en foto's op sites zoals Temu enz. maar daar voor een fractie van de prijs die ze hier vragen.
Was een goede bezorging
Was een goede bezorging, helaas is alleen de print van de bloemen omgekeerd gedrukt.
Snelle vriendelijke eerlijke service
Snelle vriendelijke eerlijke service. Mijn adres klopte niet en daar heeft designdine veel moeite voor gedaan. Nogmaals dank
Más información sobre otros tipos de reseñas.