Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bureau massief Sheesham met zwart metalen U- poten besteld. Geschatte levertijd 2 tot 3 weken onder voorbehoud. Bureau kwam al met nog GEEN 2 weken, wat was dit een geweldige verrassing! Prima verpa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden deze week een afspraak met zaakvoerder Jurgen om een set kookpotten en pannen aan te kopen. Na een bezoek aan de toonzaal blijkt dat het aanbod veel ruimer is dan wat de website prijsgeeft.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tweedelige salontafel set Fusion Hoogglans Wit is net een flashback terug naar de jaren '70. Terug naar de zitkuil met hoogpolig bruin tapijt en daarop precies zo een salontafel. Uitstekend en p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig mooi TV meubel besteld (Mystic acacia). We hebben wat mailtjes ontvangen van Ventura Design dat de levering vertraagd zou zijn. Dat was jammer, maar al snel kwamen we erachter dat dit voor he... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Moderne Design meubelen & woonaccessoires met de laagste prijs garantie van Nederland & België!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Degelijk verpakt.
Schroeven ontbraken. Werden snel nagestuurd.
Prima service.
Erg tevreden met het product.

20 de febrero de 2026

Top aankoop

Heel tevreden met mijn vloerlamp en communicatie na de vraag te hebben gesteld over de levering en levertijd.

12 de enero de 2026

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring met Ventura Design.
Er werd bevestigd dat de levering zou plaatsvinden, waardoor ik de hele dag thuis ben gebleven. Niemand is komen opdagen en ik heb niets gehoord: geen telefoontje, geen bericht, geen update.

Later kreeg ik te horen dat er zogezegd een tweede planning was ingepland, terwijl dit nooit duidelijk gecommuniceerd is. Tot mijn verbazing wilden ze bij levering €40 extra aan de deur vragen.

6 de febrero de 2026

Vlot en vriendelijk

Vlotte aankoop, vermelde leveringstermijn klopt, goed materiaal, vriendelijke communicatie kortom alles zoals het hoort! Heel blij met onze aankoop!

26 de noviembre de 2025

Goede prijs, snel, vriendelijk

Goede prijs. En omdat we relatief in de buurt woonden (half uur rijden), kwamen ze de set zelf in een busje brengen. Goedkoper voor hen natuurlijk, maar wij hadden 'm de volgende dag bij ons in de achtertuin. Vriendelijke bezorger ook!

29 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not as shown in pictures

Not as shown in pictures. Very cheap Chinese knockoff that they charged more than twice the price for the original eBay listing I found after seeing the company name on the box. Very flimsy, poorly made, many bolts and screws not aligned. Expect I will have to replace soon. Further to this it took over a month to deliver when at checkout it was days. Really disappointed....

29 de agosto de 2025

Heerlijke lounge set

Heerlijke lounge set die in meerdere configuraties kan worden neergezet. Ombouwen is een fluitje van een cent. Wij kozen voor de dubbele loungebank

25 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laagste prijs garantie, helaas.

Slechte ervaring
Zij bieden laagste prijs garantie + gratis verzending boven de €50,-. (In hun banner bovenaan website, geen adders onder het gras. Er staat namelijk nergens een asterix)
Ik vind het product op een gelijkaardige website €100,- goedkoper en contacteer hen vervolgens.
De correspondente bleef maar hameren op hun 'gratis' verzending en dat de andere website verzending aanrekend.
Daar draait het helemaal niet om, het product is €100,- goedkoper, ik zou volgens de laagste prijs garantie het product dus aan die prijs moeten krijgen MET gratis verzending boven de €50,- aankoopbedrag. Nu is de correspondentie stilgevallen en hoor ik er niets meer van.
Slechte communicatie, zeker niet tevreden hierover.

27 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag naar Ventura gegaan en was best…

Vandaag naar Ventura gegaan en was best echt onder de indruk van het mooie en goede materiaal wat ze allemaal hebben. Heb dan ook 2 dingen aangekocht en kijk uit naar de levering. Enige minpuntje wat ik spijtig vind is dat als je iets wil alles in ene keer moet nemen en achteraf niet meer kan/mag teruggaan... Dat gaat wel beetje m'n verstand te boven. Als je bijvoorbeeld uw hele inboedel wil vernieuwen kan je niet zeggen van... Ik kom volgend jaar of als er terug beetje gespaard is terug. Ik hoop dat hier wel verbetering in zal komen, want als klant wil je top kwaliteit, als verkoper wil je verkopen, geef dan ook ten alle tijden die kans.

24 de agosto de 2025

Goeie service

Vandaag een goeie service bekomen ivm onze salon
Met veel dank aan onze verkoopster Patsy Vankerschaver .
Dikke merci en doe zo verder
Grtjes Ginette en Rik

24 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought a Tori Cloud bed in the king…

I bought a Tori Cloud bed in the king size. The bed is smaller than a king, to the point that my standard king sized mattress doesn’t fit on the bed. The product is not as advertised, and does not suit the advertised purpose.

22 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helaas een ander tafelblad geleverd dan…

Helaas een ander tafelblad geleverd dan de aangevraagde, maar na heel goed overleg, kon ik kiezen tussen twee opties. Terug sturen of korting.
Ik heb voor de korting gekozen en geen spijt van!
Al met al, heel netjes geholpen, hartelijk dank!

15 de julio de 2025

Prachtige loungezetel

Wat zijn wij blij met onze loungezetel van Ventura design. Ik stond er een beetje spectisch tegenover om deze online te bestellen maar dit is heel vlot gegaan. Steeds een snelle respons gekregen, snelle en vlotte levering maar vooral een zetel van goede kwaliteit !

14 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.