Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers. Ik zou op vrijdag mijn spandoek ophalen, maar stond in de file waardoor de afhaal dicht was. Ze denken zo goed mee dat er toch een medewerker speciaal bij he... Ver más
Top ervaring, na een foutje in de druk via de mail contact gehad. Erg snel terug gebeld en met wat mail contact een snelle oplossing gekregen. Dag erna nieuwe spanddoek binnen, top service zou hier ze... Ver más
Geweldig goede ervaring met dit bedrijf! Na een foutje in de druk, contact gehad met Brian. Zeer snelle reaktie terug en naar volle tevredenheid snel en vakkundig opgelost zonder problemen! Brian reag... Ver más
Vrijdagmiddag 28-02-2025 om 14:00 uur besteld, om 16:00 uur afgehaald in Almelo!!! We kregen 's ochtends het idee een spandoek met ons logo erop te laten maken. Verschillende leveranciers... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de pancartas publicitarias
- Impresora digital
- Servicio de impresión fotográfica
- Tienda de artículos promocionales
Escrito por la empresa
Bij Spandoekgigant.nl combineren we kwaliteit, snelheid en de laagste prijs in Nederland. Wij zijn trots op het feit dat we de goedkoopste aanbieder van spandoeken zijn, zónder concessies te doen aan service of afwerking. Wat ons echt uniek maakt, is onze supersnelle levering: bestel je vandaag, dan heb je je spandoek binnen één werkdag in huis. Ideaal voor last-minute acties, evenementen of promoties. Onze klanten waarderen onze inzet enorm. Met meer dan 2500 reviews die gemiddeld met 5 sterren zijn beoordeeld, mogen we ons rekenen tot de hoogst gewaardeerde aanbieders van spandoeken in Nederland. Op service scoren we zelfs een 10, iets waar we elke dag keihard voor werken. Het ontwerpen van je spandoek is bovendien kinderspel. Dankzij onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool stel je je eigen spandoek precies samen zoals jij dat wilt – van formaat tot kleur, van lettertype tot afbeelding. Geen ontwerpkennis nodig, alleen jouw creativiteit! Kies je voor Spandoekgigant.nl, dan kies je voor betrouwbaarheid, topkwaliteit én een ongeëvenaarde prijs. Ontdek zelf waarom duizenden klanten je voorgingen. Jouw perfecte spandoek is maar een paar klikken van je verwijderd.
Schipbeekstraat 26, 7607LS, Almelo, Holanda
- 0546-807895
- info@spandoekgigant.nl
- despandoekgigant.nl
Invita a los clientes a opinar
Zaterdag besteld
Zaterdag besteld. Maandag al op kunnen halen. Zelfs nog een tekstfoutje kunnen corrigeren. Prima geholpen door Brian. Kwaliteit van het doek uitstekend. Volgende spandoek zeker bij hen bestellen.

Top ervaring
Tweede keer een spandoek besteld. Super handig zelf te configureren op de site . Gekozen voor de optie zelfde dag op te halen tegen een meerprijs. Kreeg nog even een melding dat de resolutie te laag was, toch maar even gebeld , gelijk een check gedaan en het was geschikt voor productie. Al met al een top ervaring.

Respuesta de Spandoekgigant
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Via website eenvoudig een leuk spandoek kunnen maken. Goede print (mooie kleuren, scherpe letters) en snel in huis!

Snel en goede kwaliteit!
Het doek zag er prima uit en werd snel geleverd zoals netjes op de site vermeld stond. Koste wel wat meer voor de spoedlevering maar het doek wel netjes optijd ontvangen.
Goeie snelle service
Goeie snelle service, en goede kwaliteit product
makkelijke site
makkelijke site, schappelijke prijzen en snelle levering:TOP!
Prima ervaring
Prima ervaring
Vlotte levering en duidelijke, precieze afdruk op fijn materiaal. Op de site is het formaat goed aan te passen aan het formaat van het origineel.
Wat jammer is, is dat op de site niet heel duidelijk is van welk materiaal het spandoek gemaakt is. Wat dat betreft neem je een gok ...maar het uiteindelijke resultaat voldoet aan de verwachting.
Vanaf het begin was het zeer makkelijk…
Vanaf het begin was het zeer makkelijk een ontwerp toegevoegd tekrijgen en aan toepassen later toen ik mijn bestelling had mogen ontvangen was ik versteld naar de kwaliteit van het product
Goeie kwaliteit en snelle levering (…
Goeie kwaliteit en snelle levering ( als je er extra voor betaald.)
Jammer dat er 1 witte lijn van boven naar beneden niet was geprint. Een print foutje, van een afstand moeilijk te zien. Maar duidelijk een misprint op 1 lijn.
Jammer. Verder was de kwaliteit goed.

Respuesta de Spandoekgigant
Goed programma voor eigen ontwerp.
Goed programma voor eigen ontwerp.
Levering altijd op afgesproken tijdstip.
Kwaliteit/prijs uitstekend.
Aanrader (ook voor spoedklussen!)
Ik heb voor een verjaardag spandoek gemaakt. Website op telefoon werd aangegeven dit makkelijker te kunnen doen via computer. Top, fijn om te weten! Je kan je eigen spandoek maken, er waren veel verschillende opties; ook erg leuk! Je kon kiezen hoe groot de spandoek moest zijn en wanneer je hem kon ophalen. Ik koos voor een spoedklus (extra voor betaald), maar deze was erg netjes en goed gedaan! Was erg tevreden met de kwaliteit van het doek. Zou hier opnieuw bestellen!
Feedback: meerdere kleuren achtergrond toevoegen aan het maaktool. Nu kon ik alleen voor blauw kiezen.
Gemakkelijk en snel
Kan niet anders beoordelen. De poster is gemakkelijk te maken op de website, levering vervolgens zeer snel. Ga hier vaker gebruik van maken
Ik ben tevreden
Ik ben tevreden, het ontwerpen werkt prima, levering was snel en de kwaliteit is goed!
Zeer tevreden
Snelle levering. Foto’s en kleuren zijn heel duidelijk en helder geworden op het spandoek.
Nadat ik het spandoek had opgeslagen verdwenen de foto’s dus die moest ik helaas opnieuw toevoegen.

De prijs-kwaliteit-verhouding is top
De prijs-kwaliteit-verhouding is perfect. De levertijd is snel. Voor snelle levering moet wel iets meer betaald worden, maar dan nog is de prijs keurig. Professionele onderneming!!!

Dikke prima!
Makkelijke, duidelijke site. Makkelijk spandoek te maken in het systeem, snelle levering (wel met prijsverhoging, maar begrijpelijk!), goede kwaliteit. Prijs was ten opzichte van andere bedrijven ook zeer goed! 👍🏼 volgende keer zou ik zeker weer hier bestellen