Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service, maar dat ben je inmiddels wel gewend. Daarnaast ook indrukwekkend goed drukresultaat voor een zeer scherpe prijs - inclusief persoonlijk contact van begin tot eind. Waardoor kleine fou... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

na het aanleveren van de bestanden, bleek het niet de juiste formaten te zijn, hierin hebben ze prima geholpen. echter toen ik het pakket in ontvangst nam leken alle folders wel in de doos gepropt,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bestelling zou alleen op dinsdag geleverd worden, maar aangezien er bij ons wat misging met het formaat van het document (vrijdag rond 15:10 verstuurd), i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros
  2. Diseñador gráfico
  3. Servicio de impresión fotográfica
  4. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Waarom ZoGedrukt? - Altijd gratis verzending - Gratis bestandscontrole - Eigen productie - Snelle levertijden - Persoonlijk contact - Wij doen niet moeilijk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos

Waardeloos. Al meerdere malen zijn ze de geleverde data niet nagekomen. Niet eens een mail gestuurd met een reden. We hebben besloten om met een andere drukker in zee te gaan die wel zijn afspraken nakomt.

10 de mayo de 2023
Logotipo de Zogedrukt

Respuesta de Zogedrukt

Beste klant,
Jammer dat dit je ervaring is. Deze tijd van het jaar is voor alle drukkers een enorm drukke periode, alle evenementen starten weer en helaas was in de drukte jouw order te laat gereed.
Kan helaas een keer gebeuren, maar we hebben er samen met jou alles aan gedaan om toch nog zo snel mogelijk te leveren, waarbij we de eerste keer ondanks afstemming voor een gesloten deur stonden. Niet heel fair om dan te aan te geven dat wij meerdere malen leveringsdata niet nakomen.
Uiteindelijk is de levering naar tevredenheid bij u bezorgd.

goed en snel

Het drukwerk ziet er altijd goed uit, bij eventuele problemen wordt er altijd naar een snelle oplossing gezocht.

15 de enero de 2023

Mooie uitnodiging!!!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij “Zogedrukt.nl” en had totaal geen ervaring hiermee. Maar de site is ook voor een leek gebruiksvriendelijk en het resultaat is gewoon SUPER!!
En ook niet geheel onbelangrijk: een mooie prijs!

2 de enero de 2023

altijd prima.

altijd prima.
doe al jaren zaken. als er klachten zijn wordt dat goed opgelost.
de kwaliteit is doorgaans prima

1 de junio de 2022

Service

Ik werd opgebeld dat ik het verkeerde formaat had gekozen en dat het dus voor een derde van de prijs kon, hier kom ik graag nog eens terug!

15 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, vriendelijk en uitmuntende kwaliteit!

Op 30 december startte mijn zoektocht naar een partner die mij kon helpen bij het bedrukken en aanleveren van een mooie en kwalitatieve stretchwand. Geen ideaal scenario, zo bleek, want de stretchwand moest uiterlijk op 7 januari in België geleverd worden voor een evenement.
Ik heb heel veel bedrijven aan de lijn gehad die me niet konden helpen, maar 3 uur later kwam ik terecht bij Karin van ZoGedrukt.nl die me heel vriendelijk te woord stond en me vertelde dat zij de wand op 6 januari zouden leveren. Zo gezegd, zo gedaan: de wand staat hier momenteel te shinen op ons evenement! Heel erg bedankt Zogedrukt en Karin!

10 de enero de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het enige wat mankeerde was

Het enige wat mankeerde was: Gewoonlijk krijg ik een avond/middag van tevoren een bericht dat het drukwerk was verstuurd. Nu kreeg ik die pas toen het eigenlijk al geleverd had moeten worden.

1 de octubre de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.