Consulta las opiniones de los clientes
Bra service och fick bra information inför köp här i Sverige. Jag köpte en mittpelare som jag använder för porträttfoto, funkar som den ska. Genomtänkt med gummiring för att dämpa fall mot stativet, s... Ver más
Fixade leverans problem som uppstod för att jag bara har norskt telefonnummer och inte kan skaffa Ibox-appen. Smidigt hanterande av DEXT löste saken så att varorna kunde hämtas på bemannat utlämningss... Ver más
Leslie et Grégoire ont été très à l’écoute et ont répondu à toutes nos demandes ! Nous avons hâte d’utiliser les nouvelles fonctionnalités au quotidien. Merci Dext !
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
DEXT startades 2010 och ger ut fotoböcker och säljer utvalda fotoprodukter. Vi säljer enbart via webben www.dext.se
Información de contacto
Stora Nygatan 5, 111 27 , Stockholm, Suecia
- order@dext.se
- dext.se
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bra sortiment och utbud+snabba…
Bra sortiment och utbud+snabba leveranser 👍👍👍👍👍😀
Enkla att beställa och betala
Enkla att beställa och betala. Snabb leverans. Bra produkt.
Au top c est formidable vraiment…
Au top c est formidable vraiment formidable
Snabb hantering av min order!
Väldigt prisvärt!
Kundfokus
Enkelt, snabbt och extra plus för DEXT sätt att informera mig om produkters tillgänglighet.
Fantastiskt
Bra service och snabb leverans.
Bra hemsida med ett bra urval. Bra service och snabb leverans.
Mycket trevlig personal och kundservice!
Facile d’utilisation pour le…
Facile d’utilisation pour le collaborateur comptable et le client, un gain de temps dans la collecte des pièces et la comptabilisation. Merci Dext
La meilleure application du monde
Excellente app très simple d’utilisation
Excellente app très simple d’utilisation
Tip top au top
Dext est le meilleurs logiciel sur la…
Dext est le meilleurs logiciel sur la marché actuellement. Et les équipes sont fantastiques!
Super bonne expérience soirée dext…
Super bonne expérience soirée dext parfait et explication des nouveautés parfaite
Je recommande. Très facile d’utilisation et gain de temps pour le cabinet.
Révolution au cabinet !!
Révolution au cabinet !!! Dext a débarqué !!! Mais comment survivions nous avant …. À adopter rapidement !! Équipe hyper réactive, des nouvelles fonctionnalité dont vous ne pourrez plus vous passez ! Il n’y aura plus de retour en arrière
ambiance très conviviale et très bonne…
ambiance très conviviale et très bonne organisation! Logiciel au top
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.