Snabb säker leverans. Jag hade skrivit fel i beställningen, jag skrev hämta i butik (trodde dom menade i typ ica butiken) och det reflekterade dom över därför att jag bodde långt ifrån dom. Så dom rin... Ver más
Hej! Jag ville designa en egen skylt och lyckades inte fullt ut hemma. Jag fick jättefin hjälp i butiken där en av de som jobbar där stod med mig minst en timme för att snygga till och göra färdigt... Ver más
Tyckte priset var högt för en kikare jag ville köpa, då ringde jag dom och då lade de in en kampanj efter jag hade ringt. Det var snabb leverans och det jag hade beställt kom fram i det skick det skul... Ver más
En av de få butiker som hade det objektiv jag var ute efter. Inte billigast, men helt okej pris. Supersnabb leverans och snabbt svar när jag ställde en fråga gör mig jättenöjd!
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Fotobutik i centrala Växjö. Framkallning av bilder i butik eller via vår hemsida. Id-kort, visum-kort och körkortsfotografering. Försäljning av digitalkameror, systemkameror och tillbehör. Försäljning av ramar, passepartouter. Ramverkstad med möjlighet att beställa dina egna mått på ram och passepartout. Personlig service med många års erfarenhet av bilder, foto, tillbehör och inramning. Välkomna till vår butik eller vår hemsida.
Klostergatan 4, 352 30, Växjö, Suecia
- 0470-120 15
- info@ernstsonfoto.se
- ernstsonfoto.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Bra produkt och bra bemötande
Proffsig service!
Bra personligt bemötande och kunnig😃👏
Betalningen är ju omöjlig utan app…
Betalningen är ju omöjlig utan app inget bg/pg.
Glad över min kikare jag köpte hos er
Glad över min kikare jag köpte hos er, mycket bra kikare för ett mycket bra pris och en snabb leverans
Kunnig o trevlig personal
Kunnig o trevlig personal. Jag fick snabb hjälp att hitta det jag sökte o de gjorde ett fantastiskt jobb med min beställning
Studentskylt
Jättebra hjälp med foto och fin skylt när allt var klart. Jättebra service
Snabb leverans av kikare!
Tack så mycket
Utomordentlig service
Hur smidigt som helst att välja mall och ladda upp bild till studentplakatet, resultatet blev enastående!
Väldigt snabb och personlig service
Väldigt snabb och personlig service. Hade en mycket positiv första erfarenhet och kommer absolut fortsätta handla från min nya leverantör.👍
Underbart kundbemötande
Underbart kundbemötande, underbart kundservice, fantastiskt jobb dom jobbar.
Rekommenderar alla att besöka Ernstson Foto Ab
Snabb och god service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.