Levering en montage is prima verlopen, en tussentijdse wijziging qua plaatsing werd vlot opgepakt en uitgevoerd! In onze ogen een bekwaam monteur.
Inmiddels onze tweede airco laten plaatsen door dgt. Zeer tevreden over het gehele verloop van adviesgesprek tot controle na plaatsing. Zeer klantvriendelijk, denkt mee, biedt oplossingen waar ik zelf... Ver más
Uitstekend bevallen. Andre geeft goed en duidelijk advies, werkt netjes en snel. Alles naar tevredenheid en volgens afspraak geinstalleerd. én andre is aangenaam persoon voor een praatje tijdens de (... Ver más
DGT plaatstse de airconditioning in 1 dag binnen. Doordat we meerdere units hebben, was het buitenwerk 1 dag later klaar. Hiervoor hoefden we zelf niet thuis te zijn. Alles is netjes gemonteerd.... Ver más
De Graaf Koeltechniek Levering en montage van Airconditioning en Warmtepompen. Ook voor storingen en onderhoudt bent u bij ons aan het juiste adres
postbus 48, 2964zg, Groot-Ammers, Holanda
- +31630058180
- info@degraaf-koeltechniek.nl
- dgt-products.nl
Een man van zijn woord
Een man van zijn woord , en staat voor zijn vak . Denkt met de klant mee voor de juiste plaats en denkt in oplossingen. Zeker een aanrader voor als je een een airco wilt laten installeren
Vakman
Vakman als het gaat over de installatie van airco's. We zijn heel blij dat we DGT hebben gevraagd onze wandunit te installeren. Altijd open in communicatie en meedenkend. Mochten we ooit nog een airco aanschaffen, bellen we zonder twijfel DGT
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Altijd met het oog en een luisterend oor naar de klant. Verstand van allerlei zaken en is zeker meedenkend.