Vi besøgte Dhaba i rosengaardcenteret. Vi blev mødt af en virkelig sød og smilende tjener, Iben, der fortalte grundigt om menuen og deres koncept. Vi fik vores mad super hurtigt og alle retter var læk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bestilte butterchicken fra Dhaba køge med levering af wolt. Det var så sindsygt ringe. Der var 5 små stykker kylling i hver ret på max 60gr. Prisen 169kr er simpelthen så man føler sig plukket, nu... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk smags oplevelse. Vi blev mødt af en rigtig imødekommende og venlig tjener, som meget professionelt fortalte om Dhaba koncept. Vi fik bestilt vores 8 retter mad og vores drikkevare. Eft... Ver más
Det var mit andet besøg på DHABA Odense i torsdags, og denne gang prøvede vi deres Ad Libitum-menu med lidt af det hele. Alt smagte godt, og personalet var rigtig gode til at forklare retterne. Deres... Ver más
Dhaba Indian Kitchen er en kæde af autentiske indiske restauranter i Danmark med lokationer i København, Tivoli, Fields, Køge, Næstved og Nykøbing Falster. Oplev ægte indiske smagsoplevelser tilpasset til det danske smagspublikum med mindre chili, lavet med friske ingredienser og kærlighed til traditionel madlavning.
Ha contestado el 52% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I wouldn't have given these 1 star but needed to write this review, tried ordering from foodhub and justeat, they cancelled my order on both. No explanation, I am in rosemere house accommodation for cancer patients and was missing home authentic food. Totally unhappy with this attitude they have. Shame on you!!.
Definitely not yabba dhaba do..but Definitely run by the flinstones!!.
Maden var rigtig god, velsmagende. God betjening. Der kunne dog sagtens have været mere smæk på krydderierne. Vi bedte om ekstra smag ved 2 servering og det var bedre men stadig ikke for stærkt til vores “danskerklubs”. Der mangler lidt hygge i lokalet, måske mere inddeling eller nogle planter der hænger ned kunne gøre det. Rummet man spiste i var åbent/stort.
Bestilte flere af deres retter på webshoppen, men da jeg modtog dem var de alle udløbet på dato !
Har forgæves prøvet at få fat på dem på alle medier, men ingen svar overhovedet.
Meget dårlig / ingen kundeservice.
Maden var helt igennem fantastisk. Indretningen gør det til et rart sted.
Dejlig mad og god betjening i flotte omgivelser
Bedste mad og service i hele København! Autentisk og lækkert… 10 stjerner herfra
Hyggeligt lokale bagved, meget søde og opmærksomme tjenere og rigtig lækker mad.
Vi fik en 13-retters tastingmenu. Glimrende smagfuld mad og et meget både levende og behageligt personale
Man føler sig altid godt tilpas hos Dhaba. Virkelig vel tilberedt mad. Tak for det. God vin og som altid et meget venligt personale.
Fusion of Indian and Danish cousin. Good service. Nice food.
Virkelig god mad og utrolig sød betjening
Fantastisk mad, Fantastisk service af vores super serviceminded tjener Ina, som var med til at gøre oplevelsen endnu bedre🤗 Vi kommer helt sikkert igen😊
Virkelig hyggelig restaurant med god, velsmagende mad og sød betjening.
Havde købt en deal på 10 retters tastiing menu og havde ærligt talt ikke så store forventninger, men det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer hertil.
Rigtig god service og lækker smagfuld mad. Vi var dog lidt kede af at lam var taget af menuen…
Lydniveauet lidt højt, men det opvejes af den veltilberedte, -smagende og tilpas rigelig mad med meget venlig betjening og den gode stemning.
Dejlig inspirerende mad og super betjening
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.