Vi besøgte Dhaba i rosengaardcenteret. Vi blev mødt af en virkelig sød og smilende tjener, Iben, der fortalte grundigt om menuen og deres koncept. Vi fik vores mad super hurtigt og alle retter var læk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bestilte butterchicken fra Dhaba køge med levering af wolt. Det var så sindsygt ringe. Der var 5 små stykker kylling i hver ret på max 60gr. Prisen 169kr er simpelthen så man føler sig plukket, nu... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk smags oplevelse. Vi blev mødt af en rigtig imødekommende og venlig tjener, som meget professionelt fortalte om Dhaba koncept. Vi fik bestilt vores 8 retter mad og vores drikkevare. Eft... Ver más
Det var mit andet besøg på DHABA Odense i torsdags, og denne gang prøvede vi deres Ad Libitum-menu med lidt af det hele. Alt smagte godt, og personalet var rigtig gode til at forklare retterne. Deres... Ver más
Dhaba Indian Kitchen er en kæde af autentiske indiske restauranter i Danmark med lokationer i København, Tivoli, Fields, Køge, Næstved og Nykøbing Falster. Oplev ægte indiske smagsoplevelser tilpasset til det danske smagspublikum med mindre chili, lavet med friske ingredienser og kærlighed til traditionel madlavning.
Ha contestado el 52% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God mad. Men ingen sæbe på toilettet og servietter som man spiser med til at tørre fingre i.
God betjening lækker mad . 4 store stjerner herfra
Rigtig dejlig mad. Fin og nærværende betjening. Oplysende og omsorgsfuld.
Lovely Indian foodie experience. Great setting and great service. Next time I will ask for more heat, which was offered as an option. It felt home made and authentic 😁
skøn drink og lækker mad . Og venlige unge mennesker. Min ven Ville dog gerne se et kort over de klassiske drinks dert tilbydes og det kunne han ikke. Dejlig oplevelse .
Maden var generelt god, og stemningen og serveringen var også helt fin.
Krydringen var dog alt for mild i forhold til at det skulle være et indisk køkken.
Vi satte tænderne i en “tasting-menu” og fik forkælet vores smagsløg med diverse østlige specialiteter. Kombinationen af det sure, søde og det salte rammer plet i stort set alle retter. Vi oplevede en meget opmærksom betjening fra start til slut. Det hele pakket ind i en østlig atmosfære med behagelige stole, som færdiggøre oplevelsen til den positive side. Vi kommer igen- tak for en god aften.
God mad og god service af de unge mennesker.
Super service og mad. Vi kan varmt anbefale Dhaba.
Jeg har lige været inde og spise en vegansk tasting menu på Dhaba ved H. C. Andersens Boulevard, og lokalerne er så fine, og alle tjenere var også virkelig flinke. Maden var også rigtig god, dog savnede jeg, at der var tofu eller seitan eller andet med chewy tekstur, samt at bare een af retterne havde vegansk fløde.
Super søde, smilende og informerende personaler. Hurtig betjening. Og rigtig lækker mad.
Vi kommer ihvertfald igen😍
Skøn mad, super betjening, en rigtig skøn oplevelse for alle tre generationer
Servicen var fantastisk og det var maden også.
Helt igennem en super oplevelse.
Fantastisk service. Fantastisk mad i kbh. 10/10
Sød personale og lækkert. Alt var perfekt og vi kommer gerne igen. Kan kun anbefales
Helt elendig, dybt skuffet. Det var som at betale i dyre domme for en dåse linser i tomatsovs skjult bag et bjerg af ris.
God betjening og dejlig smagfuldt mad. God opfyldning fra tjeneren.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.