Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

By the second day, my brows had already fallen back and the lamination effect was gone, without putting any water close to them. On top of that, the product had an extremely strong and unpleasant smel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brynfarve virker ikke som lovet, farven binder slet ikke fast, trods jeg har prøvet gentagende gange. Jeg har også prøvet at række ud til firmaet med billeder og forklaring, men jeg får blot at vide... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet nok 10+ gange og altid fået mine varer, dog med lidt svingende antal dage efter bestilling. Gode produkter lugter ikke, nemme at arbejde med når man bare ved hvordan man gør. Venter igen p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt , genbestilte allerede efter 2 uger så det ikke pludselig var udsolgt :-) Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense p... Ver más

2,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne dele min skuffelse over…

Jeg vil gerne dele min skuffelse over min oplevelse med Diderlab Jeg bestilte en pakke for længe siden, og pengene er allerede blevet trukket fra min konto, men jeg har stadig ikke modtaget min ordre.

Det, der virkelig har frustreret mig, er den manglende kundeservice. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange, men jeg får ingen svar. Det føles som om, jeg er blevet ignoreret. Det er helt uacceptabelt, især når man har betalt for en vare.

Jeg kan ikke anbefale Didierlab baseret på denne oplevelse. Jeg håber, at de snart vil forbedre deres kommunikation og kundeservice, men indtil da vil jeg tænke mig om, før jeg handler her igen.

4 de noviembre de 2024

Fantastisk virksomhed

Fantastiske produkter til virkelig gode produkter. De gange jeg har skrevet med kundeservice, er der venligt svar.
Der er lynhurtig levering fra Frankrig..

30 de octubre de 2024

Nice quiltet

Har kun handlet der 1 enkelt gang pt. Men varen jeg har fået er af super kvalitet og de kom hurtigt. Den topcoat jeg har købt er virkelig super blank og mister ikke glans selv efter nogle dage.

20 de septiembre de 2024

Utrolig dårlig kundeservice...

Utrolig dårlig kundeservice.... Efter næsten en måned er mit produkt stadig ikke modtaget. Så venter men på svar, så venter de på svar fra DHL osv osv...
Ikke noget med et sende en ny og få en tilfreds kunde...
Første og sidste gang jeg handler hos dem

25 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkterne er rigtig gode

Produkterne er rigtig gode, og meget nemme at bruge. Dog vil jeg sige at de mangler at fjerne de udsolgte varer, hvilket kan være rigtig irriterende. Derudover er deres levering meget svingende, og de er ikke særlig gode til at besvare på spørgsmål. Men selve produkterne er fine, derfor jeg giver 4 stjerner

25 de agosto de 2024

Super gode produkter

Leveringstiden er måske lidt lang, men produkterne er virkelig gode. Fuldt ud tilfreds, og mine negle har aldrig holdt så godt, som efter jeg er begyndt at bruge deres fiber base octagon.
Ventetiden og pengene værd.

2 de febrero de 2024

Hold nu op

Hold nu op, det er fede produkter.
Shellac/gels holder bare selv om det er have arbejde eller alm arbejde, jeg er salgsassistent, så både computer og arbejde med værktøj holder det.

Jeg startede med at købe/bruge Shellac/gels i marts 2023 og er bare så glad for det.

Jeg mangler kun en app på dansk, og en søge funktion hvor man kan søge på farver så jeg ikke skal igennem alle kategorierne

30 de abril de 2024

Missing item/Bad customer service

I have ordered many items and 1 was missing from the order. I contacted them for the item to be posted to me. Didn't ever mentioned a refund. I never wanted it. I just wanted to get what I paid for. Replied after a week asking to send a photo of the product. I did sent it. They replied, they don't offer a refund and factory said they packed it up, literally calling me a thief. Disgusting! That's literally not ok to do that when I paid nearly £100 for the products and I keep ordering very often. I will not any more... I will choose different product on the market and make sure my colleagues will be informed of this.

22 de abril de 2024

Stop brugen. Giver allergi

Har lavet gelenegle på mig selv i flere år.
Efter første prøve har jeg nu fået allergi.

Der er ingen indholdsfortegnelse at finde.
Må nu stoppe brugen af gellak helt.

Kan ikke anbefales

6 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode produkter

Gode produkter. Forsendelse tager lidt tid, men det er hvad man kan forvente hvis det kommer fra Frankrig. Det er værd at vente på

29 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Nice and allergi friendly products

Super Nice products , good prices. I have used both bulder gel, builder in a bottle, liquid gels and the polygel, and all of Them are Nice to work with!
Their colors are Very pretty and covers great 👏🏻
I had bad allergy reactions back in 2010/11, and have taken a long break, but these products dont make break out 🤞🏻
The only “negative” is at bit of wait for the delivery 🤷‍♀️

20 de octubre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.