Zeer tevreden client
Zeer tevreden client. Ik heb de service van digihulpaanhuis meerdere keer gebruikt en altijd prima geholpen. De jongeman Pepijn heb kennis van zaken en is erg beleeft en attent. Ik ben tevreden.
Uw digihulp aan huis!
Speelman 35, 4617LA, Bergen op Zoom, Holanda
Zeer snel en goed opgelost. Ik ben echt tevreden met deze bedrijf ,ze helpen altijd als ik een probleem heb met mij computer.
Pepijn heeft een giga probleem opgelost, thanks pepijn
Ik ben perfect geholpen. Keurig op tijd en met een goede uitleg over de probleemoplossing.
Perfect goede uitleg. Correct en vriendelijk. Ook mooi op de afgesproken tijd aanwezig .Ook goed advies gekregen voor nieuwe laptop.
Precies op tijd arriveerde de medewerker, stelde wat vragen en na een kwartiertje was het gepiept.
Goed en fijn geholpen met installatie werkplek en data base transfer
De mensen die zijn geweest waren deskundig en zeer beleefd en welwillend. De vragen die ik had werden netjes opgelost
Duidelijke uitleg en vakkundige afhandeling van de vragen
waar zitten jullie ?? Vertrokken naar Ibiza , of geen zin meer, of te druk, of probleem(pje) te moeilijk of ....?
Prima geholpen. Netjes op tijd, neemt de tijd en heeft kennis van zaken.
Snelle respons op verzoek defecte printer en snel opgelost!
Helemaal tevreden met de computerhulp Bergen op Zoom was de eerste keer dat ik hun hulp nodig had.
Was mooi op tijd gaf goede uitleg was kundig en heeft mij heel goed geholpen en betaalbare tarieven. Zal volgende keer zeker weer computerhulp BoZ bellen voor mijn computerproblemen.
Groetjes van een zeer tevreden client.
Jos van Broekhoven
Snelle afspraak en stipt tijd
Problemen snel verholpen
Super beleefd
Alleszins billijke tarieven
Top bedrijf
Nieuwe harde schijf in me laptop. Was wel even werk maar nu weer keurig en veel sneller.
Dank jullie wel voor de reparatie en de goede service
Más información sobre otros tipos de reseñas.