Wat een goede service. Eerlijk advies, geen gedoe en hele mooie prijzen. Mijn nogal bejaarde Samsung liep op zijn laatste benen. Voor €150, extra (op de vervanging van de batterij) een gloedn... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Top ervaring bij Probello, Ik ben superteverden over de reparatie van mijn iphone bij Probello. Het hele proces was duidelijk en senl, binnen een paar klikken had ik mijn afspraak geregeld. h... Ver más
De net gekochte refurbished iPhone blijkt niet goed te werken. De microfoon lijkt/is stuk. Duidelijke en snelle reactie "Kom gerust terug dan ruil ik hem meteen om.". Zo gezegd, zo gedaan. Omruilen en... Ver más
La empresa ha respondido
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Wat een goede service
Wat een goede service.
Eerlijk advies, geen gedoe en hele mooie prijzen.
Mijn nogal bejaarde Samsung liep op zijn laatste benen.
Voor €150, extra (op de vervanging van de batterij) een gloednieuwe telefoon.
Gratis zijn alle apps en andere dingen overgezet.
Adviezen gekregen over de opslagcapaciteit.
Echt een aanrader deze winkel
Super vriendelijk
Super vriendelijk, ipv een reparatie aannemen eerst gekeken of schoonmaken help en dat was zo. Binnen 5 min weer naar buiten met een weer opladende telefoon
Snelle service
Snelle service. Kundige help. Vriendelijk personeel. En uiteraard doet de oude telefoon het weer goed.
Prima winkel
Prima winkel, goede service. Fijn personeel. Ik kom erg graag!
Doen zich voor als specialisten maar zijn verre van dat.
Ik had een probleem met de laadpoort, dus die moest vervangen worden, toen ik 'm terugkreeg waren daar ineens issues met het scherm, weer terug, scherm gefixed, toen speelde de batterij op. Batterij laten vervangen al met al €170 bij elkaar, en nu wéér issues met de laadpoort. Dit keer naar Apple Certified repair center gegaan, blijken schroefjes van binnen te missen, en de batterij die is vervangen door Probello was NIET vastgelijmd(!), en dat was de oorzaak van al het getrut, kortom blijf weg bij deze amateurs en ga gelijk naar een specialist, want batterij kwam ook op als een 'Not genuine' Apple batterij dus kun je geen statistieken uitlezen, of geoptimaliseerd laden, batterij vervangen bij Probello kost €15 minder dan bij Apple zelf, dus je verwacht een echte Apple batterij en geen Chinese knock-off, deze 'experts' kunnen niet eens een fysiek een batterij koppelen, laat staan de batterij in de software pairen. Zoek echt een andere reparatie-winkel als jouw iPhone je lief is. Probello = Picobello BV. Waardeloze ervaring.

Vervanging defecte harde schijf
Na vervanging van een defecte harde schijf van onze iMac bij Probello in Hilversum bleek dat het terugzetten van de back up schijf via Time Machine niet lukte. Dit werd door Pascal in de zaak gewoon opgelost. Prima service, heel blij mee!
Na gemaakte afspraak niemand aanwezig…
Na gemaakte afspraak niemand aanwezig op de afgesproken locatie te Zeewolde!? Ondanks nog eerder deze ochtend een bevestigings mail te hebben ontvangen!! Heel erg slecht en ik zal ook niet meer bellen ook !! Succes verder.
Batterij is gemaakt
Batterij is gemaakt , maar de notitieblad die flash als een gek voor geen redenen.
Je betaald 130 eu voor dit !
Don't waste your money this clown company.
Geen empathy die daar werken voor mensen materiaal
Enkel om puur ecomische bedrijf te laten draaien als geld gaat !

Respuesta de Probello
Probello Hilversum doet wat ze beloven.
Probello Hilversum
IPad Pro reparatie. Scherm stond binnen 6 maanden na reparatie weer op ‘grijs’. Vriendelijke medewerker heeft het onderzocht en binnen 3 dagen had ik mijn IPad terug met een nieuw Oled scherm. Viel binnen de garantie. Probello Hilversum doet wat ze beloven.
Zeer slechte service en waardeloze…
Zeer slechte service en waardeloze communicatie (geen communicatie) arrogante houding en niet meedenken.
€500 reparatie aan ipadpro, na 3 mnd weer defect …. Antwoord valt niet onder garantie.
Advies: wegblijven daar!

Top service
Service was heel snel en super duidelijke uitleg waarom en hoe het allemaal zat!!
Echt een aanrader als je telefoon problemen hebt!!
Goed geholpen
Goed geholpen, deed het snel en werkt beter als eerst.
Werd gelijk geholpen
Werd gelijk geholpen, aardig personeel en m’n telefoon werkte gelijk weer
Goed en snel zeer vriendelijk geholpen
Ik ging naar Probello Hilversum voor iPhone reparatie
Ik ging naar Probello Hilversum voor het vervangen van de oplaad ingang van de iPhone, daar de telefoon niet meer oplaadde. In de zaak gaf de medewerker aan dat dit waarschijnlijk aan vuiltjes in de telefoon zat.
Binnen 5 minuten was dit opgelost en de telefoon werkt weer naar behoren. Zeer te spreken over de service, top!
Geweldig snel geholpen en reparatie tot…
Geweldig snel geholpen en reparatie tot volle tevredenheid uitgevoerd. Een aanrader 👌🏼
Top serives
Top service geleverd. Ipad scherm bijna zelfde dag vervangen.
Mijn telefoon kon niet meer opladen
Mijn telefoon kon niet meer opladen. Liep binnen werd gelijk geholpen en was binnen 5 minuten weer weg met een werkende telefoon, perfect 👌
Más información sobre otros tipos de reseñas.