Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

**Modtaget rabat for anmeldelse** Dinblaabog.dk kan klart anbefales, vi har fået nogle fine bøger, endda lang tid inden den planlagte leveringstid. Selvom onlinetoolet godt kunne være nemme... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at bestille blå bøger fra dinblaabog.dk. Vi fik leveret en flot bog, som levede op til alle de standarter som vi havde regnet med, dog var der lidt sjusk at finde... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de materiales educativos

Escrito por la empresa

Din Blå Bog leverer blå bøger i høj kvalitet. Vi er en af de største blå bog leverandører i Danmark til både efterskoler, gymnasier, folkeskoler og meget andet. I kan skrive jeres personlige blå bøger i vores smarte online skrivesystem, som både er nemt og sikre en flot blå bog. Se meget mere på vores hjemmeside: dinblaabog.dk

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mega god service!!

Mega god service!!
Vi skulle lave blå bøger til vores 9. klasse, og det var over alle forventninger. Bøgerne var rigtig god kvalitet, og der var bare super kundeservice. Vil HELT KLART anbefale til andre.

16 de abril de 2025

Efterskole blåbog blev fantastisk

Vi brugte Dinblaabog til efterskole blåbog og den blev fantastisk og langt over forventet. Der var mega god service fra Daniel og alle vores skøre ideer kom med for at skabe vores drømme blåbog til alle vores minder. Programmet var super nemt at bruge og gjorde det dejlig nemt og overskueligt.

28 de junio de 2024

Respuesta de Dinblaabog

Hej Freja, Mange tak for den søde anmeldelse.

Sublimt

Hurtig Levering
mvh GFE’s Elevråd

22 de junio de 2024

Hej Vitus

Helt fantastisk anmeldelse at læse :) Tak for det gode samarbejde og rigtig godt at se i er tilfredse!

Virkelig god service

Virkelig god service, nemt program og vildt gode bøger! Jeg vil 100% anbefale til årgangs blå bøger så de bliver lidt større

2 de junio de 2024

Hej Rie
Fantastisk at se i har haft en god oplevelse. Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen! :)

Utrolig god service

Utrolig god service. helt vildt hjælpsomme, meget fleksible og de går op i sit arbejde:)

20 de junio de 2024

Hej Iben

Sikke en dejlig anmeldelse at læse :) Tusind tak for vores gode samarbejde, godt at se i er tilfredse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bogen var supergod kvalitet og meget…

Bogen var supergod kvalitet og meget pæn, de havde virkelig god kundeservice, hvis du havde spørgsmål kunne du bare skrive ind og de svarer helt vildt hurtigt. Kan helt klart anbefale.

18 de junio de 2024

Hej Mynthe

Rigtig godt at se i er tilfredse og har haft en god oplevelse. Mange tak for at dele det :)

Mega nemt!

Det var super nemt at skrive vores blå bog og hjælpen derinde fra svarede super hurtigt

17 de junio de 2024

Hej Mille

Rigtig godt at se i har været tilfredse. Tak for anmeldelsen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode blåbøger til god pris

Mig og min skole har haft en fantastisk oplevelse med Dinblaabog. Vi har fået nogle perfekte bøger til en perfekt pris. De har en super god kundeservice og hjælpe hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale.

10 de junio de 2024

Hej Amanda

Skønt at læse i har haft en god oplevelse! :) Tusind tak for anmeldelsen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse med din blå bog

Din blå bog har et meget brugervenligt system, som gør det nemt for hele klassen at samarbejde om bogen. Desuden er kommunikationen til virksomheden i en høflig tone og svarene kommer hurtigt og informativt. Man bliver båret igennem hele oplevelsen, det eneste man skal selv skal, er at huske tilbage på sjove minder i klassen og få det skrevet ned.

13 de junio de 2024

Hej Emilie

Fantastisk anmeldelse af læse! :) Dejligt at se i har haft en god oplevelse, og tak for at dele den.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Daniel som kommunikerede med mig gennem hele forløbet var god til at hjælpe hvis min klasse havde spørgsmål. Super tilfreds. Jeg vil anbefale det til andre.

25 de mayo de 2024

Respuesta de Dinblaabog

Mange tak for anmeldelsen! Rigtig godt at se du er tilfreds, og gerne vil anbefale os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super god service og hurtig hjælp når…

super god service og hurtig hjælp når der er behov! bøgerne er super fine og god kvalitet

16 de mayo de 2024

Respuesta de Dinblaabog

Mange tak for din anmeldelse :) Dejligt i er tilfredse og haft en god oplevelse.

Stor anbefaling herfra

Super nemt at finde ud af hjemmesiden, og de var rigtigt søde og hurtige til at svare på spørgsmål og hjælpe med processen. Kan varmt anbefales:)

10 de mayo de 2024

Respuesta de Dinblaabog

Fantastisk at se du vil anbefale os videre! Det sætter vi stor pris på :)

fantastisk oplevelse

Vi har for kort tid siden modtaget vores blåbøger. Alle er glade og tilfredse. Derudover er der super god service, bøgerne er nemme at rette i, samt hurtig levering

16 de mayo de 2024

Respuesta de Dinblaabog

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for at læse i er glade og tilfredse :)

Mvh. Daneil

God oplevelse!

Vi har modtaget vores ordre for nyligt, og vi er meget tilfredse. Lige fra vi startede med at skrive i de blå bøger og helt til efter bøgerne blev leveret har alt spillet. Vi fået svar hurtigt på vores spørgsmål, et let og overskueligt program til at indskrive og sidst men ikke mindst en hurtig levering. Tak for de blå bøger!

12 de junio de 2023

Hej Anna

Mange tak for en flot anmeldelse! 👌
Rigtig godt at høre i er tilfredse - det er mig der takker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En super god oplevelse :)

De er meget hjælpsomme og super hurtige til at svare.

1 de junio de 2023

Hej Alberte

Tusind tak for din anmeldelse! Godt at se i har haft en god oplevelse :)

Pisse god service

Pisse god service!
Vi brugte din blåbog til hele årganges blåbog, da vi ikke ville betale overpris hos C.L Seifert.
Det fede ved Din blåbog er, at man har længere til deadline, og derfor kan aflevere bogen 4 uger inden de skal bruges! Desuden er deres side til at skrive bogen, virkelig overskuelig at navigere rundt i! Men hvis der skulle være problemer, så sidder de klar til at hjælpe med det samme! Servicen er i top, også hvis det er sent om aftenen.
Selvom bøgerne er billige, er det god kvalitet man modtager. Alt i alt en god oplevelse, og vi er glade for valget af leverandør!

Vi takker!!
3. Årgang 2023 OTG!

22 de junio de 2023

Hej Laura

Sikke en flot anmeldelse! 🙌🙌
Tusind tak for de pæne ord og rigtig god at se i er tilfredse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores klasse havde en rigtig god…

Vores klasse havde en rigtig god oplevelse hos Din Blå bog. Hjemmesiden fungerede super, og hvis vi havde spørgsmål, skulle vi bare ringe og så var der smaddergod service på linjen! Bøgerne ankom og så helt perfekte ud!
Alt i alt en virkelig god oplevelse!

19 de junio de 2023

Hej Sara

Det er rigtig godt at høre! :) Tusind tak fordi du ville dele jeres oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt og billigt produkt med super service.

En del billigere end konkurrenterne og et super godt produkt. Man står selv for gennemgang og korrektur af bøgerne, og ordren skal godt nok betales på en gang, hvilket vil sige at man selv skal stå for indsamling af penge fra hele årgangen. Men for den billigere pris er det et godt kompromis! Ingen trykfejl eller noget som helst at sætte en finger på. Også super god service - altid ekstremt nem at få kontakt til og rigtig god vejledning osv. Varm anbefaling herfra.

10 de mayo de 2023

Hej Alexander

Tusind tak for anmeldelsen :) Vi kan faktisk godt tilbyde at hver enkelt elev betaler via et betalingslink. Beklager hvis det ikke er kommunikeret godt nok.
Rigtig godt at se i alligevel har været tilfredse med prisen, servicen og produktet :)

God oplevelse

De gør det pissegodt, og de er virkelig gode til at holde dialogen og svarer på alle de spørgsmål man sidder med. Selve produktet er også bare lækkert, og det hele spiller.

13 de junio de 2023

Hej Jakob

Wow for en flot anmeldelse! Tusind tak og super fedt i er tilfredse :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.