**Modtaget rabat for anmeldelse** Dinblaabog.dk kan klart anbefales, vi har fået nogle fine bøger, endda lang tid inden den planlagte leveringstid. Selvom onlinetoolet godt kunne være nemme... Ver más
La empresa ha respondido
Din blå bog har et meget brugervenligt system, som gør det nemt for hele klassen at samarbejde om bogen. Desuden er kommunikationen til virksomheden i en høflig tone og svarene kommer hurtigt og infor... Ver más
La empresa ha respondido
Vi brugte Dinblaabog til efterskole blåbog og den blev fantastisk og langt over forventet. Der var mega god service fra Daniel og alle vores skøre ideer kom med for at skabe vores drømme blåbog til al... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at bestille blå bøger fra dinblaabog.dk. Vi fik leveret en flot bog, som levede op til alle de standarter som vi havde regnet med, dog var der lidt sjusk at finde... Ver más
La empresa ha respondido
Din Blå Bog leverer blå bøger i høj kvalitet. Vi er en af de største blå bog leverandører i Danmark til både efterskoler, gymnasier, folkeskoler og meget andet. I kan skrive jeres personlige blå bøger i vores smarte online skrivesystem, som både er nemt og sikre en flot blå bog. Se meget mere på vores hjemmeside: dinblaabog.dk
Nemme rammer at skrive i, fantastisk service og selfølgelig nogle mega fine bøger! Vi er super glade for at have valgt dinblaabog, og vil helt klart nævne dem for den kommende 9 klasse:)

Respuesta de Dinblaabog
Det fungerede godt, og pakken blev leveret rigtig hurtigt.

Respuesta de Dinblaabog
Godt, nemt og med flinke mennesker der er klar til at hjælpe

Respuesta de Dinblaabog
Rigtig god oplevelse, men masser af hjælp hen af vejen. Der er ogs forståelse for, hvad man som kunde ønsker. Dog var der lidt miskommunikation i forhold til bogens udseende, men det er lige så meget egen skyld som deres. Men alt i alt super glad for oplevelsen og resultatet!

Super fed side!!
Man har nem overblik over alle sider, og det meget nemt at komme igang og gemme tingene.
SUPER service fra ejerne, super hurtigt svar, om det er email eller tlf.
Kan virkelig anbefale! Hvis der skulle komme problemer er de hurtigt til at hjælpe og fikse det!!👌🏽

Respuesta de Dinblaabog
Super god service og nemt og ligetil at bruge. Vi brugte dem til at lave vores blå bog under vores udsendelse som soldater og alle 75 mand er super tilfreds med resultatet. Kan varmt anbefales

Respuesta de Dinblaabog
Det var en let proces lige fra start til slut. Redigeringsprogrammet var dejligt nemt at bruge, og kommunikation var også rigtig god med hurtige svar.
Det var en stor fornøjelse af benytte jeres hjemmeside, også Tak! for hjælp, at man kunne ringe til medarbejderne i forhold til hjælp, selvom det var sent ude på aften.

Respuesta de Dinblaabog
Vi var en efterskole der skulle bestille blå bøger, og vi var nok lidt sent på den… i løbet af få timers email-korrespondance en onsdag aften fik vi dog hurtigt hele setuppet klar, med stor hjælp fra et hurtigt, hjælpsomt og pligtopfyldende servicehold😄
Vi har fået bøgerne og de er vildt flotte, slet ikke samme problem med max antal ord og spøjst layout som på andre vi kiggede på☀️
De kan helt klart anbefales, vi har været meget glade for deres hjælp!

Respuesta de Dinblaabog
Super god oplevelse! Kan klart anbefales.
Bøgerne ser også super fine ud og i god kvalitet. De var pakket godt og havde derfor ingen skader.
Levering tog kortere tid end forventet.

Respuesta de Dinblaabog
Imponerende nemt at finde rundt i og super god service. Vi fik 150 hardback leveret ovenikøbet 5 dage før forventet levering. På trods af vi afleverede seneste korrektur lidt for sent. En sand fornøjelse.

Respuesta de Dinblaabog
Super fin bog som blev udarbejdet samt hurtig levering. Intet at sætte en finger på. 😁

Respuesta de Dinblaabog
God service, God kvalitet.. overholder de indgåede aftaler

Respuesta de Dinblaabog
Dinblaabog var det billigste og pæneste jeg kunne finde og det har været utrolig nemt at lave med deres unikke skrivesystem, plus at deres levering var virkelig hurtig, vi havde forventet først at få bogen omkring d.17 men fik den allerede her d.8. Jeg fik hjælp og blev guidet under hele processen, og da vi ønskede et personligt billede på forsiden blev det også gjort for os sådan så vores BlåBog blev præcis som vi ønskede den, og i en god kvalitet som Dinblaabog gav os. Kan varmt anbefales!

Respuesta de Dinblaabog
Super flotte bøger og rigtig god kontakt med kundeservice hvis man har behov for det.

Respuesta de Dinblaabog
Din Blå bog er fantastiske. De er søde og hjælpsomme. De svarer hurtigt og er gode til at tilpasse ens specifikke ønsker og behov. Super service!

Respuesta de Dinblaabog
Super god service og meget fleksible med alt. Vi fik lavet en blåbog som virkelig havde vores præg og var sjovt for os alle at lave.

Respuesta de Dinblaabog
Har oplevet en stor kreativ frihed og fleksibilitet ved at arbejde sammen med Dinblaabog.dk - og så også til en god pris, som altid gør studerende glade.
Vi valgte at have Dinblaabog.dk som leverandør fordi vi kunne få den blå bog, som vi præcist ønskede os, til afslutning på vores gymnasietid. Vi var dertil heller ikke vilde med den monopol og fastlåste blå bog, som man kan finde hos C.L. Seifert, som vi også mener, man betaler alt for meget for.
Man kan trygt og roligt bestille hos Dinblaabog.dk
Vi oplevede en rigtig god service

Respuesta de Dinblaabog
Super god service og hurtigt svar på mail hvis der sprørgsmål - De færdige bøger er rigtig flotte og lever op til standarten

Respuesta de Dinblaabog
Skulle bestille blå bøger til min klasse, og fik hjælp af den bedste medarbejder! Mig og min klasse vil meget gerne sige tak for hjælpen til Daniel. Det hele har været en fornøjelse, og bøgerne blev så pæne! Kan kun anbefaledes

Respuesta de Dinblaabog
God kvalitet og kundeservice!
Jeg kan varmt anbefale skole eller lignende grupper, som skal have en blå bog, at bruge hjemmesiden: Din Blå Bog.

Respuesta de Dinblaabog
Más información sobre otros tipos de reseñas.