Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stod og manglede en lille gave til min kone og faldt over Dine Accessories. Super pæne smykker til rigtig skarpe priser. Rigtig god til gaver, da der er mange forskellige mulighder. Meget hurtig lever... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en god del øreringe og fik alle dem jeg købte. prisen er fin i forhold til kvaliteten, det er ikke den bedste kvalitet, men det passer fint med prisen. Det er et godt udvalg af varer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvor skal jeg dog starte? Først… mega fede øreringe! Og da pakken så kom var de så flot pakket ind! Min pakke havde været forsinket i 10 dage da jeg kontaktede kundeservice som straks gik igang m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Stort udvalg af smykker til både hverdag og fest - Engageret kundeservice - Hurtig levering

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og absolut fair priser! ❤❤❤

16 de febrero de 2023

Hej Rikke,

Mange tak for endnu en helt fantastisk anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at vi på ny har kunne gøre dig til en meget tilfreds kunde 💜

Vi takke mange gang for din feedback 🧡❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service, lækre varer, hurtig forsendelse

Overskuelig hjemmeside, rigtig god betjening, meget hurtig forsendelse. Eneste (lille) minus var, at der var lidt langt til mit leveringssted.

29 de enero de 2023

Hej Lotte,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at vi også har kunne gøre dig tilfreds 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og god information.

5 de diciembre de 2022

Hej Klaus,

Mange tak for din helt fantastiske anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at vi også har kunne gøre dig meget tilfreds 😍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Øreringe gode og pæne til prisen

Øreringe gode og pæne til prisen. Lidt lang levering, uden nogen information fra firma eller forsendelses firma.

26 de noviembre de 2022

Hej Christie,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at vi også har kunne gøre dig meget tilfreds 😍

Mange gange tak for din feedback 😄

Fantastisk!

Gode produkter og hurtig levering! Jeg elsker at tilføje til min samling fra denne hjemmeside :)

1 de octubre de 2022

Hej Caroline,

Tak for din fantastiske feedback 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er så fine. Og kom hurtig

7 de septiembre de 2022

Hej Johanne,

Kun plus herfra

Som altid, fede smykker, hurtig levering og fin indpakning

12 de julio de 2022

Hej Janni,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse 😍

Det betyder alt ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Men isøreringene er meget store og det ene lukketøj ødelagt. Vingummibamseøreringene levede helt op til forventningerne hos min datter.

26 de junio de 2022

Hej Sanne,

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Vi vil gerne hjælpe dig med en løsning på de øreringe, som ikke helt levede op til jeres forventninger. Vi kontakter dig derfor nu med henblik på at løse den pågældende uoverensstemmelse.

Hjerter

Købte øreringe med hjerter - de er så smukke og jeg får så mange positive tilkendegivelser om dem. Nemt at bestille og hurtig modtagelse
Pakket så fint ind i flot æske og smykkepose ♥️

21 de mayo de 2022

Hej M,

Mange tak for den helt fantastiske anmeldelse 😍😍

Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønne smykker og kommer så fint…

Skønne smykker og kommer så fint indpakkede 👌🏼🌸

5 de abril de 2022

Hej Heidi,

Fantastisk anmeldelse 🌷 - Det varmer meget og betyder alt for os 💟

Hej Stine,

Mange tak for den helt fantastiske anmeldelse :-)

Vi sætter utrolig meget pris på, at vi også har kunne gøre dig til en tilfreds kunde 💟

Meget tilfreds

jeg bestilte fire sæt øreringe, der kom efter ikke lang vente tid, og er lige som jeg havde håbet på. Jeg modtog dem en uge siden og er blevet rost rigtig mange gange for mine nye accessories. Jeg er især glad for at de ikke er sønderlig tunge ift at de er store i størrelsen (samlinger med andre jeg plejer at bruge)

28 de marzo de 2022

Hej Jette,

Tak for de helt fantastiske ord og den helt ubeskrivelige anmeldelse. Det varmer rigtigt meget 💟

Og så betyder det enormt meget, at vi har kunne gøre dig tilfreds både med hensyn til hurtig levering og kvaliteten i vores produkter 😍

Hej GHG,

Tak for din helt fantastiske anmeldelse :-)

Vi er meget glade for, at du også er blevet en tilfreds kunde. Det varmer rigtigt meget 💟

God kundeservice

Har fået en super god service, da produktet ikke lige levede op til forventningerne.

8 de marzo de 2022

Hej Christina,

Vi er glade for, at kunne hjælpe dig i forbindelse med det produkt, som ikke helt levede op til dine forventinger.

Håber du bliver glad for det andet sæt øreringe, som du har købt :-)

Bedste Hilsner

Rigtig smukke accessories

Rigtig smukke accessories. Hurtig levering samt fine priser.

4 de marzo de 2022

Hej Sussi,

Tak for den helt fantastiske anmeldelse 💟

Det betyder rigtig meget for os, at vi netop har kunne gøre dig til en tilfreds kunde.

Mange tak 💌❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig ekspedition og flot…

Altid hurtig ekspedition og flot indpakning!

15 de febrero de 2022

Hej,

Tak for den fremragende anmeldelse ❤️💚

Det betyder nemlig rigtig meget for os, at vi også har gjort dig til en tilfreds kunde 😍

Flotte sjove smykker

Flotte sjove smykker, der svarer til beskrivelsen. Handler gerne der igen.

10 de febrero de 2022

Hej Ingrid,

Vi er så galde for din helt fantastiske anmeldelse. Det varmer rigtigt meget 💟💟💚

Super betjening

Super betjening, fine varer, hurtig levering 😊

26 de enero de 2022

Hej Lisbeth,

Tak for den meget flotte anmeldelse. Vi er glade for, at vi også har kunne gøre dig til en tilfreds kunde, da vores kunder betyder alt for os <3

Super fine smykker

Super fine smykker. Pakket sikkert og fint ind.
Handler gerne her igen.

25 de enero de 2022

Hej Anne Lotte,

Tak for den helt fantastiske anmeldelse. Det varmer rigtig meget <3

Vi håber at se dig på shoppen en anden god gang :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.