La empresa ha respondido
Jeg bestilte en god del øreringe og fik alle dem jeg købte. prisen er fin i forhold til kvaliteten, det er ikke den bedste kvalitet, men det passer fint med prisen. Det er et godt udvalg af varer... Ver más
La empresa ha respondido
Hvor skal jeg dog starte? Først… mega fede øreringe! Og da pakken så kom var de så flot pakket ind! Min pakke havde været forsinket i 10 dage da jeg kontaktede kundeservice som straks gik igang m... Ver más
La empresa ha respondido
jeg bestilte fire sæt øreringe, der kom efter ikke lang vente tid, og er lige som jeg havde håbet på. Jeg modtog dem en uge siden og er blevet rost rigtig mange gange for mine nye accessories. Jeg er... Ver más
La empresa ha respondido
Stort udvalg af smykker til både hverdag og fest - Engageret kundeservice - Hurtig levering
Højbjerggårdsvej 21, 2840, Holte, Dinamarca
Hvor skal jeg dog starte?
Først… mega fede øreringe!
Og da pakken så kom var de så flot pakket ind!
Min pakke havde været forsinket i 10 dage da jeg kontaktede kundeservice som straks gik igang med at finde pakken. Han var virkelig flink, jeg blev ringet op og han oprettede en sag og ville vende tilbage når der var nyt. Dette kunne dog godt tage lidt tid.
Og dagen efter var min forsvinde pakke pludseligt klar til afhentning.
Virkelig god kundeservice

Respuesta de Dine Accessories
Mega fine smykker i en vildt fin kvalitet. Lige så godt kvalitet som dem der sælge magen til, til 3 gange prisen. Hurtig levering.

Respuesta de Dine Accessories
Mega nemt at handle, havde spørgsmål og skrive i chatten der gik sekunder så var der svar
Og selve produkterne er rigtig god kvalitet!

Respuesta de Dine Accessories
Hurtigt leveret, gode priser og varen ser ud som du forventer det fra billedet. Kan kun anbefale DINE ACCESSORIES til alle.

Respuesta de Dine Accessories
Super firma med venlig og hjælpsom kundeservice. Flotte varer

Respuesta de Dine Accessories
Søde, sjove og unikke smykker, som leveres til tiden. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Dine Accessories
Fine smykker. Jeg synes dog at størrelserne snyder lidt på billederne. Og det derfor svært at vide hvor store de er. Modtog 6par. Hvor to par var store som forventet og resten lidt mindre end jeg troede.
Men fine og flotte 😊❤️

Respuesta de Dine Accessories
Super lækker lille butik med de lækreste smykker. Jeg elsker farver og jeg bliver virkelig så meget inviteret til at udtrykke mig endnu mere med disse lækre farverige smykker, som opfylder præcist det jeg søger - at jeg endnu mere kan udtrykke min personlighed og min stil. Jeg arbejder i offentlig rum og er sikker på, at mine lækre øreringe fra Dine Accessories nok skal bidrage med skønne kommentarer og store varme smil fra mine medmennesker. Jeg ønsker i hvert fald at de skal bruges til at bringe smil, glæde, kærlig reminder om at huske at leve livet og at farver løfter os uanset hvilken dag vi har. Jeg kan klart anbefale Dine Accessories, hvis du som jeg elsker smykker, farver, det skæve og så får du den varmeste hjælp, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. At modtage en pakke fra Dine Accessories er som jul og fødselsdag på samme tid - mine piger på 11 og 12 var i hvert fald lige så begejstret som jeg, da der skulle pakkes op.

Respuesta de Dine Accessories
I har et kæmpe stort udvalg af smukke eye-catching accessories. Jeg har nu 5 af dineaccessories øreringe, som bringer glæde til mig, og jeg ser frem til mit næste køb.
Tak for den gode kundeservice😎

Respuesta de Dine Accessories
Hurtig levering og en helt fantastisk kundeservice. Jeg vil helt klart benytte dem igen.

Respuesta de Dine Accessories
Meget tilfreds med alle mine køb. De har gjort mine sommer outfits ekstra trendy.
Stort udvalg og gode priser, samt hurtig levering.
Glæder mig allerede til min næste levering! 😊

Respuesta de Dine Accessories
Stod og manglede en lille gave til min kone og faldt over Dine Accessories. Super pæne smykker til rigtig skarpe priser. Rigtig god til gaver, da der er mange forskellige mulighder. Meget hurtig levering. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Dine Accessories
Jeg har handlet hos Dine Accessories flere gange. Udover mange interessante produkter har de også den mest fantastiske kundeservice. Alle spørgsmål bliver besvaret hurtigt og de sender også produkterne, så man allerede modtaget dem dagen efter. Jeg kan dermed varmt anbefale Dine Accessories.

Respuesta de Dine Accessories
Super fede øreringe som jeg ikke har set andre steder. Kvaliteten af øreringene virker også til at være i den gode ende.
Jeg kommer helt sikkert til at købe flere smykker derfra😊

Respuesta de Dine Accessories
Más información sobre otros tipos de reseñas.