Bedste burger i hele mit liv
Bedste burger i hele mit liv, og de pomfritter de er perfekt sprøde. Deres dyppelse er også vildt god, den bedste restaurant nogensinde.😘😁😁😁😊
Herningvej 34, 7500, Holstebro, Dinamarca
Jeg har før hen været glad for at komme der, men må sige den sidste oplevelse gør ihvertfald jeg ikke kommer der mere med mindre der kommer en ordentlig undskyldning.
Mig og min familie kommer der ind kl. 17.15 og har bestilt vores mad lidt inden 17.30 og der pt ikke travlt. Men da der er gået 30 min tænker vi nu må det snart komme. Da der er gået 45 min går jeg op og spørger pænt om vi er blevet glemt? Hun virker forvirret og siger narhh og går ud bagved. Og så står jeg så og venter 5-8min oppe ved disken. Uden et svar dukker vores mad pludselig op. Jeg havde bestilt en jingleduck burger til 79,- og bliver svært skuffet over størrelsen og at den er piv kold og spørger personalet pænt om det kan være rigtigt at det er en burger til 79,- og hun ser bare forvirret på mig endnu engang og siger det ved hun ikke noget om 🫣 må sige hele oplevelsen var latterlig og burgeren var tæt på uspiselig da anden i den var så tør det næsten ikke kunne tygges.
Vanvittig god oplevelse!
Kommer helt fra Sønderjylland og tænkte den lækre autentiske diner indretning var lige noget for mig.
Men da maden kom var burgeren mindst lige så god!
Kan klart anbefales hvis man kunne tænke sig en god burger og en service langt udover det normale 6 stjerner her fra.
God service høflig og smilende medarbejder
Jeg er kommet nogle gange det sidste stykke tid ved Dineren og må sige jeg er mere end tilfreds.
Jeg oplever altid venligt og imødekommende service når jeg kommer der ind.
Maden er altid god.
Man vil jo altid gerne priserne var lavere, men tænker heller ikke de er urimelige i forhold til kvalitet og mængden af mad man får.
Så meget stor anbefaling fra mig, jeg syntes det har været de helt rigtige som har overtaget Dineren
bedste burger i mit liv.
elsker bare det her sted fordi de heller ikke gider det der fine laart og vil hellere bare lave en god burger med massere af brun sovs til farmand her.
#friabel.
Byens bedste burger efter vores mening. I går var det 4. gang vi fik takeaway fra Diner no. 34 og det skuffer aldrig. Lækker burger med en god bolle, og sprøde fritter..
Kæmpe anbefaling herfra! Vi manglede en burger og ringede derfor ind til dem for at finde en løsning. Straks meldte personalet sig på banen med en kanon løsning! I er for gode 😍🫶🏼
Jeg skriver i håbet om at kunne træffe en voksen person. Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos jer idag. Jeg var ude og spise på dineren, hvor jeg forinden jeg bestiller mad spørger den unge kvinde bag kassen om spareribsene er møre, hvortil hun svarer at de er meget møre og har lagt i saltlage i én uge. Jeg vælger derfor at gå med spareribs med den overbevisning, at de var som hun havde lovet de skulle være. Men de spareribs jeg får er meget seje i det og det fuldstændig modsatte af de lovede møre. Synes det er forrykt når jeg er lovet andet forinden. Jeg går derfor op til hende for, at konfrontere hende med min oplevelse og det hun havde lovet efter at have prøvet af par rækker fra benene. Det eneste svar jeg får ud af hende er “jeg synes de er møre, men jeg sender en ned til dig” og intet andet. Hun ville ikke engang se benene, så jeg kunne vise hende at de ikke var møre som lovet. Og efter at have ventet på en i 20 minutter besluttede jeg mig for, at spise de kolde rester af seje ben, så jeg kunne få lidt mæthed.
Jeg sad derfor tilbage med seje ben, en ligegyldig flabet servitrice og måtte nøjes med spareribs der i mellem tiden var blevet kolde af ventetiden. Jeg spiste dem dog op, da jeg skulle have et eller andet at spise.
Men alt i alt en kedelig oplevelse af mad der ikke lever op til det lovede og en mindre behagelig medarbejder…
Så var det tid til spareribs her til aften
desværre havde de solgt så mange at der ikke var nok til alle i vores bestilling..
Det var selvfølgelig lidt trist i nuet, men den service de ydet og kompensation de gav var over alt forventning stor ros til Diner 34 og til personalet ved kassen..
Rigtig god mad.😀
Vh. Brian
Lækre og smagsfulde spareribs og super sprøde pommes. Coleslaw virkelig mums.
God service. Kommer helt sikkert snart igen.
De laver gode burgere, men når vi skal vente 15 min. længere end aftalt tidspunkt er vi ikke særlig imponeret.
Super lækker mad! Og virkelig meget for pengene. Smilende og imødekommende personale, selvom der var meget travlt og de arbejdede under pres.
Rigtig dejligt sted !
Billigt og sindsyg god mad 👏🏼
Fantastisk atmosfære med klassisk amerikansk stil
Jeg kommer helt sikkert igen 👍🏼
Vores forening havde lavet en stor bestilling efter vi havde knoklet med at lave have hele dagen.
Vi laverede ordren og de kunne levere inden for ca 40 min.
Ved et uheld var deres servitrice dog kommet til at skrive adressen forkert og da vi endelig fik maden var det koldt ca 1:30 time senere.
Det var dog med meget store undskyldninger at ejerne selv kom ud og leverede maden, gave os et gavekort på hele beløbet igen og det mener jeg fortjener alle 5 stjerne jeg kan give.
Mega god service.
Mega god mad, selv kold!
Más información sobre otros tipos de reseñas.