Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klamme forhold og arrogant træls indehaver. Vi har netop været en tur i wildnfun of fortryder vi ikke læste trustpilot inden vi valgte stedet. Stedet er total nedslidt og der er ikke blevet gjort ren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønt at man bare kan ringe og få lige præcis den tid man ønsker. Rigtig hyggelig lille oase kun 2 km fra Holstebro bymidte. Vi nød virkelig de gode naturskønne omgivelser mens vi gik på adventuregolf... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Livsfarligt

OBS
Segway banen er livsfarligt!
Ikke ryddet for brændenælder, hyben buske og hindbær.
Banen er så ujævn og fyldt med grus at man mister kontrollen på Segwayen og bliver smidt af den.
Jeg faldt i gruset og endte på skadestuen med en flænge og syv sting og et brækket ribben.

21 de junio de 2025

God oplevelse.

Vi har lige været 8 personer ude at laserskyde og det var virkelig godt og sjovt. Og personalet var super flinke 😁 Vi kommer meget gerne igen.

6 de abril de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wild and fun

Wild and fun er virkelig et fedt sted, med fede oplevelser og aktiviteter. Deres lazergame var virkelig underholdende for alle aldre. Dog kan jeg inter positivt sige om manden bag det. Han var konstant sur og snakke hele tiden i telefon. Han var flabet over for børn og voksne

18 de marzo de 2025

Advarsel

Advarsel manden er skide sur hele tiden han råber og skriger af folk virkelig dårlig oplevelse det er her til ejeren hvadså fedt fjæs håber du går konkurs og stop med at være så sur du fik min gode ven Richard på 8 år til at græde 7 gange. Jeg skulle skide på toilettet og da jeg var færdig sagde han jeg lugtede af død kat. Han sagde min mor var tyk, grim og bare skulle skride fordi han ikke kunne holde til at kigge på hende.

7 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig dårlig dårlig min lillesøster og…

Dårlig dårlig dårlig min lillesøster og hendes veninder kom for at køre gokart
Og i mens han forklaret kvalte han hendes veninde hun døde næste og i mens de kørte råbte han af dem og gik ind foran dem og så kom min mødre der ind og så råbte han af og meldte dem til politiet for indbryd han fik også min gode ven Richard til at græde han kaldte han for en fedtklump fordi han er lidt over vægtig og på et andet tidspunkt var jeg der og så flæksede han hvor mange penge han havde og kvalte min datter på 1 år et råd aldrig tag der hend minus 5 stjerner fra mig han er også virkelig sur og arrogant og så sad jeg på toilettet og trykkede en dej hvor han så kommer blæsne ind af døren og siger jeg skal betale far kloak forsikringen

7 de febrero de 2025

Ikke den bedste service.

Ikke den bedste service.
Vi var 13 voksne mennesker afsted. Gocart og laser game var faktisk sjovt nok, dog oplevede vi flere gange at vi blev råbt af og der blev af flere omgange talt nedladende til flere af os. Gocart banen virkede meget lille og der var kun 4 der kunne køre ad gangen og flere af vognene var svære og nærmest umulig at styrer.
Jeg forstår hvis man flere gange har oplevet problemer med kunder som ikke vil høre efter eller som kommer til at ødelægge tingene, at man så kan være lidt mere konsekvent og ligetil, men jeg mener ikke det er nødvendigt eller konstruktivt at behandle voksne, betalende, kunder på den måde. Flertallet af os var kvinder og for mange af os virkede det som om, at flere af problemerne netop lå i, at vi er kvinder.

6 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klamme usoignerede forhold og arrogant træls…

Klamme forhold og arrogant træls indehaver.
Vi har netop været en tur i wildnfun of fortryder vi ikke læste trustpilot inden vi valgte stedet. Stedet er total nedslidt og der er ikke blevet gjort rent i MEGET lang tid. Aktiviteterne er klamme, lappede med gaffa tape, og toilettet er være end på Roskilde festival. Gokart er elendige, vi skulle ha kørt 6 af gangen, men der var kun 4 gokart han kunne få gang i og den ene var halvt defekt.

11 de octubre de 2024

Dårlig lokaler

Dårlig Firma. Personale var barnlige og råbte og skreg troede fanme jeg var end i en konsentrastionslejer omgivet af beskitte og røgede lokaler som lugtede af gammel brunt værtshus. Ikke et sted for 7 klassers elever. Vil hellere have mine børn på mcdonalds lejeplads på blå mandag. Dårlig firma, Dårlig service, Dårlig lokaler, Dårlig personale, Dårlig Dårlig Dårlig det hele var noget Dårlig og hvor betaler man 20 kr for en sodavand Dårlig Dårlig Dårlig

13 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Segway uden wild og uden fun

Vi prøvede Segway og det var noget værre l o r t.
Det første vi blev mødt med var et "Er det jer der ikke har betalt endnu?" hvilket ikke var os.
Kravlegården var ubrugelig pga at to træer var væltet i stormen (for fire uger siden) og de havde så fældet lidt flere træer og lagt på kravlegården.
Vi kom derfor hurtigt ud på den rigtige bane. Denne bane bestod af få bakker og huller hvorpå der for længe siden måske var lagt grus på som på billederne. Det kan ikke tænkes at banen er blevet vedligeholdt siden åbningen i 2021. Derudover var der en lille græsmark hvorpå køresporene var så utydelige pga det høje græs at man måtte til at lave sine egne nye spor. Der var ingen mulighed for at køre hurtigt pga alle de bump, og da vi spurgte den iforvejen irriterede ejer om vi måtte køre lidt ud på asfalten blev det et NEJ, da "Segwaysne ikke kan køre for hurtigt for så siger de en lyd og så vælter I" blev der sagt. Prøvede dog inden at den sagde en lyd hvorefter den bare bremsede lidt. Helt uden styrt.
Vi ville ønske at vi havde læst anmeldelserne inden vi mødte op. Ejeren kan nemt ødelægge en ellers god stemning.
Kæmpe overpris for de gode billeder på hjemmesiden som ikke stemmer overens.
De andre dårlige anmeldelser kan vi klart relatere til.

12 de octubre de 2024

Ikke meget fun...

Vi var der i forbindelse med et firmaarrangement til lasergames og efterfølgende mad.
Lasergames fungerede rigtig godt og der var god fleksibilitet ift. at der var en der var forsinket.
Der var dog ingen fleksibilitet ift. at der var afbud - der skulle betales for alle tilmeldte selvom jeg skulle mene at arbejdet er det samme med en til eller fra ved lasergame.
Maden var ikke noget at råbe hurra for og blev serveret på iskolde tallerkener. Jeg vil anbefale at man kører de to kilometer ind til byen og spiser. Her kan man også kun få bedre service end den man får hos Wild'n Fun.
Der er nemlig ikke meget fun over indehaveren af stedet. Hans attitude er arrogant, irettesættende og nedladende både i telefonen og på stedet og det spiller desværre ind på den samlede oplevelse.

11 de octubre de 2024

Super god service

Super god service. Meget venlig og høflig.
Vi havde ikke set åbningstider så vi kørte forbi og var så heldige at der var en for at lave nogle ting så vi måtte komme ind.
Så vi prøvede gokart heat. Ikke den største men super fed intens bane.
Mine to drenge spurgte om 15 min ekstra træning. Det var ikke noget problem.
Flot vente værelse og toilet forhold.
Om lidt skal vi prøve adventure golf

15 de julio de 2024

Dårligste go kart oplevelse

Dårligste go kart oplevelse.
Vi bestilte tid til at køre go kart 6 pr.
Da vi mødte op kunne kun 4 køre afgangen dette var vi uforstående om da vi i telefon sagde vi alle ville køre sammen. Vi ringede derfor til chefen som var uforstående og usamarbejdsvillig. Vi besluttede dog stadig at køre men der var allerade problemer med den første go kart der ikke ville starte efter ca 15 min kamp med go karten prøvede den unge personale med nogle af de andre gokart som også havde svært ved at starte dog fik han til sidst alle 4 i gang. Efter kun 3 runder var der nu en anden go kart der ikke ville starte. Sikke en dårlig oplevelse med mere tid på at prøve at få dem starten end at køre.
Alt i alt dårlig oplevelse dog fik vi efter lang spildtid pengende retur.

8 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligste oplevesle printeren virkede…

Dårligste oplevesle printeren virkede ikke så det blev udskudt 10 minutter hvor efter go kartsene brugte vi 20 minutter på at starte vi når at køre 3 runder og den ene gokart døde og endte godt nok med at få penge tilbage men simpelhent for dårligt man ikke har styr på tingene som en virksomhed

8 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mega sjovt at køre go-kart men jeg kan…

Mega sjovt at køre go-kart men jeg kan ikke give over 1 stjerne når personalet er en fuldvoksen mand som står og råber og brøler af små teenage piger imens han surmuler i mellemtiden.
Det ødelagde oplevelsen.

Jeg er ikke klar over hvad der forgår i dit liv siden du er så hidsig men jeg ønsker dig held og lykke med at finde en løsning på det så du kan nyde solens varme igen :). Men der ER INGEN undskyldning for at skrige af folk... Jeg har også selv mine skavanker i livet men jeg lader det ikke gå ud over andre mennesker.

Min filosofi er altid kun at sige og gøre ting som min mor ville være stolt af. Og kære "Hr. Go-Kart instruktør" jeg anbefaler at du adopterer den samme tilgang i livet. Så bliver man også selv lidt gladere til sidst :).

Pøj pøj med forretningen og håber du får en god sommer trods det hele? :).

20 de abril de 2024

Dårlig oplevelse

Aldrig har vi da oplevet så surt et personale! Vi havde 24 børn på blå mandag, og alt der var aftalt på forhånd, blev lavet om af ejer. Hvilket resulterede i utroligt meget ventetid. Utroligt nedslidt, og generelt bare noget, vi hellere ville have været foruden!

8 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super sjovt at køre Gokart, men skræmmende at servicen/opførslen fra medarbejderen kan trække så meget ned. Fra 5 stjerner til kun 1….

Startede ud med kun 1 stjerne men opgraderede til 2 fordi børnene trods alt fik kørt noget race og syntes det var sjovt nok.
Men har dog sjældent oplevet en så upædagogisk service af ham som afviklede Grand prixet for os. (Det skulle da lige være da vi var der med storebrors klasse til deres BlåMandag for 6-7 år siden - samme oplevelse så vidt jeg husker)
Det var tåkrummende…
Min datter spurgte efterfølgende hvorfor folk overhovedet kom på det sted, - hvilket jeg forklarede med at der ikke er ret mange andre muligheder tæt på hvis man vil køre gokart. Og det kunne hun godt se, for trods alt var det jo sjovt nok.
Kommer jeg/vi igen, - tja da det er sjovt og der er noget længere til næste Gocart hal, - så gør vi nok det. Mit håb med denne anmeldelse er at centeret vil kigge lidt indad og arbejde seriøst med at give, især, børn og unge en super oplevelse istedet for en halv traumatisk oplevelse af en medarbejder (tror det var ejeren selv), som råber og skælder ud. Hvis man får styr på det ville jeg helt sikkert have givet jer 5 stjerner.

16 de abril de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.