Super fin og hurtig modtagelse med lille håndskrevet brev med lille krystal gave. Elsker virksomheder hvor man kan mærke hjertet er med .
Consulta las opiniones de los clientes
Havde bestilt Aqua De Florida vand (original)2 stk Fik også en dejlig besked med (Hej Jonas, tak for dig og god sommer) Og en drage sten sammen med beskeden. Det var simpelthen fantastisk sødt! Tus... Ver más
Gode priser og hurtig levering. Dejligt med mængderabat på god kvalitet røgelse, når nu de har så stort et udvalg!
Jeg købte for nyligt lidt duftlys, krystaller & røgelse (pinde og blackflow kegler) samt et par holdere til dette. Jeg har været super glad for den gode service og med den kompetance, som bliver la... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dansk holistisk webshop med fokus på dit velvære. Vi sælger blandt andet røgelse, smudge, meditationsudstyr, sten & krystaller, duft lys, pynte genstande til hjemmet, yoga udstyr, aromaterapi & æterisk olie, smykker og meget meget mere.
Información de contacto
Lunddahls Vænge 2, 4930, Maribo, Dinamarca
- info@dinindrejuvel.dk
- dinindrejuvel.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Modtog min bestilling hurtigt
Modtog min bestilling hurtigt, den var smukt pakket ind og der lå en lille håndskrevet hilsen ved. Det gjorde forsendelsen personlig og jeg vil gerne bestille der igen.
Simpelthen den bedste butik
Simpelthen den bedste butik, med super service. For det første er der et dejligt stort udvalg af lækre ting, og så er servicen i top. Fragtfirmaet havde lavet en fejl, og der blev hurtigt svaret og korrigeret fra "Din indre juvels" side af. Så jeg modtog min pakke rigtig hurtigt, med en lækker lille gave med sød tekst. Det er overordentlig sjældent at møde en butik af den kaliber 🤩 Jeg vil glæde mig til jeg skal besøge den fysiske butik.
Hurtig betjening og en lille gave
Hurtig betjening og en lille gave, det varmer hjertet.
Suveræn oplevelse!
Nem og informativ hjemmeside samt bestilling! Hurtig effektuering af ordren og med en dejlig varmende personlig hilsen!!
Dét er klasse !!
Hurtigt og nemt og en sød lille besked…
Hurtigt og nemt og en sød lille besked med i pakken 🥰
Kundeservice helt I top!
Fantastisk oplevelse at handle med dem
Fantastisk oplevelse at handle med dem! Og en vældig fin overraskelse, da jeg åbnede pakken ❤️
Troværdig effektiv og hurtig…
Troværdig effektiv og hurtig forsendelse - en god og positiv oplevelse.
En lille sød og varm overraskelse i pakken❤️
Kan varmt anbefales
Fine varer, præcis som bestilt. Hurtig levering og endnu engang en sød lille gave med en hilsen. Kan varmt anbefales 😍
Ægte mennesker
Super hurtig og effektiv købsoplevelse krydret med ægte søde mennesker bag butikken. Tak!
Bestilte online og inden for 24 timer…
Bestilte online og inden for 24 timer var pakken på min adresse. Meget flot indpakket og en lille gave til mig 🥰 kan klart anbefales. Flot service.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, gode produkter og tilmed en sød hilsen samt en lille krystal i gave.
Alt var lige som det skulle være.
La experiencia Trustpilot