Ekstremt uprofessionelt firma - hold dig væk!
Ekstremt uprofessionelt firma!
Jeg har været interesseret i en lejlighed ude i Drejens i Kolding. Jeg har kunne se på Boligportalen, at der er flere ledige lejligheder ude i Drejens. Annoncerne er nye og fremhævede - hvilket må betyde, at de er ledige. Jeg kontakter Dinudlejning.dk og bliver sat i kontakt med Julia Mortensen. Efter et par dage svarer Julia, at jeg kan få en fremvisning. Vi aftaler dato og tidspunkt for fremvisning. Julia nævner INTET om, at der er andre interesserede i lejligheden og at der er en risiko for at den bliver afsat til anden side. 2 dage før fremvisningen, skriver Julia til mig, at fremvisningen er aflyst, fordi lejligheden er blevet udlejet til en anden. Jeg er målløs. Uden respekt for min tid, uden respekt for min fridag jeg tog fra arbejde, fordi jeg skulle til fremvisning, og uden respekt for min boligsøgning.
Julia tager i øvrigt aldrig telefonen. Aldrig. Og hun besvarer SMS’er med flere dages mellemrum. Derudover er det absolut umuligt at komme i kontakt med andre fra Dinudlejning.dk - selv indehaveren tager ikke telefonen, trods utallige opkald.
Som jurist må jeg bare sige, at firmaet agerer fuldstændig ude af proportioner og fuldstændig uden respekt for boligsøgende.
Dertil kommer, at Julia har skrevet til mig, en man SKAL have en fremvisning hvis man vil have en bolig. Jeg spurgte nemlig om jeg kunne takke ja uden en fremvisning, hvilket åbenbart ikke var muligt. Men jeg har hørt fra andre, at hun har sagt, at det skal man ikke. Tal om forskelsbehandling og tal om løgn.
Hold dig væk, for du spilder din tid.
Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
23 de febrero de 2026
Opinión espontánea