Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Julia siger hun har reserveret et…

Julia siger hun har reserveret et rækkehus til mig, vi er mega tidspresset da vi har haft solgt hus. Hun fortæller der ikke er andre interesserede så vi aftaler at snakkes ved efter et par dage. På de dage er der så pludselig mange interesserede og det ender med at jeg ikke får den og den lejes ud til en anden.

27 de abril de 2026

Bedste anbefalinger

Jeg har boet til leje i 5 år og har i den tid kun oplevet god service, både fra viceværten og fra administrationen. Derudover er det et plus at udenoms arealer altid bliver vedligeholdt pænt. Stor anbefaling 🙂

1 de marzo de 2026

Ret så useriøst firma.

Ret så useriøst firma..

Det gik i og for sig fint i starten, men da jeg så skulle op og se lejeligheden blev jeg mødt med en person der ikke ønskede at udleje en bolig. I boligen var der en håndværker i gang, og håndværkeren solgte den bedre end fremviseren. Derefter forsvandt kommunikationen mere eller mindre helt og jeg gik i gang med at finde en anden bolig da de først sagde a, så b og så tilbage til a for så at jeg måtte trække stikket.

Jeg spurgte om jeg kunne leje den fra midt januar, hvor de siger nej da det skal være til januar, og da jeg så gerne ville leje den til januar kunne det ikke lade sig gøre før marts. Ingen forklaring eller begrundelse.

15 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale dem

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med DinUdlejning og kan kun give mine bedste anbefalinger. Hele processen fra første kontakt har været professionel, overskuelig og tryg.
Især vil jeg fremhæve Julia og Lea, som har været utrolig dygtig gennem hele forløbet. De er hurtig til at svare på mails og opkald, altid venlig i deres kommunikation og meget hjælpsom, hvis der har været spørgsmål eller noget, jeg var i tvivl om. De følger godt op og sørger for, at man føler sig informeret hele vejen. Det giver en stor tryghed, når man ved, at man kan regne med hurtige og klare svar.
De andre medarbejdere hos DinUdlejning har også været imødekommende og professionelle. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, og jeg vil uden tvivl anbefale DinUdlejning til andre, der leder efter en seriøs og professionel udlejer

15 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Især vil jeg fremhæve Julia, som har været utrolig dygtig gennem hele forløbet. Hun er hurtig til at svare på mails og opkald, altid venlig i sin kommunikation og meget hjælpsom, hvis der har været spørgsmål eller noget, jeg var i tvivl om. Hun følger godt op og sørger for, at man føler sig informeret hele vejen. Det giver en stor tryghed, når man ved, at man kan regne med hurtige og klare svar.
De andre medarbejdere hos DinUdlejning har også været imødekommende og professionelle. Man bliver mødt med en god service og en positiv tilgang, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre.
Lejlighederne fremstår pæne, rene og velholdte, og det er tydeligt, at der bliver passet godt på ejendommene. Det giver et rigtig godt førstehåndsindtryk og gør det rart at flytte ind.
Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, og jeg vil uden tvivl anbefale DinUdlejning til andre, der leder efter en seriøs og professionel udlejer.

12 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af de bedste oplevelser

En af de bedste oplevelser, jeg har haft med et udlejningsfirma. Professionelle, pålidelige og meget servicemindede. Hele forløbet var problemfrit, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut. 5 stjerner herfra.

18 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstremt uprofessionelt firma - hold dig væk!

Ekstremt uprofessionelt firma!

Jeg har været interesseret i en lejlighed ude i Drejens i Kolding. Jeg har kunne se på Boligportalen, at der er flere ledige lejligheder ude i Drejens. Annoncerne er nye og fremhævede - hvilket må betyde, at de er ledige. Jeg kontakter Dinudlejning.dk og bliver sat i kontakt med Julia Mortensen. Efter et par dage svarer Julia, at jeg kan få en fremvisning. Vi aftaler dato og tidspunkt for fremvisning. Julia nævner INTET om, at der er andre interesserede i lejligheden og at der er en risiko for at den bliver afsat til anden side. 2 dage før fremvisningen, skriver Julia til mig, at fremvisningen er aflyst, fordi lejligheden er blevet udlejet til en anden. Jeg er målløs. Uden respekt for min tid, uden respekt for min fridag jeg tog fra arbejde, fordi jeg skulle til fremvisning, og uden respekt for min boligsøgning.

Julia tager i øvrigt aldrig telefonen. Aldrig. Og hun besvarer SMS’er med flere dages mellemrum. Derudover er det absolut umuligt at komme i kontakt med andre fra Dinudlejning.dk - selv indehaveren tager ikke telefonen, trods utallige opkald.

Som jurist må jeg bare sige, at firmaet agerer fuldstændig ude af proportioner og fuldstændig uden respekt for boligsøgende.

Dertil kommer, at Julia har skrevet til mig, en man SKAL have en fremvisning hvis man vil have en bolig. Jeg spurgte nemlig om jeg kunne takke ja uden en fremvisning, hvilket åbenbart ikke var muligt. Men jeg har hørt fra andre, at hun har sagt, at det skal man ikke. Tal om forskelsbehandling og tal om løgn.

Hold dig væk, for du spilder din tid.

Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

23 de febrero de 2026

Stor ros til Din Udlejning

Tak til Julie og boligselskabet for en god og hjælpsom indledning på mit nye liv i den dejligste lejlighed som senior i Kolding. Jeg havde en god kontakt med Julie som var sød og behjælpelig ift. alle mine spørgsmål og usikkerheder. Da den lejlighed jeg skulle have fremvist udløste tvivl hos mig fandt hun en anden jeg fik lov at se med det samme, så jeg kunne beslutte mig. Jeg har om hele processen kun positivt at sige og følte mig godt behandlet. Julie stod desuden kompetent og venligt til rådighed pr. sms og opkald ved behov og spørgsmål. Mine bedste anbefalinger gives hermed. Mvh Samia.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale din udlejning

Kan klart anbefale din udlejning. Selvom jeg i sidste ende ikke valgte at leje lejligheden, vil jeg stadig gerne fremhæve den virkelig gode service hos Din Udlejning. Hele forløbet var professionelt og behageligt, og jeg følte mig godt informeret undervejs. Særligt Julia gjorde en stor forskel med sin venlige og engagerede tilgang – hun tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom. En rigtig positiv oplevelse, selvom det ikke blev til en lejeaftale denne gang.

12 de enero de 2026

Ekstremt uprofessionelt og useriøst

Ekstremt uprofessionelt og useriøst.
Vi var interesseret i en bolig som kun bliver udlejet via dem. Vi anmoder om en fremvisning tidligst muligt og får så en tid 5 dage senere. På dagen et par timer før aflyser de vores fremvisning, fordi en anden åbenbart har takket ja. Uden på nogen måder, at have respekt for vores arbejde og at vi har sat tid af til dette midt på en hverdag. De vil dernæst ikke imødekomme vores ønske om at lade os se boligen alligevel, så vi kan tage stilling til om det overhovedet matcher vores ønske. De (freviseren Julie) bruger undskyldningen om at de ikke vil genere ejeren, men dette giver ikke mening, da vi alligevel allerede havde aftalt en fremvisning. Virkelig uprofessionelt.
Derefter forsøger vi gentagene gange at komme i kontakt med julie, som svarer med dages mellemrum. Efter noget tid, bliver en ny bolig ledig og vi anmoder om en fremvisning. De beder os selv at tage kontakt til lejeren, hvilket vi gør. Vi kommer ind til en bolig, hvor der står rod, kasser, flyttemateriale, beskidt opvask og alverdens skrammel hulter til pulter i hele boligen. Det var på ingen måder muligt at vurdere selve boligen pga. forholdene. Vi endte med at droppe dette boligområde udelukkende pga. den elendige kundeservice, mangel på basal forståelse og respekt vi modtog fra dinudlejning og primært deres fremviser, Julie.

15 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De hjalp os med at finde den rette lejlighed i Århus

DinUdlejning har været en stor hjælp i vores søgen efter lejlighed i Århus. Fra første kontakt følte vi os i gode hænder, og især Sarah, vores udlejningskonsulent, gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun var lyttende, professionel og sørgede for at finde en lejlighed, der passede præcis til vores behov og ønsker – vi kan varmt anbefale DinUdlejning til andre, der leder efter bolig ☀️

19 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.