Diskrimination og lovbrud Jeg er d.d. blevet afvist fordi jeg har en Servicehund (hjælpemiddel) ...hvilket svarer til at afvise mennesker med stok, kørestol, briller mm.
Consulta las opiniones de los clientes
God hjælp at hente ved Lea (administrationen) i forbindelsen med flytningen. Flyttetilsynsmanden var venlig og hjælpsom. De har været fair på konklusionen. Ingen sure miner herfra. Til info så hav... Ver más
Værste boligselskab nogensinde! Har aldrig oplevet ligende før, dårlig service og så dårlige lejligheder, havde ingen varme i de 8 måneder jeg boede der (og boede der fra oktober til maj), og de sidst... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Diskrimination og lovbrud
Diskrimination og lovbrud
God oplevelse
Til info så havde vi boet i lejet målet i 4 år og hvor 2 af åren var med små børn.
KLH har i de år jeg har boet på…
KLH har i de år jeg har boet på Engholms Allé i Risskov været utrolig imødekommende hvis der har været noget omkring lejemålet der har krævet hjælp fra deres side. Ved udflytningen var de super professionelle og de var også meget realistiske omkring hvad der var normal slitage på lejemålet og hvad jeg skulle afregne.
Et år med usikkerhed, dårlig vedligeholdelse og den mest fantastiske “kundeservice” man kan forestille sig – frarådes på det kraftigste
Jeg har haft lejemålet i et år nu, og oplevelsen har været gennemgående negativ og frustrerende – en slags “kundeservice”, hvor ansvar er noget man bare kaster videre og håber forsvinder. I hele denne periode har der aldrig været nogen reel afklaring på, hvad jeg som lejer hæfter for. På trods af gentagne henvendelser om skriftlig dokumentation og konkrete svar, har udlejer konsekvent formået at undgå at give klare svar.
Det er tydeligt, at ingen på kontoret har styr på noget som helst, og man bliver sendt rundt i en evig runddans, hvor medarbejderne leverer forskellige svar, og ansvar kastes som en varm kartoffel. Når de overhovedet svarer, handler det aldrig om det, man har spurgt om, men altid noget andet – så man kan bruge tiden på en endeløs, men totalt frugtesløs dialog.
Ud over den manglende kommunikation er flere af deres lejeboliger ramt af skimmelsvamp, som de behandler med en smule maling som “mirakelkur”. Sundhedsskadeligt? Nej, bare tør det af med en klud, siger de. Væggene var så beskidte, at man nærmest kunne tørre snavset af, og toiletkummen var møgbeskidt med tydelige spor af urin ved sædet, som man ikke engang havde formået at rense inden indflytningssynet.
Den “bedste” behandling kom dog i forbindelse med fraflytningen, hvor udlejer prompte trak sig fuldstændig fra ethvert ansvar. Hvis man prøver at få svar, får man alt muligt andet, bare ikke dét, man spørger om. Og når man nævner lejeloven? Så kommer det famøse “nå” og et klart signal om, at loven er ligegyldig, og de kører deres eget show.
Det her er uden sammenligning den værste udlejer, jeg nogensinde har oplevet. De svindler tydeligt, tager dine penge i god tid, overtræder lejekontrakten igen og igen (som de tilsyneladende ikke engang læser), og behandler lejerne med en ligegyldighed, der er helt uforståelig.
Vil du opleve den ultimative kombination af forvirring, ansvarsforskydning og manglende respekt? Så er denne udlejer det helt rette valg. Personligt vil jeg anbefale alle at finde et andet sted at leje, hvis man ønsker ordentlig behandling, klar kommunikation og respekt for sine rettigheder.
God oplevelse
Vi havde en god oplevelse i de 8 år, vi boede der. Vi oplevede altid, at vi fik hurtig hjælp fra viceværten, hvis vi henvendte os. Vi var også fint tilfredse med fraflytningen og følte, at det var en fair flytteopgørelse, da vi efter 8 år stadig fik mere end halvdelen af vores depositum tilbage :-)
Super god oplevelse at have dem som…
Super god oplevelse at have dem som udlejer. Rigtig fint både ved indflytning og fraflytning. Hollændervej 9, 1
Kunne jeg give seks stjerner...
Fantastisk dygtig, engageret og serviceminded administration og vicevært. Det er en fornøjelse at være lejer i ejendommen (i Risskov). Man bliver mødt af en dejlig, positiv indstilling, når man henvender sig for hjælp. Problemer bliver løst, aftaler og tilbagemeldinger kan man trygt regne med. I dag kiggede viceværten forbi, velforberedt og hjælpsom som altid. Der blev arbejdet hurtigt, effektivt og omhyggeligt, ryddet op tørret efter. Fedt! Og vedligeholdelse prioriteres, også af de hyggelige og grønne udearealer med frugttræer. Jeg fornemmer en stor interesse for lejerne og ejendommen og for at medvirke til en god og også tryg atmosfære. Udendørsbelysningen er super. Endelig værdsætter jeg, at Klh-gruppen tilbyder lejemål, som matcher også lejere uden børnefamilie.
Kunne jeg give seks stjerner, gjorde jeg det.
Klh-gruppen er meget gode
Klh-gruppen er meget gode. Virkelig et skønt personale, de er på adressen ligeså snart der opstår udfordringer. I de 6,5 år hvor de har været min udlejer, har jeg aldrig oplevet problemer med dem. Informerer korrekt og har beboerne med i alle processer samt i alt hvad der foregår omkring boligerne. Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼
Udbedringer
Jeg har kun godt at sige om KLH-Gruppen. Kontorpersonalet og viceværterne er super flinke og rykker hurtig ud. De har udbedret det der har været af småting.
Hold jer langt væk fra KLH gruppen aka…
Hold jer langt væk fra KLH gruppen aka e-bolig.
Ved fraflytning
Udgiften til malerarbejde er væsentligt højere end det forventelige for en lejlighed i denne størrelse.
Udgiften til rengøring er ikke specificeret ud og er væsenligt højere end det forventelige for en lejlighed i denne størrelse.
Udgiften til gulvafhøvling kan ikke accepteres, da der slet ikke har fundet nogen gulvafhøvling/behandling sted. Dette er konstateret ved selvsyn hos den nye lejer.
Det står klart at e-bolig bruger alle kneb for at beholde lejers fulde depositum og ydermere at eftersende en stor regning dette er imod normal boligeleje kutyme
Jeg tilslutter mig hermed flokken af…
Jeg tilslutter mig hermed flokken af personer, som har haft en mildest talt katastrofal oplevelse med KLH Gruppen.
Jeg har de seneste to år boet til leje i et af KLHs lejemål i Aarhus. Jeg har betalt husleje til tiden, rengjort og passet lejemålet - og ikke mindst efterladt det i rigtig fin og velholdt stand. Jeg har efter egen opfattelse opfyldt alle de kriterier, der må antages at være forventelige af den "gode lejer". Trods dette har behandlingen fra KLHs side efter min fraflytning (01.08.2024) været decideret håbløs...
Min negative anmeldelse af KLH har sit udspring i deres
håndtering af vandforbruget på lejemålet, som har fundet sted efter mit flyttesyn, hvor jeg altså har afleveret alle nøgle til adressen og også modtaget kvittering herfor.
Efter aftale med Aarhus Vand lavede jeg en afsluttende aflæsning af vandmåleren på sidste dagen i lejligheden (01.08.2024) og forventede hermed at alt var godt. Da jeg ikke havde hørt fra KLH angående en endelig flytteopgørelse en måneds tid senere kontaktede jeg dem med henblik på at gøre regnskabet op. Her blev jeg fortalt, at jeg havde et udestående med Aarhus Vand på 2.500 kr. for brug af vand i perioden 01.08.2024-31.08-2024 og at de ikke kunne afslutte flytteopgørelsen før, at jeg havde afregnet hos dem.
Jeg har de seneste to år haft et gennemsnitligt vandforbrug på ca. 1200-1300 kr. pr. kvartal. og nu skulle jeg så ifølge KLH have brugt mere end det dobbelte på én måned, hvor jeg end ikke har boet på adressen. Den senenste 1,5 måneds tid er jeg blevet sendt frem og tilbage mellem den ene og anden uansvarlige og konfliksky medarbejder. Jeg har indsendt både dokumentation for samtlige vandaflæsninger siden at jeg overtog lejemålet i 2022, billeddokumentation og ydermere forsøgt at tale til KLHs sunde fornuft, som dog desværre ikke ser ud til at eksistere. Jeg har gentagende gange prøvet, at forklare at det er mig en gåde, hvordan jeg nogensinde skulle have formået at bruge en mængde vand svarende til mit 'normale' halvårlige forbrug på én enkelt måned, hvor jeg altså ikke har haft adgang til lejemålet... Trods åbenlyheden heri er jeg endnu ikke blevet taget seriøst af KLH, og gang på gang er jeg blevet mødt af arrogante og mistroiske medarbejdere. Hvor utroligt det end lyder, så findes der tilsyneladende kun én medarbejder hos KLH, som er i stand til at afgøre uoverenstemmelser som min. Problemet med denne såkaldte "leder" er, at vedkommende aldrig er at træffe telefonisk, altid arbejder hjemmefra og ikke vender tilbage på ens e-mail. Af den grund sidder jeg nu her, næsten 2,5 måned efter fraflytningen af KLHs lejemål - uden flytteopgørelse og godt og grundigt frustreret og en smule opgivende over hele situationen.
Af ovennævnte årsager vil jeg fraråde alle fra, at leje en bolig gennem KLH Gruppen. End ikke overvej det - for det er absolut ikke besværet værd. Særligt ikke efterspillet, som bare fortsætter...
you will lose your deposit in sketchy…
you will lose your deposit in sketchy way, they have to be sued.
dont rent from this sketchy company
BOLIGSELSKAB SOM KUN ER UDE EFTER…t
BOLIGSELSKAB SOM KUN ER UDE EFTER PENGE!!!! Jeg lejede en lejlighed af dem i Horsens, og da jeg kort tid (2 måneder) efter flyttede derfra igen, fik jeg kun 1500 kr tilbage, ud af 18.000 kr. Ikke nok med det, skulle jeg vente over 3 måneder, på at få en opgørelse af indskuddet…..Som ung førstegangs udeboende, er dette bare en rigtig dårlig oplevelse:(((
Boede i et af deres rækkehuse i…
Boede i et af deres rækkehuse i Stavtrup i 6 mdr.
Boligen fejlede ikke noget, og flyttesynet fungerede upåklageligt. Der blev kun malet de 3 vægge, der var boret i. Så denne del var ok.
Meget skuffende var det dog, at vi havde brugt adskillige timer på rengøring af boligen, som også blev godkendt ved flyttesynet og alligevel tog de for 4 timers rengøring til en pris af 1375 kr! Så lang tid tager det ikke at gøre rent efter maling af 3 vægge!
Værste bolig selskab du kan bo under
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE BOLIG SELSKAB!
Klh-gruppen er ude på en ting og det er at tage alle dine penge!
Boede i en lejlighed med fugt og skimmel overalt og det mener de jeg selv skal betale for. Derudover har varmen i lejligheden ikke virket…
Virkelig dårlig service og viceværterne har aldrig tid til at komme ud og fikse det som går i stykker.
Jeg har lige startet en sag op i mod dem, men uden de selv ved det for de lægger på hver gang jeg ringer og svare mig ikke på mail. Aldrig har jeg oplevet en værre udlejer og sikke en syg måde at drive virksomhed på.
Meget dyr fraflytning - rengøring
Min datter har boet i en lille (< 40 kvm) lejlighed i 1½ år og lejligheden var egentlig ok. Men da hun skulle flytte, skulle hun betale 5.000 kr. i rengøring ved udflytning efter lejligheden var blevet malet. Vi havde rengjort lejligheden meget grundig, inden den blev malet, og det blev også godkendt ved flyttesyn. Det må godt nok have været nogle malere, der svinede rigtig meget, hvis der var behov for så meget rengøring efter deres arbejde, og kritisabelt at lejer skal betale for det.
Derudover skulle hun bruge meget tid på fremvisning af lejligheden til nye, mulige lejere og svare på spørgsmål fra dem løbende.
Fin behandling
Jeg har været lejer i en årrække og har kun godt at sige om håndværkere, kontorpersonale og senest ved flyttesyn.
Ikke anbefalelsesværdig
Jeg vil ikke anbefale dette boligselskab til nogen.
Hold jer langt væk fra dem
Hold jer langt væk fra dem
De hiver og suger alle pengene ud af jer ligeså snart i fraflytter.
Vigtig info!
Ved indflytningen fik alt fint. det stoppede da også der.
Efter indflytning har man noget tid til en fejl og mangel-liste der skal sendes til dem, og derefter skal udlejer ud og gennemgå de påtalte ting. Det skete aldrig. Opdagede at der var sorte plamage på væggen, løsningen var… Mal pletterne med glans 25, på en glans 5 væg…
Flere klager om vaskemaskine og tørretumbler, hvor de konstant køber “reservedele” til noget gammelt affald og havde ingen interesse i at udskifte dem, til fordel for en nyere og mere økonomisk.
Ringer du og siger du f.eks har toiletproblem, kan du komme hjem og være sikker på håndvasken er fyldt med skidt og snavs. Viceværten står op og tisser og slår ikke brættet ned, og er ret ligeglad med hvordan han efterlader stedet.
De har ikke styr på deres papir. De sagde de aldrig havde modtaget min fejl og mangel-liste, og at vedkomne jeg boede med ikke var fraflyttet, hvilket hun var. Ren sløseri…
Har så efter 5 års leje ved dem opsagt min lejlighed grunden arbejde, og her gik det heller ikke super godt. Efter opsigelsen var sendt, sendte de en liste over den type maling som de krævede man skulle male med. Dette er ikke beskrevet i lejekontrakten. Så derfor fik de heller ikke dette..
Ved flyttesynet blev der fundet 0 fejl. Synsmanden sagde det så super godt ud, intet at påpege. Dog skulle mit arbejde godkendes af en professionel maler. Dette er self okay, men efter maleren havde været der, blev jeg sendt endnu et krav. “Dit malerarbejde kan ikke godkendes. Maler siger arbejdet koster 1.xxx kr at udbedre, samt ydersiden hoveddøren skal males om. Dette er ikke medregnet i prisen. De oplyser om, at dette gøres i henhold til lejeloven paragraf 98” Jeg kontaktede LLO som hjalp mig igennem det her, og de fortalte mig, at maleren der kommer EFTER at fraflytningsrapporten er modtaget, vil tages som et nr. 2 flyttesyn. Hvilket ikke er lovligt, i følge lejeloven.
Jeg skrev en fin mail, og omtalte selv den pågældende paragraf de selv henviste til. Fortalte hvordan det hele stod til i forhold til lejeloven, herefter var der intet respons. 3 mails blev ignoreret, og ingen former for respons fra dem. Kontaktede LLO igen, og blev informeret om, at hører jeg intet fra dem, må en sag ved Huslejenævnet blive vejen frem.
Men den dag idag, har jeg modtaget opgørelsen. Intet til istandsættelse er medregnet. Ufatteligt man skal helt derud. Men viser også bare, at udlejere stadig svindler hvor de kan komme til det. Alt handler om penge..
Jeg vil IKKE anbefale nogle af leje igennem KLH-gruppen, eller deres samarbejdspartnere.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.