Directverkopenmetzekerheid Opiniones 3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer dat de gene die contact opneemt tegen zijn collega gaat lopen nekken over het feit dat ik verdriet heb om het verlies van mijn vader en dreigende dakloosheid

Zojuist gebeld en heel veel begrip gekregen echter vergeet deze oh zo begripvol voor mijn verhaal zijnde braak meneer de telefoon op te hangen en hoor ik hem tegen zij collega zeggen: ja weer zon verhaal met een huis geërfd en er zelf ook nog steeds wonen en vader dood dus geërfd en janken ook en geen geld hebben met een broer die ook zijn deel opeist wnat die erft en toen heb ik hem even laten horen dat de lijn nog open stond, j jk je hoeft niks met mijn situatie en je bent gewoon een bedrijf en bij zaken doen gaat het niet over emo maar ga dat niet direct na mdat je klaar bent met ons gesprek zo expliciet zitten uitbraken wil je? Dan kom je op mij over als een vieze huichelaar en ik snap dat janken geen geld in het maatje brengt naar oprecht zijn is voor mij een HEEL GROOT GOED WAT n dat houdt in dat je dat niet gelijk gaat zitten uitkotsen tegen he collega de seconde nadat je denkt te hebben opgehangen . Dab ben je gewoon een griezel en fout bezig. Dat kan je niet maken dit en heeeeeel erg jammer is dit gewoon. Ik hoop dat je je de .... Vent geschrokken van je eigen braak reactie over mij en dat je er wat van hebt geleerd , als je een bedrijf hebt zoaks dit krijg je te maken met veel leed en ellende van anderen , niet van jou neeen eigelijk zou het niet moeten boeien maar een respectloze zak zoals deze jim je er niet vaak tegen echt waar . Steek dat bid maar lekker waar de zon niet schijnen kan en neem je intrek daar maar en mag je verder he gaan afvragen of deze branche wel geschikt is voor a-holes zoals je laat zien dat je met en hoe respectloos je praat als je denkt dat de lijn is verbroken echt geen enkel begruo voor jou in dit verhaal terug van mij. Gatverdamme wat een jakkie bah is dit gewoon

8 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.