DISINO - Fashion Boutique Opiniones 332

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, en hele leuke kleding. Mijn pakketje was op een ander adres afgegeven. Hier kan Disino zelf niks aandoen, maar hun hebben meteen actie ondernomen en reageerden snel om te kijken waar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke broek bestelt zit echt top! Ook had ik per ongeluk het verkeerde adres genoteerd, ze merkte het gelukkig gelijk en hebben me netjes gebeld en geholpen en mijn bestelling kwam denk ik 1-2 dagen d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestel hier echt super vaak en ben altijd tevreden 🙌 De levering is snel, kleding is mooi van kwaliteit en alles ziet er precies uit zoals op de foto’s.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had gisteren dit bedrijfje opgebeld over hoelang het zou duren wanneer het pakketje in belgië was, want ik had deze tegen zaterdag nodig. Deze vrouw zei me rond donderdag moet hij zeker binnen zijn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

DISINO is hét adres voor iedereen die van fashion houdt! Wij onderscheiden ons door een exclusieve collectie en streven naar de maximale tevredenheid van de klant.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Super leuke shop

Super leuke shop! Kleding is echt van goeie kwaliteit en een mega leuke stijl. Ben al jaren klant en ben erg tevreden over Disino. De stijl is echt een mengelmoes van fancy, classy en stoer, en daar hou ik erg van. Dikke aanrader😊

20 de marzo de 2026

Mooi shirt ontvangen...

Mooi shirt ontvangen...
Alleen jammer dat bij de concurent de shirt 10 euro goedkoper was. Helaas te laat gezien...maar buiten dat super kwaliteit en snelle levering met een leuke boodschap erop geschreven

4 de marzo de 2026

Mijn ervaring is super!

Mijn ervaring is super! Ik heb verschillende jeans van ze en ze zitten heerlijk! Ook gaan ze zo ontzettend lang mee en de kwaliteit is super! Zeker een aanrader.

11 de marzo de 2026

Super bedrijf

Heb onlangs wat dingen besteld zit heerlijk staat echt gaaf voel me er echt mooi in ,snelle service en levering ook iets terug gestuurd ging ook echt snel .
Ik zeg snel kijken er zit voor een ieder we wat leuks bij super bedrijf .

6 de marzo de 2026

Betrouwbare website

Betrouwbare website. Hele goede service en snelle levering. De prijs&kwaliteit verhouding is erg goed! Mooie kledingstukken die lang mooi blijven! Ik bestel hier zeker vaker mijn kleding!!

Bestel er Snel weer

Leuke kleding,en heel klantvriendelijk... Denken mee en staan open voor de mening van de klanten.
Bestel er snel weer😀

Super fijne kleding

Super fijne kleding, goede kwaliteit en voor iedereen wat wils ook omdat de prijs ernaar is kan je meerdere dingen hierin aanschaffen! Ik zeg top;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk bedrijf met leuke kleding

Leuk bedrijf met leuke kleding, aardig personeel. Je wordt goed geholpen en geadviseerd. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Aanrader om leuke moderne kleding te shoppen zowel online als in de winkel.

9 de marzo de 2026

ESMEY TEE

Ik had de lace sleeves oversized in Yellow besteld. De bestelling kwam snel binnen en het shirt zelf is van hele goede kwaliteit je voelt het gelijk aan de stof.

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik shop al jaren bij Disinio en ben nog…

Ik shop al jaren bij Disinio en ben nog steeds zeer tevreden. De kwaliteit van de kleding is echt top – de stoffen voelen goed aan en alles zit perfect. Daarnaast is de levering altijd snel en netjes verzorgd.

Het is fijn om een winkel te hebben waar je op kunt vertrouwen. Ik zal hier zeker blijven bestellen en raad Disinio absoluut aan!

25 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.