Hele leuke site! Alles is overzichtelijk, maar ook de kleding is van erg goeie kwaliteit, en natuurlijk niet duur! Erg betaalbaar
Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Holanda
- memali.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ontzettend slechte service en reageren…
Ontzettend slechte service en reageren nergens op. 21 februari bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. HIER NOOIT IETS KOPEN DUS!!!
Erg ontevreden over de klanten service
Ik ben hellemaal niet te spreken over memali. Ik heb 16 april 3 kleding stukken besteld. 2 maat S en 1 maat M. Ik heb van alle 3 de producten een maat L ontvangen. Dit is voor mij natuurlijk veel te groot. Een foutje maken kan zeker maar hoe er vervolgens mee om wordt gegaan is rond uit belachelijk. Ik heb 22 april mijn bestelling ontvangen ik heb die zelfde avond een mail gestuurd dat mijn bestelling verkeerd is. Het is nu 7 mei!? Ik heb nog steeds geen juiste maten opgestuurd gekregen en geen fatsoenlijke reactie gehad. Ze reageren om de week op je mail en komen niet met oplossingen.
Ik zit nu met 3 kleding stukken die ik niet pas en krijg de juiste maten ook niet opgestuurd.. ben er echt niet over te spreken!
Betalen retour niet terug
In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere klanten heb ik nog steeds mijn geld niet terug. De klantenservice reageert wel op mijn mails, maar met valse beloftes helaas.
geen bestelling en geen contact
Ik heb eerder besteld wat goed ging maar mijn 2e bestelling heb ik al meer dan een week niet en ik krijg al een week lang geen reactie van de klantenservice. Memali is alleen per email te bereiken verder niet. Waar is mijn blazer?
Betalen het retour bedrag niet terug!!!
Betalen het retour bedrag niet terug!!!
NIET BESTELLEN
18 maart besteld, een bestelling incl. pre order met pasen zeggen ze dat het eraan komt. Daarna dat het vertraagd is, sinds 16 april helemaal GEEN reactie meer vanuit hun. Meerdere keren gemaild en een dm gestuurd, ze reageren gewoon niet. OPLICHTERS, ik hoop dat ze failliet gaan want dit “bedrijf” verdient geen enkele erkenning.
Zwaar teleurgesteld
Leuke kleding, maar dan moet je t wel krijgen... 18 februari bestelling gedaan, 2 mei ontvangen. Na talloze valse beloftes dat het er echt aan kwam. Na 3 maanden dus eindelijk mn pakket geopend en kwam tot de conclusie dat het leukste item mist. Ik heb er weinig vertrouwen in dat dit nog gaat komen. Zwaar teleurgesteld in deze webshop! Nog nooit meegemaakt. En het erge:... ze blijven maar doorgaan met adverteren, dus er gaan nog vele slachtoffers volgen.... Mensen doe het niet!!
Na de levering 3 items geretourneerd…
Na de levering 3 items geretourneerd (eind vorig jaar). Nog steeds het geld niet terug.
PAS OP! BESTEL HIER NIET!
Ik zou hier niet een bestelling doen! Midden februari heb ik een bestelling gedaan en tot op heden heb ik nog niks ontvangen. Er wordt bijna niet op mijn mails en instagram berichten gereageerd. Ik heb aangegeven mijn bestelling te willen annuleren en ook hier geen antwoord op gekregen. Niet bestellen dus!!!!!!! Je raakt je geld namelijk hierdoor kwijt
Nog nooit zulke slechte service gehad
Nog nooit zulke slechte service gehad! Ik heb een paar maanden(!!!) geleden een bestelling geplaatst en uiteindelijk retour gedaan. Ik wacht nu nog steeds op m’n geld…. Ik probeer al maanden contact te krijgen via de mail, maar ook daar kan ik naar zwaaien.
Memali fix you’re shit
Wat een aanfluiting die webwinkel …
Wat een aanfluiting die webwinkel van Memali!! Had een blazer besteld en betaald na 2 weken te hebben gewacht gemaild naar klantenservice waar mijn bestelling bleef. Heel lang geen reactie, gevraagd om het maar te annuleren na een hele tijd bevestiging gekregen dat ze mijn bestelling hebben geannuleerd en dat ik het bedrag binnen 3/4 werkdagen zou ontvangen. ...ik wacht nog steeds?! Ze reageren niet meer op mails en via de chat ook geen reactie. Kijk uit als je hier wil bestellen!!
Reageren nergens op
De producten zijn leuk, maar ik zou toch aanraden om een andere website te overwegen. De klantenservice reageert erg traag: het duurt vaak minstens een week voordat je überhaupt een reactie ontvangt. Daarnaast lijkt er geen opvolging te zijn wanneer je een retour wilt aanmelden. Op mijn berichten hierover heb ik geen reactie meer gekregen. Inmiddels ben ik al twee maanden bezig en heb ik mijn geld nog steeds niet terugontvangen. Slechte zaak
Nog niks ontvangen
31maart besteld. Verder niks meer gehoord dus er achteraan gemaild. Reactie dat ik vrijdag of maandag verzendbewijs kreeg. Ook niet gebeurd dus weer gemaild. Geen reactie, nog een keer gemaild en toen maar op de socials gezocht en berichten verstuurd. Nu eindelijk een verzendbewijs maar is nog niks onder weg. Zijn nu 29april
26 maart een blazer besteld en nog…
26 maart een blazer besteld en nog steeds niks ontvangen! Gemaild berichten op Instagram gestuurd geen contact mee te krijgen! Gewoon mijn geld kwijt!
Ik heb op 21 februari 2 artikelen…
Ik heb op 21 februari 2 artikelen besteld, tot nu toe nog niks binnen gekregen! Paar keer al via fb een bericht gestuurd. In het begin kreeg ik nog wel een reactie terug, dat de 2 artikelen nog verstuurd worden, maar tot nu toe nog steeds niks
Heb ook een bericht gestuurd dat ik er klaar mee ben met deze hele slechte service en dat ik mijn geld terug wil, maar ze reageren er niet meer op!!!
Ik ben klaar met dit bedrijf! Als je toch zo je geld moet verdienen, ben je echt heel zielig bezig…..
Niet bestellen!!
Niet normaal slechte ervaring. Een pre order besteld en betaald op 21 februari. Op 24 april nog niks binnen. Eerst werd er netjes (wel iedere keer na een week) op mailtjes gereageerd, maar elke keer met loze beloftes dat de bestelling ‘morgen of aankomende maandag‘ verzonden zou worden. Helaas wordt er sinds deze week helemaal niet meer gereageerd op de mails. Op insta zijn de reacties ook uitgeschakeld, omdat ze natuurlijk doen alsof er niks aan de hand is, terwijl ze alleen maar geld binnen aan het halen zijn ten kosten van hun klanten. Dus zeker niet bestellen bij deze website, want je ontvangt helemaal niks.
Slechte retour afhandeling en communicatie
Hier is de aangepaste recensie met je extra punten erbij:
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. De levertijd was al een grote teleurstelling: mijn bestelling werd pas een week later verzonden dan aangegeven, waardoor het uiteindelijk veel later binnenkwam dan beloofd. Hierover werd ook nauwelijks gecommuniceerd.
Daarnaast is de retourafhandeling ronduit frustrerend. Ik heb mijn product op 1 april teruggestuurd, maar tot op heden geen enkele terugbetaling ontvangen. In plaats daarvan moet ik zelf gaan aangeven wanneer het pakket bij hen is aangekomen en om welk product het gaat—terwijl dit allemaal al duidelijk in het mailcontact staat. Dat voelt onprofessioneel en onnodig omslachtig.
Wat het nog erger maakt, is de slechte bereikbaarheid. Telefonisch zijn ze helemaal niet te bereiken en op e-mails reageren ze pas na 3 tot 4 dagen, waardoor alles onnodig lang blijft duren.
Op dit moment heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Ik bestel hier niet meer.
Niet bestellen!!!!
Niet bestellen!!!!
Ik heb 4 februari een pre order besteld heb 2 x een mail gestuurd en 2x kreeg ik de zelfde reactie dat de dag erna mijn pakket verstuurd zou worden maar nooit wat gekregen!! Nog een mailtje gestuurd dat ik mijn geld terug wil en hierop reageren ze natuurlijk niet op!
Slechte service
Nog nooit zulke slechte service gehad. Twee maanden geleden een pre-order besteld voor Koningsdag, maar nog steeds niks binnen. Meerdere mailtjes gestuurd en meerdere malen het antwoord gekregen dat het het pakket dezelfde week nog bezorgd zou worden. Nog meer mailtjes gestuurd waar helemaal niet meer op geantwoord is.
Leuke acties
Más información sobre otros tipos de reseñas.